35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu.ta.kryska wrote:Tadam! Jestem choc was tutaj malo. Wszystkie do tego juz porodzily wiec zostalam sama na placu boju. Ale w koncu jestem tutaj na legalu. Te 35 pyklo jak pecherzyk nie wiadomo kiedy. Stawiam urodzinowa.. Tylko wylazic szybciej zza krzaka, bo zwietrzeje
Krystyna
To polej !Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Ale czej czej czej.... Tobie wolno? Nie upijesz aby ksiezniczki? Czy temat karmienia piersia lepiej przemilczec? Ja nie w temacie sorry
No i zlapalas mnie ! Dobra, polej ....soku. Owszem karmie i nie pamietam smaku wina
Ale juz iedlugo. We wrzesniu do pracy. W sierpniu przechodze na mm i bede mogla sie schlac. Odstaw wiec grzecznie te polowke do lodowki, Ok ?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Wsciekla sie czy jak? Do sierpnia o suchym pysku mnie siedziec kaze. W sierpniu to ja ci urlopowa postawic moge! Tymczasem na zdrowko!
Niech bedzie ta urlopowa w sierpniu. Nieprzejezdzasz gdzies kolo moich okolic w sierpniu ?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Krystyna!! Myslalam o Tobie ostatnio, dzie Cie ponioslo, do czorta! No i spoznione, ale szczere - 35 powiadasz. Ja dzis wino odpalam na tarasie, slonce swieci, jest 20 stopni plus biale noce. Wpadniesz?
Znowu.ta.kryska, BISCA, tojapepa lubią tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Zajdziesz jak tylko buty w awatar wstawie
To wstawiaj zara. Tylko nie trampy. W girl celuje.
Happy birthday!
Na legalu juz.
Opowiadaj. Pamietam, ze awans dostalas. Jak Ci sie powodzi?BISCA, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Tak. Mam jakies cienie cieniowate.
Czekam na bete. Do 5 dni u mnie trzeba czekac.Magdala, Znowu.ta.kryska, Dziobak, Sabina, BISCA, beates, Lunaris, moremi, niezapominajka2017, Luna76, Ylya, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny