35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia uważaje na ten numer bo czesto pisza naciągacze i wiem,ze niektórzy odpisuja bo ten sam numer pokazuje jakieś turnieje niby w telewizji a potem okazuje sie,ze ludzie odpisujacy płąca duże pieniądze komuś obcemu
Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Sprawdź swój rachunek za telefon, bo mojej mamie wysyłano podobne smsy za które ona miała potrącane z rachunku. Jeden taki sms może kosztować nawet 30zł! Na szczęście szybko się zorientowała i straty nie były duże. Możesz zablokować takie smsy u operatora.Andzia33 wrote:sama niewiem 73030,i nie mam pojęcia skąd mają mój numer,nigdy nie bawiłam się w coś takiego
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj też jestem padnięta, ostatni dzień sprawozdawczości ufff
Od jutra mam nadzieję tylko bieżąca robota
Widzę, że dyskusja rozgorzała na temat chrztu i całej jego otoczki. U nas w rodzinie nie wyprawia się hucznych imprez z tego powodu. Zapraszani są chrzestni + osoby im towarzyszące i dziadkowie. Małe grono skupione tylko na uroczystości.Bursztyn, megan8, inessa, Mango, Lucky, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 jestem na tym samym etapie tylko już wczoraj poszłam na betę jest minus więc wczoraj odstawiłam luteinę no i czekam na @.
Inessa szybko się uwinęłaś.
Caffe to mi się podoba rodzinne grono i styka a nie impreza na 30 osób i jeszcze z alkoholem.caffe, inessa, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Andzia33 jestem na tym samym etapie tylko już wczoraj poszłam na betę jest minus więc wczoraj odstawiłam luteinę no i czekam na @.
Inessa szybko się uwinęłaś.
Caffe to mi się podoba rodzinne grono i styka a nie impreza na 30 osób i jeszcze z alkoholem.
Mnie też się podoba taki styl świętowania chrztuinessa, pepapig, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzisiaj też jestem padnięta, ostatni dzień sprawozdawczości ufff
Od jutra mam nadzieję tylko bieżąca robota
Widzę, że dyskusja rozgorzała na temat chrztu i całej jego otoczki. U nas w rodzinie nie wyprawia się hucznych imprez z tego powodu. Zapraszani są chrzestni + osoby im towarzyszące i dziadkowie. Małe grono skupione tylko na uroczystości.
a co do chrztu to tez zrobilabym tak jak u Ciebie.inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/wykres,264531bed9575d311e15f5d0f1bbe242.html ta ma dopiero słabe nerwy testy ciążowe prawie codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 20:23
inessa, Bursztyn, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:https://ovufriend.pl/wykres,264531bed9575d311e15f5d0f1bbe242.html ta ma dopiero słabe nerwy testy ciążowe prawie codziennie
inessa, malgos741, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:sama niewiem 73030,i nie mam pojęcia skąd mają mój numer,nigdy nie bawiłam się w coś takiego
inessa, pepapig, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny