35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też brzuch boli tak okresowo, mnóstwo śluzu jak nigdy. Myślę, że te wszystki leki mają na to wpływ. Nie powiem..nakręca mnie to bardzo ale silniejszy jest lęk przed rozczarowaniem.
caffe, inessa, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pepa rozumiem Cię...ale co innego 3dpo juz testować
inessa, malgos741, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mi też byloby głupio
bo w którymś dniu jak to określiła wyszła kreska przy piątym siku
Ja już się zastanawiałam czy czasem nie pomyliła rubryk i zamiast testów owu to zaznacza ciążowe heheheinessa, Reni, malgos741, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mnie też brzuch boli tak okresowo, mnóstwo śluzu jak nigdy. Myślę, że te wszystki leki mają na to wpływ. Nie powiem..nakręca mnie to bardzo ale silniejszy jest lęk przed rozczarowaniem.
ale nie sugeruj się w żadną ze stron objawami, bo po pierwsze każdy cykl jest inny, a dodatkowo jest inny gdy bierze się leki.
inessa, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Moim zdaniem po prostu to bezmyślność, sorry za to stwierdzenie, ale inne mi do głowy nie przychodzi. Bo jaki jest sens robić test na drugi dzień po pozytywnym teście owu. Już jestem w stanie zrozumieć, że ktoś robi 8dpo, bo jest niecierpliwy, ale wcześniej? Chyba nawet gdyby mi przyszło do głowy tak często testować, to bym tego nie zaznaczała na wykresie.
ja chyba nie za często testuje... może ci sie z nelą pomyliłam...
a testy owu moze drugi raz w zyciu robiłam zgodnie z instrukcją ....caffe, Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI powiem wam, że ostatnio się zastanawiałam, czy to staranie się ma jakiś sens, czy ja mam jeszcze siły na maleństwo. Ale jak widziałam tego malucha parę godzin po narodzinach, to wątpliwości zniknęły.
caffe, malgos741, Mango, Lucky, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:ja chyba nie za często testuje... może ci sie z nelą pomyliłam...
a testy owu moze drugi raz w zyciu robiłam zgodnie z instrukcją ....przyszłoby Ci do głowy testowanie na drugi dzień po owu? Wątpię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 22:41
Mango, pepapig, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:I powiem wam, że ostatnio się zastanawiałam, czy to staranie się ma jakiś sens, czy ja mam jeszcze siły na maleństwo. Ale jak widziałam tego malucha parę godzin po narodzinach, to wątpliwości zniknęły.
Mango, Lucky, bliska77, pepapig, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobre z tym testowaniem.
Marynka ja jak patrzę na bobaski to nie mam wątpliwości wszystko zrobie co będzie trzeba aby przyszło na świat.
pepapig, Lucky, Mango, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnycaffe kurde myślałam że o mnie mówisz heh
no ja juz doświadczona staraczka hehe
za dużo jednak doczytuwuje i zaczyna wariować to się nazywa jakos ciąża urojona haha
myśle że do rana @ sie rozkręci i zaoszczzędze na teście
ale bogatsza w nowe doświadczenia zacznę od nowa nowy cykl postanawiam częściej mordowac mojego mężą sie ucieszy biedaczynatym zwiększę szansę a i skocze to gina może wezme luteinę po owulacji... zobaczymy... miłej nocki owocnej dla wszystkich
aa no i ja myślałmże nie mam sił na maleństwo jak marynka oj.. mam jak nie wiem, chora jestem, sfiksowałam i chce jak niczego bardziej na świecie
ściskammalgos741, Lucky, bliska77, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Promyczku co tam u Ciebie????????
Kochanie a jak tam twoje barki, jak sie czujesz???Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk