35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakowianka wrote:Magdala jak tam? Gdzieżeś się schowała?
W karton wlazlam.
Gratuluje pieknej bety. Trzymam kciuki za zdrowego dziecia.
U mnie sie zatrzymalo. Bede probowac w nastepnym cyklu.tojapepa lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wakacje!!!
Dziecko duze zakonczylo rok szkolny ze srednia 5.0, musi panie trzeba jakos je wynagrodzić.
Ja zaczynam pakowanie, czas udac sie na zasluzony odpoczynek.Krakowianka, Znowu.ta.kryska, Magdala, Ruda Paskuda, beates, Sabina, tojapepa lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:W karton wlazlam.
Gratuluje pieknej bety. Trzymam kciuki za zdrowego dziecia.
U mnie sie zatrzymalo. Bede probowac w nastepnym cyklu.
Ja tez cała w strachu, zwłaszcza jak przychodzi mega ból brzucha ech... No ale taki nasz los nawet jak sie uda to strach już nie opuszcza.
Cyc do przodu!!! Kolejna próba już tuż tużMagdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
W PL upał jak ta lala i zapowiadają się kolejne piękne dni z przelotnymi burzami. Idealny urlop to chyba w tym roku koniec czerwca początek lipca w PL.
...jeszcze 2-3 dni i testowanie.... chyba że nie wytrzymambeates, Dziobak lubią tę wiadomość
-
uuuu co tak pusto kobitki? Kciuki i uściski nocne..spać nie mogę
gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
jestem pepa, skończyłam czterdziestke!jestem tu od 35-go. Mam trójkę syn 17, córka 15, Franek aniołek i najmłodszy Kajtek 2 latka. Przeszłam w swoim życiu wiele złego ale i dobrego. Wiec cieszę się tym co mam bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nam nowy dzień.. Sciskam wszystkie wiedźmy under 35 -
Pustki jak nigdy,a ja sie pochwale corka moja po maturze zdala swietnie ,wszystko po 80,90 procent.Teraz studia w Poznaniu
Wyfruwa mi dziecko z gniazda
Troche mi smutno
Wyniki z TK tez wyszly dobrze
Spokoj na pol roku
Pozdrawiam jak ktos jeszcze tu zaglada.Dziobak, beates, tojapepa, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Ja próbuję przetrwać ostatni miesiąc. Ciężko masakrycznie, oddycha się kijowo i w ogóle, no ale nie ma co narzekać. Sama chciałam
Oczy mi prawie z orbit wyszły. Zobaczyłam kota w avatarze i myślałam że to Sabina pisze. Sabina w ciąży ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 10:10
Ruda Paskuda, tojapepa, BISCA, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość