35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
plamienie i w ciąży się zdaża
raczej ten znaczny spadek świadczy, że zbliża się @
chociaż widziałam wykresy ciążowe gdzie spadło i nagle odbiło więc nie ma co się sugerować. Każdy organizm jest inny
Wyznajemy zasadę, że do póki nie ma @ nie martwimy się tylko czekamy
sjoanka wrote:U mnie plamienie wiec nadchodzi @.
sjoanka, Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667780129907768&set=a.523822237636892.125221.443307555688361&type=1&relevant_count=1&ref=nf
chcę taką fotkę.. brakuje mi tylko dziecka do kompletu
Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - porównanie z bąkami bardzo trafne....

Bursztynku - to trochę ironia losu, że trafiła Ci się akurat taka sprawa do tłumaczenia. Ja znając siebie, to pewnie pomimo oporów bym polazła tam - po to właśnie by to przeżyć, a przez to się wzmocnić...ale każdy musi sam podejmować takie decyzje...
Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:plamienie i w ciąży się zdaża
raczej ten znaczny spadek świadczy, że zbliża się @
chociaż widziałam wykresy ciążowe gdzie spadło i nagle odbiło więc nie ma co się sugerować. Każdy organizm jest inny
Wyznajemy zasadę, że do póki nie ma @ nie martwimy się tylko czekamy
To bylby dopiero cud.
Bo staralismy sie omijac w tym miesiacu dni plodne.
Lece do Polski zrobic sobie mostek i musze wyrwac zeba. W ciazy bym nie mogla.
Odsuwalam to juz od roku wiec wreszcie musze sie tym zajac bo ropa pod zebem nie wplywa dobrze na caly organizm.
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Olena jak długą masz drugą fazę? Przecież 18 dpo to cosik za długo? Chyba, że częściej tak Ci się przydarzało - jeśli do jutra @ nie przyjdzie, a owulkę masz dobrze wyliczoną to może warto iść na betę?
Faza lutealna najdłuższa do tej pory to 15 dni.
Wyczytałam , że clo potrafi przedłużyć cykl nawet o tydzień.
Owulka jest dobrze wyliczona bo chodziłam na monitoring i gin potwierdził. Osobiście czułam pęknięcie jajeczka.
Zobaczymy co będzie jutro z rana.
Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
przezylam sobie miesiac temu i wczoraj i uznalam ze narazie tyle mi wystarczy. Dzisiaj bedzie "egzekucja wyroku" i dla mnie byloby to juz za duzo. Dlatego zdecydowalam, ze nie pojde.Bozia3 wrote:Polarmisiu - porównanie z bąkami bardzo trafne....

Bursztynku - to trochę ironia losu, że trafiła Ci się akurat taka sprawa do tłumaczenia. Ja znając siebie, to pewnie pomimo oporów bym polazła tam - po to właśnie by to przeżyć, a przez to się wzmocnić...ale każdy musi sam podejmować takie decyzje...
Andzia33, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bursztyn
Natan Pochodzenie: hebrajskie
Znaczenie: Bóg dał
Imieniny: 25 grudnia
ja wiem odbierać dzieciakowi imprezę imieninową
Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni, wiem, sprawdzalam juz pochodzenie tego imienia, poniewaz na serio bralam pod uwage, gdyby cosReni wrote:Bursztyn
Natan Pochodzenie: hebrajskie
Znaczenie: Bóg dał
Imieniny: 25 grudnia
ja wiem odbierać dzieciakowi imprezę imieninową

No ale sa i dobre strony, prezent na gwiazdke a potem zaraz na imieniny i na caly rok spokoj. No chyba ze i urodziny mialby w tym samym czasie
nick nieaktualny, Reni, Andzia33, nick nieaktualny, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i co zła data?
ja mam 10 na szczęście 11 święto więc można tańczyć 12 w imieniny poprawić
można żyć 
sjoanka wrote:No nie 1 ale 2. 11.
Bursztyn, Andzia33, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

i lipa