35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Marti
Widzę, że tu jakiś podwieczorek kawowy się odbywałNie piję już kawy, bo gdy zaczęłam miec problem z jelitami, jakies 2-3 tygodnie temu, to kupiłam sobie bezglutenową cykorię. Działa regulująco na jelita. Mam dwa rodzaje cykorii, z większą i mniejszą ilością błonnika w składzie. Tak mi posmakowała, że o kawie nawet nie marzę
Polecam
Lucky, czuję się, że tak powiem normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 20:29
Lucky, inessa, polarmiś, malgos741, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Marti witam
mówisz że czujesz tykanie zegara ? ja mam wrażenie że często słyszę tykanie bomby, ale olewam temat i liczę na kolejny cykl
Cafe super, że normalniewrzuć link jaka ta cykoria, chociaż mnie to pewnie było by brak zapachu kawy i tego sypania ziarenek
Inessko, może wszystko sie wyjaśni i praca i UP!
Reni ja mam stałą strefę niemocy tak od 19.30 do ranaa często nie opuszcza mnie i za dnia -syndrom jesiennych chłodów i krótkich dni
inessa, megan8, malgos741, Reni, promyk, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Część dziewczynki w końcu was nadrobiłam, po całym dniu pracy mam trochę do poczytania. Widzę że kawusia była, u mnie tez ale piję bez kofeiny więc kopa nie daje ale dobrze smakuje.
No czuję że @ zbliża się małymi kroczkami zaraz będzie i zaczynam nowy cykl z clo.
polarmiś, Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:Jak poczujesz oddech drakuli na karku to uciekaj
U Nas nie używa się słowa staradobrze trafiłaś
polarmiś, promyk, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
W weekend zaczynam kolejny kurs wiec odpadainessa wrote:Niestety nie dostałam odpowiedzi
a UP nie przesłał mi jeszcze kasy i nie wiem co mam zrobić???
Psa sobie zostaw na weekenda dziś odpocznij sobie
inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Należy Wam się wyjaśnienie, bo sporo za mnie kciukało. Wczorajszy test negatywny. Wiecie zapewne jak się czuję, bo niejedna to przeszła. Nie udzielam się tu ostatnio bo bym tylko smuciła. Wiem, że kilka z Was też teraz przechodzi takie doły i lekko oddalają od forum, by nie zwariować od nakręcania. Ja mam podobnie. Jestem już totalnie nakręcona, a raczej byłam. Wszystko się dobrze układało, pierwszy cykl z CLO, dwa piękne jajeczka, miały być bliźniaki wg gina. Cykl się przedłużył. No i dupa. Dziś mam myśli, że jestem za stara (sorki Reni, ...że niby mumia egipska stara, a my dojrzałe) Tak dziś myślę. Próbuję sobie wcisnąć, że jedno dziecko to co mam powinno mi starczyć. I jedyna nadzieja, że w końcu przyjdzie @ a z nią odezwą się te lepsze hormony i nadzieja. Muszę przeczekać. Jestem wkurzona tymi wahaniami hormonów, chęci posiadania dziecka swojego, może adopcyjnego.
Za chwilkę się ogarnę i znów zacznę walczyć. W sobotę zmiana endokrynologa, ponoć konkretna babka, może ona coś mi poradzi. I tak ogólnie to nie chce mi się latać znów do gina. Ale będę latać!
Miłego dnia dziewczyny. Sorki za długi post i mój humor.Lucky, bliska77, Mango, anek42, caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witaj Reni. Dobre hasło - nie testuję do porodu. Fakt, testowanie to duży stres.
Co do adopcji to oboje jesteśmy z M. chętni i przekonani. Wahamy się jeszcze bo może uda się naturalnie. Jednak czas szybko ucieka i od nowego roku zaczniemy starania o adopcję. Wiem, że pokocham dziecko adopcyjne równie mocno jak swoje. Jak widzę na ulicy dzieci to już je kocham i zabrałabym takie jedno do domu. Tyle, że im później tym starsze dziecko dostaniemy. Więc nie ma na co czekać.
Lucky, bliska77, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na tvn mówią o póżnych ciążach
Reni, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dziewczyny witam
Oleno bardzo Ci kibicowałam, taaaakie przesunięcienic dziwnego że miałaś nadzieję, a z Tobą - my
ja też chcąc nie chcąc się nakręcam
wczoraj wieczorem podjechałam na usg do szpitala, bo mój gin miał dyżur, piękne ciałko żółte, endo 11mm - szok po prostu..no nadzieja wstąpiła w moje serce a z nią i strach i stres
wykres jak zwykle mam wzorowyale już się nim nie podniecam, bardziej kręci mnie to moje endometrium, w życiu takiego nie miałam
powodzenia wszystkim
Reni czekasz na @ czy będziesz jednak testować?
Cafe buziaki dla Twojego brzuszka
Grosza lepiej Ci? zdrowiej!malgos741, bliska77, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
czekam na poród nie testuje
a jak to jest z ciałkiem? w 7,8 dpo jest jeszcze widoczne?
Lucky wrote:ja też chcąc nie chcąc się nakręcam
wczoraj wieczorem podjechałam na usg do szpitala, bo mój gin miał dyżur, piękne ciałko żółte, endo 11mm - szok po prostu..no nadzieja wstąpiła w moje serce a z nią i strach i stres
wykres jak zwykle mam wzorowyale już się nim nie podniecam, bardziej kręci mnie to moje endometrium, w życiu takiego nie miałam
Reni czekasz na @ czy będziesz jednak testować?malgos741, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czekam na poród nie testuje
a jak to jest z ciałkiem? w 7,8 dpo jest jeszcze widoczne?
najwyraźniej tak, któraś pisała że blisko @ nawet je gin widział, przecież ono jest niezbędne, produkuje progesteron, to nie może sobie zaniknąć za wcześnie, to tylko płyn w Zatoce D bywa że znika wcześniej, ale i on może się długo utrzymywaćmalgos741, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
ja tam w robocie neta nie mam więc dopiero wieczorem do was się odezwę.
Zaczynam od dziś nowy cykl z clo zobaczymy co tam mi przyniesie mam nadzieję że wszystkie w pażdzierniku będziemy miały zieloneLucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017