X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka tylko nie zapomnij dodać nowej koleżance, ze nie wiedziałaś ze urodzisz dziecko z zd. Nie podjelas decyzji o tym ze urodzisz chore dziecko ,dowiedziałas sie po porodzie. A to chyba trochę zmienia obraz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:08

kicia 123, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2016, 20:54

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    tego do konca nie wiesz czy nie wiedziałam, ten fakt niczego by nie zmienił, pzreciez nie zabije własnego dziecka,,,,jezeli mi sie jeszcze uda byc w ciazy to sram na badania prenatalne bo i tak niczego nie daja, przyjmuje dziecko jakie bo to jest moje kochane dziecko, a ty sie możesz co najwyżej udławić lewacką nienawiścią
    Przecież jedno zabilas obawiając sie wad ,kto ma Ci uwierzyć ,ze gdybyś wiedziała o wadach Tomka czy kolejnego dziecka nie usunęła byś tzw problemu ??? .I nie udawaj, ze wiedziałaś bo nie wiedziałaś, ze Tomek był chory. .. . Nie widzisz ,ze to co piszesz sie wzajemnie wyklucza i jest hipokryzja? ???
    Rozsmieszylas mnie wpisem o lewactwie ,poważnie :-D. Zwłaszcza znając moje opinie na wiele tematów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:21

Reni, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale prrrr... nie zabijesz wlasnego dziecka... a to na którym dokonałaś aborcji? Bo ja czegoś nie kumam. Podziwiam oczywiście osoby, które decydują się na urodzenie i wychowywanie dziecka specjalnej troski, ale mimo mojego podziwu nie akceptuję hipokryzji, a tym są Twoje słowa. Jak mówiłaś... życie dla wszystkich albo dla nikogo... więc jak to się ma do sytuacji kiedy zabijasz (wedle własnej nomenklatury) dziecko, które mogło (ale nie musiało może) urodzić się z wadami.

kapturnica, BISCA, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    tego do konca nie wiesz czy nie wiedziałam, ten fakt niczego by nie zmienił, pzreciez nie zabije własnego dziecka,,,,jezeli mi sie jeszcze uda byc w ciazy to sram na badania prenatalne bo i tak niczego nie daja, przyjmuje dziecko jakie bo to jest moje kochane dziecko, a ty sie możesz co najwyżej udławić lewacką nienawiścią
    przecież zabiłaś bo miałaś mieć chemię chyba że czegoś nie zrozumiałam
    to jest hipokryzja

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przecież jedno zabilas obawiając sie wad ,kto ma Ci uwierzyć ,ze gdybyś wiedziała o wadach Tomka czy kolejnego dziecka nie usunęła byś tzw problemu ??? . . Nie widzisz ,ze to co piszesz sie wzajemnie wyklucza i jest hipokryzja? ???
    Rozsmieszylas mnie wpisem o lewactwie ,poważnie :-D. Zwłaszcza znając moje opinie na wiele tematów.
    tak ale miałam wtedy 15 lat mniej, wg ciebie człowiek nie ewoluuje w pogladach?jestes taka samą idiotka jak kupe lat temu? więc nie wmawiaj mi że nie mam prawa bronic zycia teraz poniewaz miałam aborcje kiedys

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    No ale prrrr... nie zabijesz wlasnego dziecka... a to na którym dokonałaś aborcji? Bo ja czegoś nie kumam. Podziwiam oczywiście osoby, które decydują się na urodzenie i wychowywanie dziecka specjalnej troski, ale mimo mojego podziwu nie akceptuję hipokryzji, a tym są Twoje słowa. Jak mówiłaś... życie dla wszystkich albo dla nikogo... więc jak to się ma do sytuacji kiedy zabijasz (wedle własnej nomenklatury) dziecko, które mogło (ale nie musiało może) urodzić się z wadami.
    Tego nie ogarniesz Paskuda bo to jest cała Ewa T vel hera, heretyczka i kilkanaście innych nikow,które zakładała. Taki typ.

BISCA, kicia 123 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie oceniaj bo zapędzasz się w kozi róg

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    tak ale miałam wtedy 15 lat mniej, wg ciebie człowiek nie ewoluuje w pogladach?jestes taka samą idiotka jak kupe lat temu? więc nie wmawiaj mi że nie mam prawa bronic zycia teraz poniewaz miałam aborcje kiedys
    Masz takie samo prawo jak chazan po setkach aborcji. Tu i tu hipokryzja wylewa sie uszami ;-)

Mimbla lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tego nie ogarniesz Paskuda bo to jest cała Ewa T vel hera, heretyczka i kilkanaście innych nikow,które zakładała. Taki typ.
    aaa widze ze tam gdzie sie koncza argumenty zaczynaja sie wyzwiska

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie rozwazanie o bohaterskim urodzeniu uposledzonego czy ciezko chorego dziecka jest paradoksalnie egoistyczne. Ok, mamy takie dziecko, kochamy je najbardziej na swiecie a ono nas i jest pieknie. Przebieramy pieluchy z miloscia i troska, podajemy leki, pokazujemy piekny swiat. I co dalej? Umieramy, a dziecko zostaje w jakims domu opieki albo w najlepszym wypadku pod opieka rodzenstwa. Jakie fundujemy im zycie? Wiem, ze o tym sie nie mysli, ale wiecznie zyc nie bedziemy. I skazujemy dziecko na nedzne, najczęściej pelne upokorzen zycie.

Bo robienie choremu dziecku rodzeństwa tylko po to, zeby zajmowalo sie chorym siostra czy bratem to kur...najwiekszej miary. Wybacz Krycha, taka jest moja opinia.

kapturnica, Ruda Paskuda, BISCA, kicia 123, Reni, Mega, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    No jak twoje niki to wyzwiska :-D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    dlatego nie oceniaj bo zapędzasz się w kozi róg
    chyba nie rozumiesz...nie oceniam kobiet , jestem pzreciwna zabijaniu,widzisz róznice?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dla mnie rozwazanie o bohaterskim urodzeniu uposledzonego czy ciezko chorego dziecka jest paradoksalnie egoistyczne. Ok, mamy takie dziecko, kochamy je najbardziej na swiecie a ono nas i jest pieknie. Przebieramy pieluchy z miloscia i troska, podajemy leki, pokazujemy piekny swiat. I co dalej? Umieramy, a dziecko zostaje w jakims domu opieki albo w najlepszym wypadku pod opieka rodzenstwa. Jakie fundujemy im zycie? Wiem, ze o tym sie nie mysli, ale wiecznie zyc nie bedziemy. I skazujemy dziecko na nedzne, najczęściej pelne upokorzen zycie.

Bo robienie choremu dziecku rodzeństwa tylko po to, zeby zajmowalo sie chorym siostra czy bratem to kur...najwiekszej miary. Wybacz Krycha, taka jest moja opinia.
    I nie tylko Twoja opinia Dziobak. A najbardziej zastanawia mnie to ,ze zrobienie rodzenstwa moze oznaczać kolejne chore dziecko.. To będzie rodzenie wtedy do skutku? Az trafi sie zdrowe by zajęło chorym bo mamusia i tatuś chce zaspokoić swoje pragnienie posiadania dzieci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:31

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

w takim razie proponuje w razie choroby jak najszybsza eutanazje...bo miłość bliskich nie ma znaczenia, jakie im zycie zafundujesz? jak bedziesz miała na ten przykład raka jajników prponuje strzał w łeb

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:

Ale że gdzie, bo ja tylko tu widzę...
    Dudaczek wrote:
    a ty sie możesz co najwyżej udławić lewacką nienawiścią
    Dudaczek wrote:
    jestes taka samą idiotka jak kupe lat temu?

kapturnica, BISCA, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda ten typ osoby juz tak ma :-D. :-D. :-D.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudapaskuda jestes tu nowa i wielu rzeczy nieswiadoma...wiesz tylko tyle co ci jasne pani kapta albo reni zapodadza ale to tylko połowa prawdy

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudaczek wrote:
    w takim razie proponuje w razie choroby jak najszybsza eutanazje...bo miłość bliskich nie ma znaczenia, jakie im zycie zafundujesz? jak bedziesz miała na ten przykład raka jajników prponuje strzał w łeb
    Ewka, mnie nie o to chodzi. Ja bede umierajac wiedziała, ze najbliżsi mnie kochaja i pewnie umre w jakis sposob szczesliwa i spelniona. Ale głęboko uposledzony czlowiek nie bedzie wiedzial dlaczego nagle mama nie przychodzi i musi mieszkac w innym miejscu niz cale zycie.

kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ruda Paskuda ten typ osoby juz tak ma :-D. :-D. :-D.
    twój typ juz kiedys Polar okresliła...

‹‹ 13724 13725 13726 13727 13728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ