35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A przypomniało mi się jak planowaliśmy zacząc starania;
ja zawsze mówiłam...że zajdę w maju,to urodzę w lutym,a mój m jak tylko zaczynałam ,że zajdę to mówił ..po co pójdziesz na piechotę ,ja Cię zawiozę!caffe, Reni, inessa, Mango, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyReni ale nie ma sie co dziwic, ja tez w jednym cyklu tak robilam, bo przyznam, ze wczesniej w ogole nie wiedzialam ze temperatura moze byc tak rozna, wydawalao mi sie, ze cale zycie mam 36,6 a wiecej jak jestem chora , a tu sie okazuje ze zmienna jest dobowo i cyklicznie . Kazda odkrywa tajemnice owulacji!!!
Ja na dzien dzisiejszy siedze na necie i dowaiduje sie wszystkiego o insulinie i juz wiem ze test zostal przeprowadzony nieprawidlowo bo podano mi 50 ml ( czy innych jednostek) glukozy a powinni 75! Bardzo bym nie chciala powtarzac tego badania. Moge nie jesc caly dzien ale rano musze choc kawe bo mam niskie cisnienie plus glod i wychodze z siebie , umieram przez caly dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:17
Reni, Andzia33, inessa, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no ja wczoraj ok 21 miałam 37,5 jak nigdy i na dodatek już leżałam w łóżku.. no ale ja jestem znowu w ciąży więc mi wolno
caffe, Reni, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bo sie źle czułam i położyłam sie wcześniej.. a cholera wie czy mnie nie rozkłada znowu
a nie chciałabym znowu łykać leków. W ciąży lepiej uważać hahaBozia3 wrote:niby tu śmichu chichu z innych - a Ty po co tą tempkę wieczorem u siebie sprawdzasz - co ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:33
caffe, inessa, Mango, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo sie źle czułam i położyłam sie wcześniej.. a cholera wie czy mnie nie rozkłada znowu
a nie chciałabym znowu łykać leków. W ciąży lepiej uważać hahaReni, inessa, Mango, Andzia33, grosza, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boooosze jak ja nie cierpię takiej pogody.. nic tylko bym żarła.. jak świnia
miód z ogórkami i zupki chińskie najlepiej smakują.. non stop głodna.. cały czas coś w otwór gębowy musi być władowane...
znowu na wiosnę jak waleń wyskoczę
inessa, Mango, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
jestem świeżo po szkoleniu I pomocy medycznej i bez względu na to jaki jest rodzaj cukrzycy jak chory ma zjazd do bazy to trzeba mu podać coś słodkiego
więc wcinajpolarmiś wrote:Jak to batonik, przy niestwierdzonej cukrzycy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:40
inessa, Mango, Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zazdroszczę
Ja w pracy mam przed oczami raczej efekty zabaw
innych i brak odpowiedniego towarzystwa
pepapigg wrote:No nam sie zdarzyło w pracy...hehe nieraz bo razem pracujemy. Papużki nierozłączki znam moją połówkę połowe mojego życia... I nadal za nim szalejęinessa, Andzia33, Reni, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Noo ja jestem w pracy z kolegą ,ale żonaty i nie w moim typie.
A już jak byłam w poprzedniej ciąży to m ciągle powtażał,że jak się urodzi blondyn to już wie ,czyje[oboje jesteśmy brunetami ,a kolega blond].
Albo ,że dziecko będzie wołało na kolegę,tata,bo jego głos słyszy przez 8 godzin a z m tak około2-3 dziennie.Mango, caffe, inessa, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Polarmis a robiłas już kiedyś to badanie? A zjedz tego batonioka jak radza to przejdzie choroba
inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobilam dwa lub trzy razy insuline ale bez obciazenia, cukier mam cale zycie w dolnych granicach normy. Natomiast raz mi wyszla wysoka insulina i wczoraj pokazalam te badania, poszlam do zwyklego ginekologa. Do tego specjalisty odwolalam.
inessa, Lucky lubią tę wiadomość