35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie:)
Mam dopiero 34 lata skończone)) ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam starające sieMango, inessa, Andzia33, Reni, Lucky, promyk, megan8, anek42, angela lubią tę wiadomość
-
mam nowych sąsiadów a raczej sąsiadkę nade mną z 3 dzieci i powiem wam że to masakra jakaś 2 małych niecałe 2 i 4 latka i 10 latek ale ta 2 małych to codziennie wyją na całą hałupe między g. 15 a 21 z 2-3 razy po godzinie i zaczynam się zastanawiać o co kaman %$#@^ widać że sąsiadka kasiore ma i ogólnie chyba ok walą nogami w mój sufit niemiłosiernie na razie bierzemy na wstrzymanie ale nie wiem ile wytrzymam bo jak pęknę to będzie ostro jeszcze wezmę moją drugą sąsiadeczkę-kumpeleczkę i zrobimy borutę
uff ale się wyżaliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:32
Andzia33, inessa, Mango, Lucky, Bursztyn, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
O marzeniu Oliwi praktycznie wszyscy już wiedzą, ale jest jeszcze jedna dziewczynka Maja, która też marzy o dużej ilości kartek urodzinowych. 28 października kończy 3 latka.
Pomóżcie spełnić marzenie tej małej chorej na raka dziewczynki.
Maja Raczyńska
ul. Saturna 68/7
67-200 Głogów
http://greenfrog93.blogspot.com/2013/10/kartki-urodzinowe-dla-mai-i-oliwii.htmlinessa, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Czekam czekam mam jeszcze połowę do wypicia
No powiem , że sąsiadka ubiera je tak samo niewielka różnica wieku jest między nimi na oko 1-2 lat maxWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:43
inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza ja rozumiem CIe troche nad nami jest 3 dzieci jedna mała ale ta mała daje czadu za 10 a wiem co to znaczy 10 a nawet 30 dzieci ta jest rozpuszczona totalnie wrrwrwrw i ostatnio teściowa poszła nie wytrzymała i zwróciła im uwage jest troszke ciszej ale ciekawe jak długo.
Pije powoli kawke mniamniamgrosza, Lucky, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witaj Marti
Grosza ja mam taką rodzinkę za ścianą a ta z dykty chyba.. Dodatkowo mamusia w sobotę po 7 odkurza... No to jsk tak to js inaczej jak wstaję o 6 w weekendy na kurs to radio odpalam na maksa a w nocy horrory
Nic qwa nie dociera.inessa, grosza, Andzia33, Lucky, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynasza sąsiadka siedzi całą sobote w domu a sprzata w niedziele tak około 14 np trzepie koce przez okno ale tak,że jej koc jest trzepany do naszego okna wrwrrwrwrw i pierze w niedziele a jej pralka chodzi jak armata.
Andzia33, Lucky, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście mieszkam w domku piętrowym[na parterze]a na piętrze moja siostra z ojcem,jak są za głośno po 22 to najpierw puszczam pikacza,a jak nie skutkuje to dzwonie i grzecznie proszę a jak słyszę pyskówkę to straszę policją i działa.A jak przywieżliśmy małą po porodzie do domu,to oni wymyślili sobie remont,który trwał 2 lata,łącznie z burzeniem ścian i przebijaniem sufitu[bo jedno pomieszczenie na parterze jest ich]Hałas niemiłosierny,jak mała spała to chodziłam i mówiłam ,że przez 1-2 godziny ma byc cicho bo dziecko śpi,jak nie działało to używałam poważniejszych argumentów.
Lucky, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andziu przypomnij adres Oliwii, nie mogę się doszukac
dzięki
Grosza, nie znoszę hałasowanialudzie czasami nie mają kompletnie wyczucia. Szkoda że teraz sporo dzieci jest tak wychowywanych, że tylko myślą o sobie a zero o potrzebach innych
U mnie w bloku nie jest źle, ale kiedyś miałam takich sąsiadów nad sobą, że wydawało mi sie że pół nocy ktoś wchodzi na stól i skacze w buciorach na mój sufit i to tak kolejka chętnychPoza tym walenie drzwiami jak do obory i discopolo do północy przy otwartych oknach
Oleno czyżbyś kupiła już test i zamknęłaś się już w wc? kciuczę!
Reni jak się czujesz ciężarna kobieto?
Cafe jak się czujesz mega cięzana kobieto?
zjadłabym .... taki domowy wafel przełożony masą krówkowąale nie zrobię sobie tego w FL, i tak pięknie zatrzymuję wodę
inessa, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Lucky co tam u Ciebie?
Ukrywasz się?
nie nieogarniam chate i czytam z doskoku tylko lajkując
ale juz się wpisałam , żeby nie było że jestem jakiś podglądacz ciężarnych i spółkujących dniami i nocami
inessa, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie mogę zrozumiec dlaczego dzieci muszą tak cierpiec,przecież nie zrobiły nic złego.Koleżanka podchodziła 3* do inv i w końcu się udało -bliżniaki-parka,ale po porodzie,gdy juz mieli wychodzic do domu,ona,nie lekarze zauważyła,że z tą małą coś nie tak i okazało się ,że miała raka.gdzieś w węzłach chłonnych,bo miała siną rączke.Żyła 2-3 miesiące.A po 2 latach rodzice zaliczyli wpadkę i mają zdrową dziewczynkę.Więc różnie to wszystko bywa.
inessa, Lucky, grosza, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33