X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia nie pij za dużo
    Kiedy ten Twój mąż wraca do domu? Jeszcze się rozpjesz

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ee tam
    Niektóre się cieszą, więc nie martw się
    nikt mnie tutaj nie zna więc kto sie cieszy?

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    chyba nie jestem tutaj mile widziana ale liczyłam sie z tym
    taka to juz specyfika tego wątku
    jedna milsza od drugiej ;)

krycha.stara, Dudaczek lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    taka to juz specyfika tego wątku
    jedna milsza od drugiej ;)

zauważyłam ale jednak mimo wszystko jest tutaj sympatycznie

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze musze posiedziec
    formularze i takie tam pouzupełniac
    to se tu zagladam
    branoc,branoc

villemo_gbm lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dudaczek brzmi jak Ewka. Nawet sposob pisania podobny...
    Nie tylko brzmi ale to cała hera

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Beates dzięki że pytasz :) zaglądam, zaglądam ale nie regularnie. Nie urodziłam jeszcze i na razie nic nie wskazuje na to żeby się Mała na zewnątrz wybierała. Czasem co nieco poboli, pokuje, postraszy i tyle. Jest jeszcze czasu sporo choć ja bym chciała już :D

U Ciebie to juz końcówka. W kazdej chwili moze się zacząć.
    Trzymam kciuki ! Oby szybko poszło !

• beates Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Beates Kubus już ma 4miesiace wiec zaczyna się u Was najfajniejszy etap Mały zacznie się już fajnie z Wami komunikować :-)

Tak, fajny juz jest. Zaczyna juz bawić się zabawkami, rozmawia sam ze sobą, uśmiecha się. Zaczął się tez obracać na boki.
    Jeszcze tylko to spanie musimy ogarnąć i będzie super !

kapturnica, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Tak, fajny juz jest. Zaczyna juz bawić się zabawkami, rozmawia sam ze sobą, uśmiecha się. Zaczął się tez obracać na boki.
    Jeszcze tylko to spanie musimy ogarnąć i będzie super !
    No niestety spanie to osobny rozdział . U nas tez raz lepiej z tym a raz gorzej. Czasem śpi cała noc bez pobudki a czasem ma kilka nocy pod rząd kiedy co chwile poplakuje i źle śpi. Ale pocieszam się ,ze kiedyś z tego wyrosnie :-)

beates lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bey lejdis

co tam mamy dzisiaj na tapecie?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bey lejdis

co tam mamy dzisiaj na tapecie?
    Reni no jak co. Czarny poniedziałek :-)

kicia 123 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry... panie na czarno? Się dołączę :P

Weekend zacny za nami, byliśmy u rodzinki TŻ-ta. Luby obwieścił im szokującą wiadomość, że się będziemy ślubować i ruszyła maszyna powoli po szynach. Wszyscy już teraz planują co i jak, i gdzie, i dlaczego tam a nie tam, a my sobie z boczku ustawiamy wszystko i udajemy że słuchamy :P

Dziobak, villemo_gbm lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to miałam mega dziwny sen dzisiaj. Śniło mi się, że byłam na jakichś badaniach, lekarka badała mi piersi i mówi, że tutaj jest guzek, trzeba będzie wyciąć przy kolejnej ciąży, ja tak bez zrozumienia na nią, a ta mówi że "no bo przy tej już się nie uda". Ja mówię, że przy jakiej, a ta do mnie "no co, nie czuje pani" i mi rękę kładzie na podbrzusze mówiąc, że tu przecież czuć zarodek i niby czułam twardą kulkę. Hyhy... człowiek sobie wkręca :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Znaczy sie trendem jest popierac czy protestowac? Bo sie pogubilam w tym szumie informacyjnym. Polskiej TV nie mam, zeby sie douczyc, a w niemieckiej Al Jazeera non stop leci... :-P

W zyciu bym nie zabila. Chocby bylo nie wiem jak letalnie chore. Rodzenstwo bym mu natychmiast dorobila, bo stara juz jestem, to zeby mial sie kto zajac, jak zemre. Ale to ja i moja idio(pa)tycznie nieplodna macica.

bo sa matki i matki...Waśniewska tez walneła Madzią o ściane po czym poszła spacerkiem ja zagrzebac i zapalić fajke...mysle że dla niej aborcja byłaby jak wydłubanie kozy z nosa

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka cieszę się, że ty dla Tomka jesteś najlepszą matką. To najważniejsze

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co taka cisza? wszystkie na proteście czy w kościele się modlą za grzesznice?

BISCA, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka cieszę się, że ty dla Tomka jesteś najlepszą matką. To najważniejsze
    Tylko czy to nie ona kiedys sama oznajmila na forum , ze dokonała kilka lat temu aborcji ??!!??
    Nie ma to jak mieć krótka pamięć i oceniać innych zapominając o sobie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:35

Reni, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co taka cisza? wszystkie na proteście czy w kościele się modlą za grzesznice?
    Bylam na proteście z Maksem. Mimo ,ze pada i jest brzydko jak na male miasteczko było bardzo dużo kobiet i młodszych i starszych. Za to w kościele w tym czasie była biała msza ,za wszystkie rozwiazle grzesznice co traktują aborcje jak polkniecie tabletki na ból głowy. Przypadek ? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:39

Reni, kicia 123, BISCA, villemo_gbm lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    ze tak sie wtrące nieśmiało....a co by twoje dziecko powiedziało na to ufanie? tzn ze jak bedzie coś z nim nie tam to mama zabije? sorry ale śmieszy mnie ta miłość macierzyńska w połączeniu z badaniami....tzn jak coś pójdzie nie tak to mama już nie kocha? ,.......no to sie wypowiedziałam
    Badania są po to żeby wiedzieć i podjąć decyzję. I każdy ma do tego prawo ja nie osądzam ani tych co podjęli decyzję o terminacji ciąży wiedząc o chorobie dziecka,jak i takich osób które urodziły ani takich jak moja koleżanka która nie wiedziała, że będzie mieć chore dziecko i powiedziała że i tak by urodziła TO JEST JEJ SPRAWA I TYLKO JEJ I JEJ PARTNERA. Powiem szczerze, że nie wiem co ja bym zrobiła gdyby ryzyko było by wyższe na pewno zrobiłabym amino a co zrobiłabym po wyniku amnino jeżeli dziecko było by chore też nie wiem bo takiego czegoś można się dowiedzieć tylko i wyłącznie w tej danej sytuacji jak się jest postawiony przed faktem a nie gdybać. Zycie mnie tego nauczyło dlatego jestem za WOLNYM WYBOREM KAŻDEJ KOBIETY.

kapturnica, Dziobak, villemo_gbm, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Badania są po to żeby wiedzieć i podjąć decyzję. I każdy ma do tego prawo ja nie osądzam ani tych co podjęli decyzję o terminacji ciąży wiedząc o chorobie dziecka,jak i takich osób które urodziły ani takich jak moja koleżanka która nie wiedziała, że będzie mieć chore dziecko i powiedziała że i tak by urodziła TO JEST JEJ SPRAWA I TYLKO JEJ I JEJ PARTNERA. Powiem szczerze, że nie wiem co ja bym zrobiła gdyby ryzyko było by wyższe na pewno zrobiłabym amino a co zrobiłabym po wyniku amnino jeżeli dziecko było by chore też nie wiem bo takiego czegoś można się dowiedzieć tylko i wyłącznie w tej danej sytuacji jak się jest postawiony przed faktem a nie gdybać. Zycie mnie tego nauczyło dlatego jestem za WOLNYM WYBOREM KAŻDEJ KOBIETY.
    Dokładnie. Każda kobieta powinna sama decydować o sobie . Mieć możliwość wyboru a nie być przedmiotem w katolibanie :-\

Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 13722 13723 13724 13725 13726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ