35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Pustawo tu, choć przypuszczam, że część, tak jak ja podgląda z krzaków.
W sobotę ochrzciliśmy Karolinę. Odetchnęłam z ulgą. Następna okazja to dopiero komunia Wojtka. No chyba, że nam się coś po drodze przytrafi.
Mała rośnie, waży juz prawie 5,5 kg. Pięknie sie uśmiecha, choc jak potrzeba potrafi krzykiem upomnieć się o swoje.
Dziewczyny, wychodżcie z kątów i opowiadajcie co u Was.
Bozia, jak przygotowania do ślubu?
Paszczak, jak sie ma Julka i jak Adaś ją zaakceptował?
Simba jak bliźniaki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 14:30
gosia7122, Sabina, Reni, Dziobak lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sama bylas na fb w grupie i sama z niej wyszlas ,wiec po co te gorzkie zale ?
Naprawdę myslisz, że na tym czacie świat się kończy? To uwierz mi, że się mylisz.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Pustawo tu, choć przypuszczam, że część, tak jak ja podgląda z krzaków.
W sobotę ochrzciliśmy Karolinę. Odetchnęłam z ulgą. Następna okazja to dopiero komunia Wojtka. No chyba, że nam się coś po drodze przytrafi.
Mała rośnie, waży juz prawie 5,5 kg. Pięknie sie uśmiecha, choc jak potrzeba potrafi krzykiem upomnieć się o swoje.
Dziewczyny, wychodżcie z kątów i opowiadajcie co u Was.
Bozia, jak przygotowania do ślubu?
Paszczak, jak sie ma Julka i jak Adaś ją zaakceptował?
Simba jak bliźniaki?
A jak Twoje dzieciaki? Jak się rozwijają? U mnie Kajtol silny jak dąb - sama nie wiem skąd się taki wziął. W wieku trzech lat, to ze starszym już kilka razy byłam w szpitalu...a tutaj do tej pory raz miał anginę przez 3 dni i raz przeziębiony. Jak kichnie - to jest sam sobą zadziwiony - co to go spotkało . Poza tym gada jak najęty = uwielbiam go słuchać...na dobranoc, kiedy mówi - że ma mamę - grubą, uroczą i najukochańszą... Cudowne jest jednak macierzyństwo, pomimo padania na pysk. Jest już dłuższy czas odpieluchowany, sam je i do przedszkola przygotowany...Napisz jak Twoje szkraby
Kajtek teraz tak mniej więcej wygląda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4cea3a35f74.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 10:55
Reni, Znowu.ta.kryska, Dziobak, BISCA, gosia7122, Sabina, *aga* lubią tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Jeszcze troche i sie z nim zenic bedziesz mogla
weeź się
przecież Bozia czeka pewnie na wnuki, nikt nie uwierzy w nasze wielkie uczucieZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:hahaha czyli ja byłabym teściową... pamiętam poglądy forumowe o teściowych....myślę, że dam radę...
właśnie dotarła do mnie ta prawda
Bozia będę przyjeżdzać na obiady z własnym obiadem i ciastem okej?Znowu.ta.kryska, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Co do ożenku, to ja tez mam chlopaka do wydania przeciez. Nie wiem, czy Biszkopta krolewna nie zajeta juz?
Chociaz moj to namietnie maluje sie tuszem do rzes i fluidem, do tego uwielbia torebki, wiec kto tam wie, co to bedzie?Znowu.ta.kryska, BISCA lubią tę wiadomość