35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas padał deszczyk a teraz własnie wyszło słoneczko no stara sie przebić przez chmury
A ja byłam u lekarza z barkiem i z przeziebieniem ,które próbowałam leczyć od 3 tygodni no i dostałam już antybiotyk mam tak gardło zawalone i powiekszone wezły chłonne a bark leki przeciwzapalne i przeiwbólowe
A seksik no ja w dzień też lubieLucky, Mango, caffe, Andzia33, bliska77, promyk, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Hej kochane u nas padał deszczyk a teraz własnie wyszło słoneczko no stara sie przebić przez chmury
A ja byłam u lekarza z barkiem i z przeziebieniem ,które próbowałam leczyć od 3 tygodni no i dostałam już antybiotyk mam tak gardło zawalone i powiekszone wezły chłonne a bark leki przeciwzapalne i przeiwbólowe
A seksik no ja w dzień też lubiemysle ze niejedna z nas moglabys zaskoczyc
Lucky, inessa, Mango, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ha, ha , ha, aż się uśmiechnęłam pod nosem i wyszłam z ukrycia. Witam dziewczyny. U mnie rzeczywiście lekko po terminie. Nie ma co jednak się cieszyć. Po pierwsze CLO wydłuża cykle, po drugie widzę,że śluz jest już lekko zabarwiony krwią. Szkoda mi kasy na test, skoro jutro wszystko się wyjaśni. Ale dzięki Reni, że we mnie wierzysz.
Mango, caffe, Lucky, Reni, inessa, Andzia33, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
U mnie tempka spada,więc jutro @
Ja też stawiam na Olenę ,a ponoc małe plamienia w terminie@ sa normalne.Jutro zrób Teścik!
Nie widzę Lucky wykresu i nie mogę dodac Cie do przyjaciółek-nie wiem dlaczego?inessa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnySeks zawsze byleby nie w srodku snu albo tuz przed nim- wtedy gryze! Dzisiejszy poranny post i niskie cisnienie ( zarowno to baryczne jak i moje osobiste) doprowadzily mnie na pol dnia do lozka i jeszcze mi sie nie chce wstawac.
Reni, inessa, Mango, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a jak pod avatarem klikniesz też nie masz dostępu do wykresu?
No nie
widzę ,że wykres nie udostępniony i Lucky wczoraj mi pisała żeby dodac do przyjaciółek,ale też nie mam takiej opcji,pod jej Awatarem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 13:57
inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyMango wrote:W pracy o seksie to chyba większość z nas może tylko pomyśleć
Ale jak ktoś może to proszę bardzo
tak dla odmiany
inessa, Andzia33, Mango, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
tak sobie przeglądam wykresy i czytam notatki i strasznie mi się śmiać chce..
masakrycznie (dodam, że na początku mojej przygody z ovu też świrowałam)
śmiać mi się chce jak dziewczyny mierzą temp w ciągu dnia, pod wieczór .. 37 z hakiemi dopatrują się w tym ciąży
a przecież nie trzeba być znawcą tematu, żeby wiedzieć, że im więcej się ruszamy tym bardziej rośnie temp
jakiś czas temu z ciekawości przeprowadziłam mały eksperyment przez miesiąc codziennie mierzyłam temp pod wieczór i w ciągu dnia i zawsze jest wyższa od tej porannej! nawet w pierwszej fazie cyklu potrafi być ok 36,6-37,2
inessa, Andzia33, caffe, Mango, Bursztyn, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no ja wczoraj ok 21 miałam 37,5 jak nigdy i na dodatek już leżałam w łóżku.. no ale ja jestem znowu w ciąży więc mi wolno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 14:43
Andzia33, caffe, inessa, pepapig, Mango, Bursztyn, malgos741, anek42 lubią tę wiadomość