35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza, uff, kamien z serca! Jak dobrze, ze dobrze!
Ja dostalam pierwszy okres po 6 tygodniach, ledwo co nacieszylam sie czystoscia w gaciorach. Po corce mialam okres po 9 miesiacach. Oba smarkacze karmilam rowno po 2 lata. Moze jest cos w tym, ze po drugim okres wraca szybciej? A szczegolnie na staroscWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 10:46
-
nick nieaktualny
-
He he ja mam na koncie tylko synalka ale ledwo skończył mi się połóg a już miałam okres kiedy trzeba to jej nie ma a jak nie trzeba to się małpa przyczepi!
-
A widzisz to ja dokładnie ten sam schemat.
-
Krakowianka wrote:Magdala jak tam? Komplecik?
Komplecik.
Transfer spokojny i latwy. Zarodek dobrze rokujacy
Atosiban plus pol czerwonego wina zrobily swoje i bylam na totalnym luzie.
To czekamy.Dziobak, Krakowianka, moremi, beates, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Powodzenia
Magdala lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim.
Jestem niezmiernie uradowana,że zaglądam do Was moje kochane To ja pepapigkapturnica, moremi, BISCA, Luna76 lubią tę wiadomość
jestem pepa, skończyłam czterdziestke!jestem tu od 35-go. Mam trójkę syn 17, córka 15, Franek aniołek i najmłodszy Kajtek 2 latka. Przeszłam w swoim życiu wiele złego ale i dobrego. Wiec cieszę się tym co mam bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nam nowy dzień.. Sciskam wszystkie wiedźmy under 35 -
Ooo matko same znajome prawie;) Ściskam ogromnie. W wolnym czasie poczytam co tu u Was. Bo u mnie wiele się działo..bardzo wiele i burzliwie było. Dopadł nas kryzys małżeński..albo wieku średniego jako$ się klaruje i mam nadzieję nas wzmoci nie rozdzieli. Dzieci moje starszaki zaakceptowały Kajtka. A sam wymarzony ostatni synuś rośnie i broi.
kapturnica, gosia7122, moremi, beates, Sabina, BISCA, Luna76 lubią tę wiadomość
jestem pepa, skończyłam czterdziestke!jestem tu od 35-go. Mam trójkę syn 17, córka 15, Franek aniołek i najmłodszy Kajtek 2 latka. Przeszłam w swoim życiu wiele złego ale i dobrego. Wiec cieszę się tym co mam bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nam nowy dzień.. Sciskam wszystkie wiedźmy under 35 -
Magdala wrote:Komplecik.
Transfer spokojny i latwy. Zarodek dobrze rokujacy
Atosiban plus pol czerwonego wina zrobily swoje i bylam na totalnym luzie.
To czekamy.Magdala lubi tę wiadomość