X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przypomniało mi się jak planowaliśmy zacząc starania;
    ja zawsze mówiłam...że zajdę w maju,to urodzę w lutym,a mój m jak tylko zaczynałam ,że zajdę to mówił ..po co pójdziesz na piechotę ,ja Cię zawiozę!

caffe, Reni, nick nieaktualny, Mango, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Reni,wiesz powiem Ci w tajemnicy ,że ja jeszcze też,aż do jutra

caffe, Reni, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale nie ma sie co dziwic, ja tez w jednym cyklu tak robilam, bo przyznam, ze wczesniej w ogole nie wiedzialam ze temperatura moze byc tak rozna, wydawalao mi sie, ze cale zycie mam 36,6 a wiecej jak jestem chora , a tu sie okazuje ze zmienna jest dobowo i cyklicznie . Kazda odkrywa tajemnice owulacji!!!

Ja na dzien dzisiejszy siedze na necie i dowaiduje sie wszystkiego o insulinie i juz wiem ze test zostal przeprowadzony nieprawidlowo bo podano mi 50 ml ( czy innych jednostek) glukozy a powinni 75! Bardzo bym nie chciala powtarzac tego badania. Moge nie jesc caly dzien ale rano musze choc kawe bo mam niskie cisnienie plus glod i wychodze z siebie , umieram przez caly dzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:17

Reni, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie wygramolic i pojsc po mlodego, jestem dzisiaj nieszczesliwa, tak mnie zaglodzic!!!

Reni, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Musze sie wygramolic i pojsc po mlodego, jestem dzisiaj nieszczesliwa, tak mnie zaglodzic!!!
    Kup sobie porządnego batona po drodze. to od razu odżyjesz...na mnie dzis podziałał....;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ja wczoraj ok 21 miałam 37,5 jak nigdy i na dodatek już leżałam w łóżku.. no ale ja jestem znowu w ciąży więc mi wolno ;-)
    niby tu śmichu chichu z innych - a Ty po co tą tempkę wieczorem u siebie sprawdzasz - co ? ;)

caffe, Reni, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo sie źle czułam i położyłam sie wcześniej.. a cholera wie czy mnie nie rozkłada znowu
    a nie chciałabym znowu łykać leków. W ciąży lepiej uważać haha
    Bozia3 wrote:
    niby tu śmichu chichu z innych - a Ty po co tą tempkę wieczorem u siebie sprawdzasz - co ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:33

caffe, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hehehehe, Bozia z góry wszystko widzi :P

Reni, nick nieaktualny, Mango, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo sie źle czułam i położyłam sie wcześniej.. a cholera wie czy mnie nie rozkłada znowu
    a nie chciałabym znowu łykać leków. W ciąży lepiej uważać haha
    Jednym z objawów ciąży jest "przeziębienie"... :P

Reni, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, grosza, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha sama widzisz ;-)

nick nieaktualny, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kup sobie porządnego batona po drodze. to od razu odżyjesz...na mnie dzis podziałał....;)
    Jak to batonik, przy niestwierdzonej cukrzycy!!! :-)

nick nieaktualny, Mango, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooosze jak ja nie cierpię takiej pogody.. nic tylko bym żarła.. jak świnia
    miód z ogórkami i zupki chińskie najlepiej smakują.. non stop głodna.. cały czas coś w otwór gębowy musi być władowane...
    znowu na wiosnę jak waleń wyskoczę

nick nieaktualny, Mango, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem świeżo po szkoleniu I pomocy medycznej i bez względu na to jaki jest rodzaj cukrzycy jak chory ma zjazd do bazy to trzeba mu podać coś słodkiego ;-)
    więc wcinaj
    polarmiś wrote:
    Jak to batonik, przy niestwierdzonej cukrzycy!!! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:40

nick nieaktualny, Mango, Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś a masz już wyniki?

Lucky lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zazdroszczę ;) Ja w pracy mam przed oczami raczej efekty zabaw <3 innych i brak odpowiedniego towarzystwa ;)
    pepapigg wrote:
    No nam sie zdarzyło w pracy...hehe nieraz bo razem pracujemy. Papużki nierozłączki znam moją połówkę połowe mojego życia... I nadal za nim szaleję <3

nick nieaktualny, Andzia33, Reni, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Nie jutro wyniki ale juz czuje sie chora :-)

nick nieaktualny, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja jestem w pracy z kolegą ,ale żonaty i nie w moim typie.
    A już jak byłam w poprzedniej ciąży to m ciągle powtażał,że jak się urodzi blondyn to już wie ,czyje[oboje jesteśmy brunetami ,a kolega blond].
    Albo ,że dziecko będzie wołało na kolegę,tata,bo jego głos słyszy przez 8 godzin a z m tak około2-3 dziennie.

Mango, caffe, nick nieaktualny, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis a robiłas już kiedyś to badanie? A zjedz tego batonioka jak radza to przejdzie choroba :D

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Polarmis a robiłas już kiedyś to badanie? A zjedz tego batonioka jak radza to przejdzie choroba :D
    Jest ok . Musialam wypic 3 kawy- to raczej wynik niskiego cisnienia a kawy rano nie moglam przyjac do swoich zyl. Jak wrocilam do domu wypilam dwie, poszlam spac i jak sie obudzilam kolejna i jest juz ok.

nick nieaktualny, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam dwa lub trzy razy insuline ale bez obciazenia, cukier mam cale zycie w dolnych granicach normy. Natomiast raz mi wyszla wysoka insulina i wczoraj pokazalam te badania, poszlam do zwyklego ginekologa. Do tego specjalisty odwolalam.

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1446 1447 1448 1449 1450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ