X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa rozumiem Cię...ale co innego 3dpo juz testować

inessa, caffe, pepapig, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też brzuch boli tak okresowo, mnóstwo śluzu jak nigdy. Myślę, że te wszystki leki mają na to wpływ. Nie powiem..nakręca mnie to bardzo ale silniejszy jest lęk przed rozczarowaniem.

caffe, inessa, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pepa rozumiem Cię...ale co innego 3dpo juz testować
    Moim zdaniem po prostu to bezmyślność, sorry za to stwierdzenie, ale inne mi do głowy nie przychodzi. Bo jaki jest sens robić test na drugi dzień po pozytywnym teście owu. Już jestem w stanie zrozumieć, że ktoś robi 8dpo, bo jest niecierpliwy, ale wcześniej? Chyba nawet gdyby mi przyszło do głowy tak często testować, to bym tego nie zaznaczała na wykresie.

inessa, malgos741, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też byloby głupio

caffe, inessa, malgos741, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mi też byloby głupio
    Tak czytając komentarze pod jej wykresem, to spokojnie średnio razy 3 można by pomnożyć ilość wykonanych testów ciążowych :P bo w którymś dniu jak to określiła wyszła kreska przy piątym siku :P

Ja już się zastanawiałam czy czasem nie pomyliła rubryk i zamiast testów owu to zaznacza ciążowe hehehe

inessa, Reni, malgos741, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mnie też brzuch boli tak okresowo, mnóstwo śluzu jak nigdy. Myślę, że te wszystki leki mają na to wpływ. Nie powiem..nakręca mnie to bardzo ale silniejszy jest lęk przed rozczarowaniem.
    Reni, ja Ci życzę jak najlepiej ;) ale nie sugeruj się w żadną ze stron objawami, bo po pierwsze każdy cykl jest inny, a dodatkowo jest inny gdy bierze się leki.

inessa, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja siostra dzisiaj urodziła synka. Olbrzymi, ważył ponad 4 kilogramy, ale jaki słodki...

caffe, Reni, inessa, pepapig, Mango, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    A moja siostra dzisiaj urodziła synka. Olbrzymi, ważył ponad 4 kilogramy, ale jaki słodki...
    Gratuluję siostrzeńca :)

inessa, pepapig, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynka gratulacje

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wiem poza tym bez owulacji haha

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe wiem poza tym bez owulacji haha
    Ale masz na wykresie zaznaczoną owu, uważasz, że jej nie miałaś?

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moim zdaniem po prostu to bezmyślność, sorry za to stwierdzenie, ale inne mi do głowy nie przychodzi. Bo jaki jest sens robić test na drugi dzień po pozytywnym teście owu. Już jestem w stanie zrozumieć, że ktoś robi 8dpo, bo jest niecierpliwy, ale wcześniej? Chyba nawet gdyby mi przyszło do głowy tak często testować, to bym tego nie zaznaczała na wykresie.

ja chyba nie za często testuje... może ci sie z nelą pomyliłam...
    a testy owu moze drugi raz w zyciu robiłam zgodnie z instrukcją ....

caffe, Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem wam, że ostatnio się zastanawiałam, czy to staranie się ma jakiś sens, czy ja mam jeszcze siły na maleństwo. Ale jak widziałam tego malucha parę godzin po narodzinach, to wątpliwości zniknęły.

caffe, malgos741, Mango, Lucky, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    ja chyba nie za często testuje... może ci sie z nelą pomyliłam...
    a testy owu moze drugi raz w zyciu robiłam zgodnie z instrukcją ....
    Pepa no przestań, mnie chodziło o dziewczynę, której link dała Reni :) przyszłoby Ci do głowy testowanie na drugi dzień po owu? Wątpię ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 22:41

Mango, pepapig, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    I powiem wam, że ostatnio się zastanawiałam, czy to staranie się ma jakiś sens, czy ja mam jeszcze siły na maleństwo. Ale jak widziałam tego malucha parę godzin po narodzinach, to wątpliwości zniknęły.
    Wszystko ma sens jeśli się czegoś bardzo chce :)

Mango, Lucky, bliska77, pepapig, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre z tym testowaniem.;-)
    Marynka ja jak patrzę na bobaski to nie mam wątpliwości wszystko zrobie co będzie trzeba aby przyszło na świat.

pepapig, Lucky, Mango, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe kurde myślałam że o mnie mówisz heh ;) no ja juz doświadczona staraczka hehe
    za dużo jednak doczytuwuje i zaczyna wariować to się nazywa jakos ciąża urojona haha
    myśle że do rana @ sie rozkręci i zaoszczzędze na teście :) :(
    ale bogatsza w nowe doświadczenia zacznę od nowa nowy cykl postanawiam częściej mordowac mojego mężą sie ucieszy biedaczyna :) tym zwiększę szansę a i skocze to gina może wezme luteinę po owulacji... zobaczymy... miłej nocki owocnej dla wszystkich :)
    aa no i ja myślałmże nie mam sił na maleństwo jak marynka oj.. mam jak nie wiem, chora jestem, sfiksowałam i chce jak niczego bardziej na świecie ;)
    ściskam

malgos741, Lucky, bliska77, inessa, Mega lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Promyczku co tam u Ciebie???????? :)
    Inesko kochanie praca - dom i na odwrot. Jak mlodziak czekam na @ aby zaczac nowy cykl. Mialam sie nie nakrecac ale to silniejsze ..moj grzecznie lyka od trzech miesiecy to co mu przeslalam, po @ mam owul ze zdrowego jajnika,takze wspomagam sie cynkiem, zelazem,kwasem foliowym i mam cichutka nadzieje ze sie uda. ..A jak nie to zbalamuce mojego w maju lub czerwcu poniewaz postanowilam ( pelne galoty ) poleciec do niego. Zabiore mlodsza core - strasznie teskni . Starsza nadal obrazona, nawet do telefonu niechetnie podchodzi. Tak wiec sciskam posladki i do przodu - nie ma sensu patrzec wstecz :-) :-) :-)
    Kochanie a jak tam twoje barki, jak sie czujesz???

Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ale masz na wykresie zaznaczoną owu, uważasz, że jej nie miałaś?
    Ty też miałaś zaznaczoną ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzień

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 1443 1444 1445 1446 1447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ