35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
plamienie i w ciąży się zdaża
raczej ten znaczny spadek świadczy, że zbliża się @
chociaż widziałam wykresy ciążowe gdzie spadło i nagle odbiło więc nie ma co się sugerować. Każdy organizm jest inny
Wyznajemy zasadę, że do póki nie ma @ nie martwimy się tylko czekamy
sjoanka wrote:U mnie plamienie wiec nadchodzi @.sjoanka, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667780129907768&set=a.523822237636892.125221.443307555688361&type=1&relevant_count=1&ref=nf
chcę taką fotkę.. brakuje mi tylko dziecka do kompletuBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - porównanie z bąkami bardzo trafne....
Bursztynku - to trochę ironia losu, że trafiła Ci się akurat taka sprawa do tłumaczenia. Ja znając siebie, to pewnie pomimo oporów bym polazła tam - po to właśnie by to przeżyć, a przez to się wzmocnić...ale każdy musi sam podejmować takie decyzje...Reni, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:plamienie i w ciąży się zdaża
raczej ten znaczny spadek świadczy, że zbliża się @
chociaż widziałam wykresy ciążowe gdzie spadło i nagle odbiło więc nie ma co się sugerować. Każdy organizm jest inny
Wyznajemy zasadę, że do póki nie ma @ nie martwimy się tylko czekamy
To bylby dopiero cud.
Bo staralismy sie omijac w tym miesiacu dni plodne.
Lece do Polski zrobic sobie mostek i musze wyrwac zeba. W ciazy bym nie mogla.
Odsuwalam to juz od roku wiec wreszcie musze sie tym zajac bo ropa pod zebem nie wplywa dobrze na caly organizm.Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Olena jak długą masz drugą fazę? Przecież 18 dpo to cosik za długo? Chyba, że częściej tak Ci się przydarzało - jeśli do jutra @ nie przyjdzie, a owulkę masz dobrze wyliczoną to może warto iść na betę?
Faza lutealna najdłuższa do tej pory to 15 dni.
Wyczytałam , że clo potrafi przedłużyć cykl nawet o tydzień.
Owulka jest dobrze wyliczona bo chodziłam na monitoring i gin potwierdził. Osobiście czułam pęknięcie jajeczka.
Zobaczymy co będzie jutro z rana.Andzia33, inessa, bliska77, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu - porównanie z bąkami bardzo trafne....
Bursztynku - to trochę ironia losu, że trafiła Ci się akurat taka sprawa do tłumaczenia. Ja znając siebie, to pewnie pomimo oporów bym polazła tam - po to właśnie by to przeżyć, a przez to się wzmocnić...ale każdy musi sam podejmować takie decyzje...Andzia33, Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn
Natan Pochodzenie: hebrajskie
Znaczenie: Bóg dał
Imieniny: 25 grudnia
ja wiem odbierać dzieciakowi imprezę imieninowąAndzia33, Bursztyn, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn
Natan Pochodzenie: hebrajskie
Znaczenie: Bóg dał
Imieniny: 25 grudnia
ja wiem odbierać dzieciakowi imprezę imieninową
No ale sa i dobre strony, prezent na gwiazdke a potem zaraz na imieniny i na caly rok spokoj. No chyba ze i urodziny mialby w tym samym czasie
inessa, Reni, Andzia33, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i co zła data?
ja mam 10 na szczęście 11 święto więc można tańczyć 12 w imieniny poprawićmożna żyć
sjoanka wrote:No nie 1 ale 2. 11.Bursztyn, Andzia33, Mango, inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość