35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Dzisiaj się trochę zestresowałam w pracy, ale niemożliwe żeby od tego tak sie zadziało chyba.
Teraz leżę, jakby co to zostanę jutro w domu, nie pójdę do pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 20:34
caffe, inessa, malgos741, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Caffe postaraj się uspokoić, bo jak mówi stare powiedzenie - "Tylko spokój może nas uratować" Trzymam mocno
inessa, Alis, malgos741, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to zalezy co oznacza dla Ciebie troche, alemoze lepiej rzeczywiscie zostac jutro w domu. Wkoncu najwazniejsza jestes Ty i dziecko.
jeśli plamienie bedzie większe to wybiorę się jutro do gina, od 8 rano jest w pracy.
inessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Każda data przestaje miec znaczenie-dla mamy rodzącej,jak wie,że to już za moment przytuli swoje wyczekane,ukochane maleństwo.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPromyku wiesz,ze jest różnica pokoleń ale za kilka lat i tak bedzie CI za wszystko wdzieczna mimo teraźniejszych trudnosci!!!
Alis umów sie na monitoring nawet jak sie nie staracie to zobaczysz jak działa Twój organizm.
Bursztynku i jak tam samopoczucie?promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe wiem,ze rózne są zdania na temat luteiny i Dupka a mozę poproś o doustną i zobaczysz co sie bedzie działo. Ja bym brała jednak lutke wiem tylko,ze części dziewczyn jednak ona pomogła.
Jestem z Tobą i wierze,że bedzie dobrzeinessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe trzymaj się mocno - ja bym na Twoim miejscu teraz nie odstawiała luteiny...ja krwawiłam mocno w 9tc i mi wtedy zwiększyli mocno dawkę dupka. Lutka CI przecież nie zaszkodzi...
malgos741, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Promyku wiesz,ze jest różnica pokoleń ale za kilka lat i tak bedzie CI za wszystko wdzieczna mimo teraźniejszych trudnosci!!!
Alis umów sie na monitoring nawet jak sie nie staracie to zobaczysz jak działa Twój organizm.
Bursztynku i jak tam samopoczucie?
inessa lubi tę wiadomość
-
Promyk ja mam pasierbicę 18 lat i ci powiem że te nastolatki itp. są dziwne przede wszystkim świat musi się kręcić wokół nich a innych mają w d... egoistyczni a my jesteśmy be jesli czegoś im nie damy.
inessa, caffe, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Cafe trzymaj się przesyłam pozytywne wibracje.
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Promyk ja mam pasierbicę 18 lat i ci powiem że te nastolatki itp. są dziwne przede wszystkim świat musi się kręcić wokół nich a innych mają w d... egoistyczni a my jesteśmy be jesli czegoś im nie damy.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja za to w sobotę zaczynam brać clo no i na badanie prolatyny - zobaczymy jaka wyjdzie bo ginek kazał mi zmniejszyć dawkę leku.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A zapomniałam miałam przedstawić mojego kotka to jest Maniek i ma 2,5 miesiąca taka pocieszka.
inessa, Alis, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
WŁaśnie mówili w TVN, że od dziś kobiety w Arabii Saudyjskiej mogą same prowadzić samochód Do tej pory wciskali swoim kobietom, że prowadzenie samochodu blokuje owulację, powoduje skrzywienie miednicy itp. historie. No i na to mój m stwierdził, że od jutra jeżdżę do pracy autobusem
)))))))))))))))) Wyprosiłam
odroczenie wyroku, bo teraz jestem po owulacji i raczej już mi się w tym cyklu nie zablokuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 22:05
Reni, sjoanka, samira, Bursztyn, malgos741, Lucky, grosza, caffe, Andzia33, inessa, megan8, Iwone, Iwone lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie