35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CHodzi o sprawdzenie fazy księżyca w dniu urodzin, żeby się zgadzała z fazą księżyca w danym miesiącu i jednocześnie by się zgrała z okresem owulacji. Niestety nie pamiętam gdzie to sprawdzałam. Któraś z dziewczyn podawała tą stronkę. Tyle, że to było już ileś stron wstecz. Może któraś przypomni gdzie tego szukać.
inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:To daj ten wzor tez muszecsprawdzic o co chodzi z tymi fazami, ktora z was ma ten program?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm
kalendarz księżycowy:
http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.phpSkuterek, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane w nowym dniu u nas troszke słońca
Aniu przytulam i wierze,że bedzie wszystko dobrze
Oleńko jeszcze raz wielkie gratulacje
Caffe odezwij sie prosze
DObrego dnia Wam życze i czekam na nastepne zielonoscibliska77, Lucky, Mango, Andzia33, Bursztyn, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miło, że pamiętacie o mnie
Olena gratuluję
Aniu, bardzo mi przykro z tego powodu co przeżywacie. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze.
A u mnie jakoś bez zmian. Od wczorajszego późnego popołudnia leżę plackiem. Ze 3 razy wczoraj zasnęłam bo byłam sama w domu, a ostatecznie poszłam spać grubo po godz. 2.00
Rano, jak i wieczorem znowu miałam lekko brunatne ślady, do tego coś mnie zaczęło piec. Przyszło mi do głowy, że to może jakiś stan zapalny po luteinie i może ona mi coś podrażniła tam wewnątrz i stąd te plamienia? A od tego latania do kibla to nie wiem czy sobie wkładkami i od podcierania nie podrażniłam dodatkowo. Nie wiem, to sa moje przypuszczenia tylko. Nie dodzwoniłam się do lekarza co mam robić, więc zadzwoniłam do apteki, powiedziałam co i jak jest i facet ma coś dać mojemu synowi odpowiedniego dla mnie.
Odstawiłam luteinę, wzięłam dzisiaj duphaston i leżę. Chłopy ogarniają dom i dookoła domu. A ja już wyleżeć nie mogę. Będę tu pewnie dzisiaj miała dyżur i proszę do mnie zaglądaćinessa, bliska77, Skuterek, Lucky, Mango, Andzia33, Bursztyn, angela, grosza, malgos741, sjoanka, megan8, anek42, Olena, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I przestań wariatko już tam się badać co 5 minut, bo się zatrzesz na amen...
W poniedziałek mam przyjechać na wizytę. W zasadzie to się nie dodzwoniłam do lekarza, tylko on sam oddzwoniłinessa, Lucky, Mango, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:To i tak masz niezłego lekarza, że oddzwania - dosyć chyba rzadkie zjawisko
Zdziwiona byłam, że oddzwonił bo zazwyczaj udaje mi się dodzwaniać, ale wiem, ze na ten weekend gdzies wyjechał.
inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe dobrze ze sie pojawilas i ze wszystko ok.
Boziu dzieki za linka ale ja tego nie moge sciagnac, moj tablecik to blokuje. Jesli nie bylby to problem dla ktorejs z Was to podam date urodzin i godzine ( zadzwonie do mamy bo minut nie znam) do obliczenia. Bo jak to dziala to po co sie faszerowac jak mozna poczekac na odpowiedńi miesiac.
Jest chetna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 12:49
inessa, caffe, Mango, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość