35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn jeśli Cię to przerasta to nie idź.. ale co potem? Caffe ma rację
Poza tym jak teraz zrezygnujesz później przy kolejnych sytuacjach będzie jeszcze gorzej.
Bursztyn, inessa, megan8, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bursztyn, wybrałaś sobie zawód jaki wybrałas. Niestety to Ty sama musisz sobie wytworzyc dookoła siebie pewną otoczkę, która ochroni Ciebie samą. Jest to niezbędne dlatego, że masz być dla innych wsparciem, a nie załamywać się razem z nimi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 11:48
inessa, megan8, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nie chce , zeby to wygladalo tak ze daje dupy, bo tak nie jest. Nie przeszlam, zadnego kursu jak na razie przeszkalajacego w takich sytuacjach, zadnego szkolenia, od tego sa psychologowie w tym szpitalu , ktorzy podejrzewam maja lata praktyki, aja nie mam jeszcze za soba praktyki, moze wtedy byloby mi latwiej. Narazie nie jest. A poza tym, rozmawia sie caly czas tutaj o dzieciach, ja nadal zastanawiam sie czy sie starac czy nie, a tu takie malenstwo... Nie mam na to chyba sily.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 11:54
Andzia33, inessa, megan8, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
jesli jako tłumacz to daj sobie spokój
tyle!
i nie miej żadnych wyrzutów..
Bursztyn wrote:wystapie tam w charakterze tlumacza a nie psychologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 12:02
Bursztyn, polarmiś, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dobra
a teraz coś na poprawę nastroju
Pewnego dnia szef dużego biura zauważył nowego pracownika. Kazał mu przyjść do swego pokoju.
- Jak się nazywasz?
- Jurek - odparł nowy.
Szef się skrzywił:
- Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do
pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko?
- Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany.
- Dobra, Jurek, omówmy następną sprawę.polarmiś, Andzia33, inessa, megan8, Alis, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jesli jako tłumacz to daj sobie spokój
tyle!
i nie miej żadnych wyrzutów..
Andzia33, Reni, polarmiś, inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
U mnie @ ,więc zaczynam 20 cykl starań i musi się w końcu udac!
Olena przykro mi ,ale uwierz,że się uda,bierzesz clo i będzie dobrze!
Bursztyn strasznie ciężka sprawa,ja bym nie poszła,dlatego ,że ja nawet płaczę ,gdy słyszę w tv te wszystkie złe informacje o śmierci dzieci..
A ja dzisiaj spotkałam w przedszkolu,tą znajomą ,która urodziła 6 dzieciąto-Zosia.Jest słodka,musiałam ja chwilkę powozic ,bo mama poszła do dyrki coś załatwic,a ja stałam dumna jak paw z tym wózkiem.Reni, Bursztyn, inessa, caffe, megan8, Mango, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ja uwielbiam wszystkie dzieci i mnie do nich ciągnie,często jak ktoś zostawia wózik przed ,,sklepem-nie mamy podjazdu] to kolega obsługuje ,a ja wychodzę pogadac ,albo polulac maleństwo.
A o adopcji,pomyśleliśmy ostatnio ,jak była ta sprawa z 5 dziewczynek i wiem ,ze na razie nie,ale gdyby się nie udało i zakończymy starania ,to może jedno maleństwo.
Koleżanka już półtora roku czeka,jest już po kursie i może na wiosnę -lato coś się uda.
Myślę,że lepiej złożyc papiery i rozpocząc tą całą procedurę szybciej ,a w między czasie się starac.Ale to każdy wie najlepiej ,czy jest w stanie pokochac takie dziecko.
Anna 39 jak ten chłopczyk-znalazł już rodzinę ?Reni, inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyHej kochane u nas dziś od rana pobudka wiercenie,walenie sąsiedzi coś nagrzebali i okazało sie,ze popsuli jakąś rure i w cłąej naszej klatce nie mieliśmy ogrzewania no i teraz jest naprawa czułam sie przed 8 jakby mi dentysta w zebie wiercił a teraz jakby mnie ktoś po głowie walił ale coż nowy dzień trzeba jakoś sobie radzić
A co do dzieci to ja ostatnio też mam problem nie moge znieść innych dzieci ja nigdy tak aż nie miałam
U nas pada deszczja leże i dziś zaczał działać antybiotyk i czuje sie jakbym miała angine dopiero zaczyna ze mnie wszystko schodzić masakra !!!
A dodzwoniliśmy sie do UP i okazało sie,że panie mają odmienne zdanie i jedna powiedziała,ze dostane teraz kase a druga,ze dopiero w listopadzie dostane kaseno i teraz myślimy co dalej!!!
Dobrego dnia życzeAndzia33, Bursztyn, caffe, megan8, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Andzia 33 długo się staracie. Musi Ci się w końcu udać. Tego Ci życzę
Bursztyn nie musisz tam dziś iść. Tak Ci mówi Twój wewnętrzny głos, Twoja intuicja, posłuchaj.
Ineska współczuję remontu u sąsiadów.
Co do obcych dzieci to biorę od razu i kocham od razu, o ile bym wiedziała, że dostanę na zawsze.
Żeby przestac myśleć o wiadomej sprawie zaczynam myśleć o Sylwestrze. Planujemy z M zrobić u nas bal przebierańców. Chętnych zapraszam.Andzia33, Bursztyn, megan8, inessa, Mango, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Olena wzajemnie!
Świetny pomysł z przebierankami.Ja spędzam sylwka ze znajomymi,bo nie chciałabym zostawiac małej gdzieś,a koleżanka ma żałobę,pozostałe towarzystwo też woli prywatki.
Ja myślę o postawieniu garażu i mam mały problem,więc polatam w przyszłym tyg po urzędach,a póżniej będę liczyc kasę.....a potem może jeszcze remont...ale nie wiem ,czy zdążę do końca roku,czy dopiero na wiosnę.
Acha i pewnie mnie w grudniu znów zwolnią [trzeci raz],więc będę szukała pracy.inessa, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyJa na przerwe poswiateczno sylwestrowa wybieram sie do Krynicy Zdroju ze znajomymi i naszymi pociechami. Bedzie wesolo. Wyczytalam ze witamina D wspomaga plodnosc - stad Boziowy przykaz nasloneczniania sie. Dobrze ponoc zrobic sobie badania witaminy D i ew ja suplementowac. Niski poziom wit D zaniza wyniki badan amh - rezerwy jajnikowej.
Zaraz ide po,wyniki mojej cukrzycy . O matko a jak sie okaze ze ja mam?inessa, Reni, Bursztyn, Andzia33, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to ten sroka radził
to będziesz z nią żyć.. nazwiemy Cię Haribosłodki miś
polarmiś wrote:Wyczytalam ze witamina D wspomaga plodnosc - stad Boziowy przykaz nasloneczniania sie. Dobrze ponoc zrobic sobie badania witaminy D i ew ja suplementowac. Niski poziom wit D zaniza wyniki badan amh - rezerwy jajnikowej.
Zaraz ide po,wyniki mojej cukrzycy . O matko a jak sie okaze ze ja mam?inessa, Bursztyn, caffe, sjoanka, Andzia33, Mango, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa tak się same rodzą
dzisiaj mój mąż odważył się zapytać hahaha NO JESTEŚ W TEJ CIĄŻY CZY NIE?
mówię, że nie wiem jeszcze za wcześnie
a on na to "NO ALE JAK TY CZUJESZ? JESTEŚ? "
haha no rozbawił mnie bidulek on jak pomyśli, że mogłabym być w ciąży to się wzrusza..no bez kitu ma łzy w oczach
tak to w nim siedziAndzia33, Bursztyn, inessa, polarmiś, Alis, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Olena jak długą masz drugą fazę? Przecież 18 dpo to cosik za długo? Chyba, że częściej tak Ci się przydarzało - jeśli do jutra @ nie przyjdzie, a owulkę masz dobrze wyliczoną to może warto iść na betę?
Reni, Andzia33, Bursztyn, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość