X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe przytulam :-) trzymaj się <3

caffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dzięki ;-)
    Lece sie uczyć historiii...

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dzwoń do lekarza i popytaj co i jak.

Polarmiś na moje skromne oko masz ładne wyniki nawet ten cukier nie skoczył powyzej 100 po obciazeniu glukozą,czekamy na anty TG !!! a dlaczego nie jeszcze anty TPO??

Gosia a moze jednka sie udało :D
    Pepa przytulam kochana i nowy cykl jest Wasz :D
    Dzieki Inessko, bo ja na razie studiuje internet a nigdy nie wglebialam sie w temat glukozowo- insulinowy - chyba ze dotyczy to ciasta.

Anty TPO mam zrobione i jest ok.

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzisiaj się trochę zestresowałam w pracy, ale niemożliwe żeby od tego tak sie zadziało chyba.

Teraz leżę, jakby co to zostanę jutro w domu, nie pójdę do pracy.
    Cafe , mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Powiedz mi dlaczego przestalas brac bromergon. Wiem, ze sa dwie szkoly . Pamietam, ze ja w ciazy z synem odstawialam bromergon stopniowo. Moze zapytaj swojego gina o to czy nie powinnas jeszcze brac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 19:27

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cafe , mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Powiedz mi dlaczego przestalas brac bromergon. Wiem, ze sa dwie szkoly . Pamietam, ze ja w ciazy z synem odstawialam bromergon stopniowo. Moze zapytaj swojego gina o to nie powinnas jeszcze brac.
    Sam mi kazał odstawić i jeszcze się ostatnio upewniał czy odstawiłam.
    Będzie co będzie, co ja mogę zrobić :/

inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do gina, jak się będzie plamienie nasilać to mam jutro przyjechać. Mam brac nospę 4-5 dziennie co 3 godziny.

inessa, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie łapię, kto tutaj na co czeka (znaczy się, kto na okres, kto na brak, kto już w ciąży), ale trzymam kciuki caffe, żeby było dobrze. Podoba mi się ta walka kota z kurą z Twojej sygnaturki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:12

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, trzymam kciuki, będzie wszystko ok, jestem tego pewna ;-)

caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, trzymam kciuki, będzie wszystko ok, jestem tego pewna ;-)
    Zastanawiam się czy odstawić tę luteinę. Bo jeśli ona i tak nie pomoże to po co się szprycować. A może to ona mi coś podrażniła. Bo podobno różowe plamienie to z szyjki może być.

Ogólnie to jest śluz zabarwiony na lekko różowy kolor, nie plamienie jako takie.

Dzięki Aga <3

inessa, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wejdź do katalogu lista starających sie tam masz która ile ma lat, dzieci i kiedy @

inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Podoba mi się ta walka kota z kurą z Twojej sygnaturki :)

To tak trochę oddaje moją sytuację od jakiegoś czasu ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wiem,ze rózne są zdania na temat luteiny i Dupka a mozę poproś o doustną i zobaczysz co sie bedzie działo. Ja bym brała jednak lutke wiem tylko,ze części dziewczyn jednak ona pomogła.
    Jestem z Tobą i wierze,że bedzie dobrze <3

caffe, malgos741, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe wiem,ze rózne są zdania na temat luteiny i Dupka a mozę poproś o doustną i zobaczysz co sie bedzie działo. Ja bym brała jednak lutke wiem tylko,ze części dziewczyn jednak ona pomogła.
    Jestem z Tobą i wierze,że bedzie dobrze <3
    Wiesz, z tego wszystkiego to człowiek ma tylko namieszane w głowie, skoro sami lekarze mają różne stanowiska. Bo skoro się czyta, że nawet w klinikach leczenia niepłodności dziewczynom po zabiegach zaleca się progesteron, to na podstawie czegoś muszą tak zalecać. Ja już zgłupiałam.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dobrze ze zadzwonilas do lekarza. Teraz tylko spokoj moze nad uratowac...taki wiec nie denerwuj sie,postaraj sie wyciszyc :-) :-) :-) &&&&&&&&

inessa, caffe, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Caffe ale pamietam jak Angela miała na poczatku to właśnie na początku miała bardzo duze dawki Dupka i luteiny podawane i zobacz zaraz rodzi. DLatego wiesz tak do końca tymi szkołami zachodnimi sie nie przejmuje ponieważ widze jakie dziweczyny maja za granicą problemy na poczatku ciaży. WIem,że u nas jest różnie ale akurat widze,że masz dobrego lekarza i sie go trzymaj

caffe, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scielam sie z moja najstarsza corka....nie moge do niej dotrzec od 2-3 lat. Gdy zamyka mi drzwi probuje wejsc oknem -taka przenosnie naszej sytuacji. Kiedys odpuszcze ale to przeciez moje dziecko ..... nie rozumiem choc sie staram tego pokolenia....jak co kolwiek nie jest po ich mysli to twoja jako rodzica wina. A zapomnialam jej chlopak wypadl ze studiow i to tez moja wina....czysta parodia

Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Bozia wszystko z Tobą w porządku. Mnie wkurzają matki z dziećmi. Rozumiem Twój odrzut od dziecka. Poza tym tez wariuję, nie potrafię niczym się zająć. Już raz przechodziłam depresję z powodu niemożności zajścia w ciążę. To było 10 lat temu. Naszczęście się udało. Wtedy myślałam, że jestem stara.
    malos741 - jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, czy w nicku to Twój rocznik? Bo to też mój rocznik.
    dokładnie :-)

inessa, Olena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Wiem Caffe ale pamietam jak Angela miała na poczatku to właśnie na początku miała bardzo duze dawki Dupka i luteiny podawane i zobacz zaraz rodzi. DLatego wiesz tak do końca tymi szkołami zachodnimi sie nie przejmuje ponieważ widze jakie dziweczyny maja za granicą problemy na poczatku ciaży. WIem,że u nas jest różnie ale akurat widze,że masz dobrego lekarza i sie go trzymaj
    Właśnie, tam raczej sa nastawieni na naturalną selekcję... Mam jeszcze trochę tej luteiny do wybrania, pewnie wezmę. Co już będzie...

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Caffe dobrze ze zadzwonilas do lekarza. Teraz tylko spokoj moze nad uratowac...taki wiec nie denerwuj sie,postaraj sie wyciszyc :-) :-) :-) &&&&&&&&
    Przed ciążą była jazda i teraz też jest jazda, masakra jakaś.

Lepiej jest być młodym, wpaść i w ogóle być nieświadomym wszystkiego. Jest się wtedy zdrowszym.

inessa, Bursztyn, malgos741, promyk, pepapig, Andzia33, megan8, Nati74 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe postaraj się uspokoić, bo jak mówi stare powiedzenie - "Tylko spokój może nas uratować" Trzymam mocno <3

caffe, inessa, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 1454 1455 1456 1457 1458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ