35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny u mnie ok
no i @ zawitała cieszę się bo nowy cykl szybkosię zaczął czas zleci i trza sie brac do bzykania
już się doczekac nie moge hehe
u mnie tez ciemno i pada jak cholera miłego dniaReni, Mango, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny zakochałam się w duphastonie.. zero bólu piersi.. a mam naprawdę ogromne bóle.. kroku nie mogę postawić..a teraz nic..cudownie
chyba będę go brać do końca życiaMango, Bursztyn, inessa, pepapig, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja robie sobie krzywa cukrowa by dowiedziec sie o co chodzi z insulina. Bylam wcxoraj u ginekologa coby mi przeprowadzil monitoring, zabralam swoje poprzednie badania . Stwierdzila od razi ze tsh 2,60 za wysokie . Po cukrze ide do niej i ma mi dac leki ma obnizenie tsh. Dzisiaj robie badania rowniez hormonalne.
Bursztyn, inessa, pepapig, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Chyba też sobie zrobię krzywą cukrową, żeby mieć poczucie, że coś robię w stronę dzieciową (no i jeszcze tego nie robiłam). Ten cykl u mnie zapowiada się bardzo źle, bo akurat wyjeżdżam na tydzień i to niestety będzie TEN tydzień, w którym moglibyśmy podziałać.
Lucky, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
witam Was
mgliście
oj tam zaraz sex, pracuje się w pocie czoła to i nie ma kiedy zerkać na forum
z resztą w tej FL to ja wolę mniej zaglądać żeby się nie nakręcać
pozdrawiam wszystkie mocnoinessa, pepapig, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość