35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mialam potworny dzien w pracy. W szpitalu dzieciecym, musialam byc obecna przy rozmowie z rodzicami o dlaczeniu ich 5 miesiecznego synka od respiratora (jest nieuleczelnie chory). Oszczedze Wam szczegolow, powiem tylko ze to byl koszmar. Wyszlam stamtad chora. I jeszcze mnie trzyma. I chyba bedzie trzymalo przez jakis czas.
inessa, polarmiś, Lucky, pepapig, megan8, malgos741, grosza, bliska77, Olena, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Mialam potworny dzien w pracy. W szpitalu dzieciecym, musialam byc obecna przy rozmowie z rodzicami o dlaczeniu ich 5 miesiecznego synka od respiratora (jest nieuleczelnie chory). Oszczedze Wam szczegolow, powiem tylko ze to byl koszmar. Wyszlam stamtad chora. I jeszcze mnie trzyma. I chyba bedzie trzymalo przez jakis czas.
inessa, Bursztyn, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bursztynku nie dziwie sie kochana przytulam
Polarmiś tu jest tak od jakiegoś czasu nie wiem gdzie dziweczyny znikają[/QUOT
Pewnie leza pod kocami w te jesienne , chlodne wieczory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 18:54
inessa, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pożegnałam męża na tydzień i siedzę na lotnisku i wariuję. Latam dość często i nie wiem, co mi jest. Już mi się dawno tak nie zdażyło żegnać ze łzami i takim totalnym rozstrojem.
Burszytnku, współczuję serdecznie...inessa, Lucky, Bursztyn, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:mam nowych sąsiadów a raczej sąsiadkę nade mną z 3 dzieci i powiem wam że to masakra jakaś 2 małych niecałe 2 i 4 latka i 10 latek ale ta 2 małych to codziennie wyją na całą hałupe między g. 15 a 21 z 2-3 razy po godzinie i zaczynam się zastanawiać o co kaman %$#@^ widać że sąsiadka kasiore ma i ogólnie chyba ok walą nogami w mój sufit niemiłosiernie na razie bierzemy na wstrzymanie ale nie wiem ile wytrzymam bo jak pęknę to będzie ostro jeszcze wezmę moją drugą sąsiadeczkę-kumpeleczkę i zrobimy borutę
uff ale się wyżaliłam
Jak juz pisalam mam to samo tylko ze w wersji pseudo doroslych- 5 studentow do ktorych od czasu do czasu przychodza kolesie. W piatek jade do administracji. Niech oni wplyna na wlasciciela lokalu bo ja mam serdecznie po kokardke. Od 00.25 do 2.30 dzien w dzien. Zwalil mi nad glowe bande kretynow i tylko interesuje go kasa bo nawet sie nie interesuje jak oni sie zachowuja,a ja juz nawet nie chodze i ich nie uspokajam bo to i tak jest bez sensu. Policje tez wzywalam i nic- zero skutecznosci.inessa, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
marti34 wrote:Witajcie:)
Mam dopiero 34 lata skończone)) ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam starające sieReni, Lucky, malgos741, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
promyk wrote:Witaj. Malolaty tez posluchamy i podtrzymamy na duchu
Dziekuję, juz mi lepiej. Myslałam ze jestem za stara na drugie, a tu takie wsparcie....
czuje juz cykanie zegara biologicznego na plecach ....inessa, Lucky, polarmiś, malgos741, Mango, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny