35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie:)
Mam dopiero 34 lata skończone
)) ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam starające sie
Mango, nick nieaktualny, Andzia33, Reni, Lucky, promyk, megan8, anek42, angela lubią tę wiadomość
-
mam nowych sąsiadów a raczej sąsiadkę nade mną z 3 dzieci i powiem wam że to masakra jakaś 2 małych niecałe 2 i 4 latka i 10 latek ale ta 2 małych to codziennie wyją na całą hałupe między g. 15 a 21 z 2-3 razy po godzinie i zaczynam się zastanawiać o co kaman %$#@^ widać że sąsiadka kasiore ma i ogólnie chyba ok walą nogami w mój sufit niemiłosiernie na razie bierzemy na wstrzymanie ale nie wiem ile wytrzymam bo jak pęknę to będzie ostro jeszcze wezmę moją drugą sąsiadeczkę-kumpeleczkę i zrobimy borutę
uff ale się wyżaliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:32
Andzia33, nick nieaktualny, Mango, Lucky, Bursztyn, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
O marzeniu Oliwi praktycznie wszyscy już wiedzą, ale jest jeszcze jedna dziewczynka Maja, która też marzy o dużej ilości kartek urodzinowych. 28 października kończy 3 latka.
Pomóżcie spełnić marzenie tej małej chorej na raka dziewczynki.
Maja Raczyńska
ul. Saturna 68/7
67-200 Głogów
http://greenfrog93.blogspot.com/2013/10/kartki-urodzinowe-dla-mai-i-oliwii.html
nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Czekam czekam mam jeszcze połowę do wypicia

No powiem , że sąsiadka ubiera je tak samo niewielka różnica wieku jest między nimi na oko 1-2 lat maxWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:43
nick nieaktualny, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza ja rozumiem CIe troche nad nami jest 3 dzieci jedna mała ale ta mała daje czadu za 10 a wiem co to znaczy 10 a nawet 30 dzieci ta jest rozpuszczona totalnie wrrwrwrw i ostatnio teściowa poszła nie wytrzymała i zwróciła im uwage jest troszke ciszej ale ciekawe jak długo.
Pije powoli kawke mniamniam
grosza, Lucky, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witaj Marti
Grosza ja mam taką rodzinkę za ścianą a ta z dykty chyba.. Dodatkowo mamusia w sobotę po 7 odkurza... No to jsk tak to js inaczej jak wstaję o 6 w weekendy na kurs to radio odpalam na maksa a w nocy horrory
Nic qwa nie dociera.
nick nieaktualny, grosza, Andzia33, Lucky, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynasza sąsiadka siedzi całą sobote w domu a sprzata w niedziele tak około 14 np trzepie koce przez okno ale tak,że jej koc jest trzepany do naszego okna wrwrrwrwrw i pierze w niedziele a jej pralka chodzi jak armata.
Andzia33, Lucky, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście mieszkam w domku piętrowym[na parterze]a na piętrze moja siostra z ojcem,jak są za głośno po 22 to najpierw puszczam pikacza,a jak nie skutkuje to dzwonie i grzecznie proszę a jak słyszę pyskówkę to straszę policją i działa.A jak przywieżliśmy małą po porodzie do domu,to oni wymyślili sobie remont,który trwał 2 lata,łącznie z burzeniem ścian i przebijaniem sufitu[bo jedno pomieszczenie na parterze jest ich]Hałas niemiłosierny,jak mała spała to chodziłam i mówiłam ,że przez 1-2 godziny ma byc cicho bo dziecko śpi,jak nie działało to używałam poważniejszych argumentów.
Lucky, nick nieaktualny, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andziu przypomnij adres Oliwii, nie mogę się doszukac
dzięki
Grosza, nie znoszę hałasowania
ludzie czasami nie mają kompletnie wyczucia. Szkoda że teraz sporo dzieci jest tak wychowywanych, że tylko myślą o sobie a zero o potrzebach innych 
U mnie w bloku nie jest źle, ale kiedyś miałam takich sąsiadów nad sobą, że wydawało mi sie że pół nocy ktoś wchodzi na stól i skacze w buciorach na mój sufit i to tak kolejka chętnych
Poza tym walenie drzwiami jak do obory i discopolo do północy przy otwartych oknach 
Oleno czyżbyś kupiła już test i zamknęłaś się już w wc? kciuczę!
Reni jak się czujesz ciężarna kobieto?
Cafe jak się czujesz mega cięzana kobieto?
zjadłabym .... taki domowy wafel przełożony masą krówkową
ale nie zrobię sobie tego w FL, i tak pięknie zatrzymuję wodę
nick nieaktualny, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Lucky co tam u Ciebie?
Ukrywasz się?
nie nie
ogarniam chate i czytam z doskoku tylko lajkując
ale juz się wpisałam , żeby nie było że jestem jakiś podglądacz ciężarnych i spółkujących dniami i nocami
nick nieaktualny, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie mogę zrozumiec dlaczego dzieci muszą tak cierpiec,przecież nie zrobiły nic złego.Koleżanka podchodziła 3* do inv i w końcu się udało -bliżniaki-parka,ale po porodzie,gdy juz mieli wychodzic do domu,ona,nie lekarze zauważyła,że z tą małą coś nie tak i okazało się ,że miała raka.gdzieś w węzłach chłonnych,bo miała siną rączke.Żyła 2-3 miesiące.A po 2 latach rodzice zaliczyli wpadkę i mają zdrową dziewczynkę.Więc różnie to wszystko bywa.
nick nieaktualny, Lucky, grosza, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33