35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Caffe dzwoń do lekarza i popytaj co i jak.
Polarmiś na moje skromne oko masz ładne wyniki nawet ten cukier nie skoczył powyzej 100 po obciazeniu glukozą,czekamy na anty TG !!! a dlaczego nie jeszcze anty TPO??
Gosia a moze jednka sie udało
Pepa przytulam kochana i nowy cykl jest Wasz
Anty TPO mam zrobione i jest ok.inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dzisiaj się trochę zestresowałam w pracy, ale niemożliwe żeby od tego tak sie zadziało chyba.
Teraz leżę, jakby co to zostanę jutro w domu, nie pójdę do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 19:27
caffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Cafe , mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Powiedz mi dlaczego przestalas brac bromergon. Wiem, ze sa dwie szkoly . Pamietam, ze ja w ciazy z synem odstawialam bromergon stopniowo. Moze zapytaj swojego gina o to nie powinnas jeszcze brac.
Będzie co będzie, co ja mogę zrobićinessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie łapię, kto tutaj na co czeka (znaczy się, kto na okres, kto na brak, kto już w ciąży), ale trzymam kciuki caffe, żeby było dobrze. Podoba mi się ta walka kota z kurą z Twojej sygnaturki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:12
caffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, trzymam kciuki, będzie wszystko ok, jestem tego pewna
Ogólnie to jest śluz zabarwiony na lekko różowy kolor, nie plamienie jako takie.
Dzięki Againessa, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe wiem,ze rózne są zdania na temat luteiny i Dupka a mozę poproś o doustną i zobaczysz co sie bedzie działo. Ja bym brała jednak lutke wiem tylko,ze części dziewczyn jednak ona pomogła.
Jestem z Tobą i wierze,że bedzie dobrzecaffe, malgos741, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe wiem,ze rózne są zdania na temat luteiny i Dupka a mozę poproś o doustną i zobaczysz co sie bedzie działo. Ja bym brała jednak lutke wiem tylko,ze części dziewczyn jednak ona pomogła.
Jestem z Tobą i wierze,że bedzie dobrzeinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem Caffe ale pamietam jak Angela miała na poczatku to właśnie na początku miała bardzo duze dawki Dupka i luteiny podawane i zobacz zaraz rodzi. DLatego wiesz tak do końca tymi szkołami zachodnimi sie nie przejmuje ponieważ widze jakie dziweczyny maja za granicą problemy na poczatku ciaży. WIem,że u nas jest różnie ale akurat widze,że masz dobrego lekarza i sie go trzymaj
caffe, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Scielam sie z moja najstarsza corka....nie moge do niej dotrzec od 2-3 lat. Gdy zamyka mi drzwi probuje wejsc oknem -taka przenosnie naszej sytuacji. Kiedys odpuszcze ale to przeciez moje dziecko ..... nie rozumiem choc sie staram tego pokolenia....jak co kolwiek nie jest po ich mysli to twoja jako rodzica wina. A zapomnialam jej chlopak wypadl ze studiow i to tez moja wina....czysta parodia
Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Olena wrote:Bozia wszystko z Tobą w porządku. Mnie wkurzają matki z dziećmi. Rozumiem Twój odrzut od dziecka. Poza tym tez wariuję, nie potrafię niczym się zająć. Już raz przechodziłam depresję z powodu niemożności zajścia w ciążę. To było 10 lat temu. Naszczęście się udało. Wtedy myślałam, że jestem stara.
malos741 - jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, czy w nicku to Twój rocznik? Bo to też mój rocznik.inessa, Olena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
inessa wrote:Wiem Caffe ale pamietam jak Angela miała na poczatku to właśnie na początku miała bardzo duze dawki Dupka i luteiny podawane i zobacz zaraz rodzi. DLatego wiesz tak do końca tymi szkołami zachodnimi sie nie przejmuje ponieważ widze jakie dziweczyny maja za granicą problemy na poczatku ciaży. WIem,że u nas jest różnie ale akurat widze,że masz dobrego lekarza i sie go trzymaj
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Caffe dobrze ze zadzwonilas do lekarza. Teraz tylko spokoj moze nad uratowac...taki wiec nie denerwuj sie,postaraj sie wyciszyc
&&&&&&&&
Lepiej jest być młodym, wpaść i w ogóle być nieświadomym wszystkiego. Jest się wtedy zdrowszym.inessa, Bursztyn, malgos741, promyk, pepapig, Andzia33, megan8, Nati74 lubią tę wiadomość