35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
satori wrote:Beates dzięki że pytasz zaglądam, zaglądam ale nie regularnie. Nie urodziłam jeszcze i na razie nic nie wskazuje na to żeby się Mała na zewnątrz wybierała. Czasem co nieco poboli, pokuje, postraszy i tyle. Jest jeszcze czasu sporo choć ja bym chciała już
U Ciebie to juz końcówka. W kazdej chwili moze się zacząć.
Trzymam kciuki ! Oby szybko poszło ! -
kapturnica wrote:Beates Kubus już ma 4miesiace wiec zaczyna się u Was najfajniejszy etap Mały zacznie się już fajnie z Wami komunikować
Tak, fajny juz jest. Zaczyna juz bawić się zabawkami, rozmawia sam ze sobą, uśmiecha się. Zaczął się tez obracać na boki.
Jeszcze tylko to spanie musimy ogarnąć i będzie super !kapturnica, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Tak, fajny juz jest. Zaczyna juz bawić się zabawkami, rozmawia sam ze sobą, uśmiecha się. Zaczął się tez obracać na boki.
Jeszcze tylko to spanie musimy ogarnąć i będzie super !beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry... panie na czarno? Się dołączę
Weekend zacny za nami, byliśmy u rodzinki TŻ-ta. Luby obwieścił im szokującą wiadomość, że się będziemy ślubować i ruszyła maszyna powoli po szynach. Wszyscy już teraz planują co i jak, i gdzie, i dlaczego tam a nie tam, a my sobie z boczku ustawiamy wszystko i udajemy że słuchamyDziobak, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle to miałam mega dziwny sen dzisiaj. Śniło mi się, że byłam na jakichś badaniach, lekarka badała mi piersi i mówi, że tutaj jest guzek, trzeba będzie wyciąć przy kolejnej ciąży, ja tak bez zrozumienia na nią, a ta mówi że "no bo przy tej już się nie uda". Ja mówię, że przy jakiej, a ta do mnie "no co, nie czuje pani" i mi rękę kładzie na podbrzusze mówiąc, że tu przecież czuć zarodek i niby czułam twardą kulkę. Hyhy... człowiek sobie wkręca
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Znaczy sie trendem jest popierac czy protestowac? Bo sie pogubilam w tym szumie informacyjnym. Polskiej TV nie mam, zeby sie douczyc, a w niemieckiej Al Jazeera non stop leci...
W zyciu bym nie zabila. Chocby bylo nie wiem jak letalnie chore. Rodzenstwo bym mu natychmiast dorobila, bo stara juz jestem, to zeby mial sie kto zajac, jak zemre. Ale to ja i moja idio(pa)tycznie nieplodna macica.
bo sa matki i matki...Waśniewska tez walneła Madzią o ściane po czym poszła spacerkiem ja zagrzebac i zapalić fajke...mysle że dla niej aborcja byłaby jak wydłubanie kozy z nosa -
Reni wrote:Ewka cieszę się, że ty dla Tomka jesteś najlepszą matką. To najważniejsze
Nie ma to jak mieć krótka pamięć i oceniać innych zapominając o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:35
Reni, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co taka cisza? wszystkie na proteście czy w kościele się modlą za grzesznice?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:39
Reni, kicia 123, BISCA, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Dudaczek wrote:ze tak sie wtrące nieśmiało....a co by twoje dziecko powiedziało na to ufanie? tzn ze jak bedzie coś z nim nie tam to mama zabije? sorry ale śmieszy mnie ta miłość macierzyńska w połączeniu z badaniami....tzn jak coś pójdzie nie tak to mama już nie kocha? ,.......no to sie wypowiedziałam
kapturnica, Dziobak, villemo_gbm, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Badania są po to żeby wiedzieć i podjąć decyzję. I każdy ma do tego prawo ja nie osądzam ani tych co podjęli decyzję o terminacji ciąży wiedząc o chorobie dziecka,jak i takich osób które urodziły ani takich jak moja koleżanka która nie wiedziała, że będzie mieć chore dziecko i powiedziała że i tak by urodziła TO JEST JEJ SPRAWA I TYLKO JEJ I JEJ PARTNERA. Powiem szczerze, że nie wiem co ja bym zrobiła gdyby ryzyko było by wyższe na pewno zrobiłabym amino a co zrobiłabym po wyniku amnino jeżeli dziecko było by chore też nie wiem bo takiego czegoś można się dowiedzieć tylko i wyłącznie w tej danej sytuacji jak się jest postawiony przed faktem a nie gdybać. Zycie mnie tego nauczyło dlatego jestem za WOLNYM WYBOREM KAŻDEJ KOBIETY.
Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość