35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu.ta.kryska wrote:Tadam! Jestem choc was tutaj malo. Wszystkie do tego juz porodzily wiec zostalam sama na placu boju. Ale w koncu jestem tutaj na legalu. Te 35 pyklo jak pecherzyk nie wiadomo kiedy. Stawiam urodzinowa.. Tylko wylazic szybciej zza krzaka, bo zwietrzeje

Krystyna
To polej !
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Ale czej czej czej.... Tobie wolno? Nie upijesz aby ksiezniczki? Czy temat karmienia piersia lepiej przemilczec? Ja nie w temacie sorry
No i zlapalas mnie ! Dobra, polej ....soku. Owszem karmie i nie pamietam smaku wina
Ale juz iedlugo. We wrzesniu do pracy. W sierpniu przechodze na mm i bede mogla sie schlac. Odstaw wiec grzecznie te polowke do lodowki, Ok ?
-
Znowu.ta.kryska wrote:Wsciekla sie czy jak? Do sierpnia o suchym pysku mnie siedziec kaze. W sierpniu to ja ci urlopowa postawic moge! Tymczasem na zdrowko!

Niech bedzie ta urlopowa w sierpniu. Nieprzejezdzasz gdzies kolo moich okolic w sierpniu ?
-
Krystyna!! Myslalam o Tobie ostatnio, dzie Cie ponioslo, do czorta! No i spoznione, ale szczere - 35 powiadasz. Ja dzis wino odpalam na tarasie, slonce swieci, jest 20 stopni plus biale noce. Wpadniesz?
nick nieaktualny, BISCA, tojapepa lubią tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Poludniowa Francja to byla nie? Moze jaki MontBlanc by sie zaliczylo, kto wie? Ale ja juz nic nie planuje. Zycie pokazalo, gdzie ma moje plany, takze ten...
Paczcie jak sie od flaszki miga
-
Znowu.ta.kryska wrote:Zajdziesz jak tylko buty w awatar wstawie

To wstawiaj zara. Tylko nie trampy. W girl celuje.
Happy birthday!
Na legalu juz.
Opowiadaj. Pamietam, ze awans dostalas. Jak Ci sie powodzi?
BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala kciukasy!! U mnie we wtorek beta 106 w 8 dptMagdala wrote:Tak. Mam jakies cienie cieniowate.
Czekam na bete. Do 5 dni u mnie trzeba czekac.
na razie cichutka radość a jutro powtórka.
Magdala, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, beates, Lunaris, moremi, niezapominajka2017, Luna76, Ylya, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny