35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zdecydwanie widzę,że dkąd byłam tu osatnio to wiele się zmieniło...nowe loginy... ja wiąż się staram... dni mijają...lata też... a u nas wciąż ten sam etap... a tak bardzo bym chciała doświadczyć czeoś nowego... tego cudu...na całe życie...ech...N!eb!esk@
-
Hej,
Zaglądam tutaj czasem do przepisów (znak starości chyba).
Widzę że Krycha nadal kasuje wiadomości zanim ktokolwiek zdąży je przeczytać
Gratuluję narodzin syna
Misiabella, Krystyna123, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krystyna123 wrote:To musisz czesciej zagladac
Natka_79 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Trochę mi już nie po drodze. Kolejnej ciąży już raczej nie będzie. Odpadły starania, pojawiły się nowe zainteresowania, stare odnowione, to i krąg znajomych trochę inny. To był naprawdę ciekawy etap w moim życiu i cieszę się, że tutaj trafiłam. Część znajomości rozwinęło się w realu, część się w sposób naturalny zakończyło. To se ne vrati
Nie bedzie Wandzi?Misiabella lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:
Moje też się zepsuło. Tylko u nas ciężkie wieczory. W dzień to aniołek. -
Dziewczyny, urodzilam 14 kwietnia o 6 rano przez cc, malego skrzata o wadze 2715 i podobno 54 cm, choc mi wyglada na jakies 52 cm. Dostal 10/10. Urodzilam w 38 tc z terminu usg i 37 z om. Popelnilam kilka przestepstw w wyniku ktorych przyszlo mi wczesniej rodzic. 1.umylam okna na swieta, 2. Latalam przez caly dzien po miescie, piechota i autobusem, gdzie nikt nie ustapil mi miejsca i 3. poklocilam z mezem o tesciowa. Nie robcie tak jak ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 15:12
Krystyna123, Reni, trodde, beates, gosia7122, N!eb!esk@, kapturnica, Zuza6, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale jak to urodziłaś?
Przecież niedawno robiłaś test?
To już?
Zara, zara to ja mam już takie stare dziecko????
Boooosz..
GRATULACJEWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 15:43
Krystyna123, Misiabella, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam po latach!
Rany, jak mnie tu dawno nie było...
Reni, zobaczyłam twój suwak i doznałem takich emocji jakbym zobaczyła dwie krechy na teście! Gratuluje syna! Nie masz pojęcia jak się ciesze. Wieczorem wejdę i poszukam momentu jak się dowiedziałaś muszę to przeczytać
Gratuluje również innym dziewczynom, które doczekały się swoich pociech. I mam nadzieje, że to grono będzie się powiększać
Trzymajcie się!MamaChlopcow, kapturnica, Mega, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Nikt sie nie stara, nikt nie jest w ciazy?
Ja walcze o kp, ale jest kurna ciezko. Maly dostal w 3 dobie zoltaczki i zrobil sie mega ospaly. Musial byc karmiony nutla bo nie chcial ssac, choc przez 3 dni swietnie mu szlo, w 4 juz gorzej a w 5 juz sie nie budzil na karmienie i nie chcial ssac. Obecnie odciagam mu mleko i staram przestawic na kp. Ciezko z tym kp, a chcialabym bardzo. Juz mam wizyty u dwoch cdl za soba, ale on upodobal sibie silikon, tylko przez nakladki cos tam ciagnie, ale generalnie czeka az mleko samo poplynie -
Natka_79 wrote:Witam po latach!
Rany, jak mnie tu dawno nie było...
Reni, zobaczyłam twój suwak i doznałem takich emocji jakbym zobaczyła dwie krechy na teście! Gratuluje syna! Nie masz pojęcia jak się ciesze. Wieczorem wejdę i poszukam momentu jak się dowiedziałaś muszę to przeczytać
Gratuluje również innym dziewczynom, które doczekały się swoich pociech. I mam nadzieje, że to grono będzie się powiększać
Trzymajcie się!
Witaj Natka
wieki całe Ciebie nie było
co u Ciebie? Jak Franek?
moja historia w pamiętniku