35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alis - drożność prędzej czy później każda musi zrobić, jeśli nie ma efektu starań i decydujesz się na inseminację. Tylko konowały robią inseminację bez drożności - narażając pacjentkę na koszty, nie sprawdziwszy, czy w ogóle może dojść do zapłodnienia. Ja mam termin na 20 listopada - i od razu laparoskopia i narkoza....też się trochę boję, ale jak się powiedziało A itd...
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Alis - drożność prędzej czy później każda musi zrobić, jeśli nie ma efektu starań i decydujesz się na inseminację. Tylko konowały robią inseminację bez drożności - narażając pacjentkę na koszty, nie sprawdziwszy, czy w ogóle może dojść do zapłodnienia. Ja mam termin na 20 listopada - i od razu laparoskopia i narkoza....też się trochę boję, ale jak się powiedziało A itd...
noc dodac nic ujac, wlasnie to chcialam powiedziec odnosnie droznsci
Natomiast ja caly czas wierze, ze nie bedzie Ci to badanie potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 21:09
inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:noc dodac nic ujac, wlasnie to chcialam powiedziec odnosnie droznsci
Natomiast ja caly czas wierze, ze nie bedzie Ci to badanie potrzebneinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olena cichutko gratuluje i czekam na wieści z rana
monjaa78, Lucky, Olena, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
U mnie srednio ,od paru dni jestem na tabletkach uspakajajacych ,teraz mnie dopiero nerwy poscily ,teraz odchorowuje strate aniolka ,chorobe i problemy,duze problemy z tesciowa,a do tego moj syn sie zacza gorzej czuc(jest 3,5 roku po opercji usuniecia nowotworu mozgu).wiec bigamy po lekarzach i zaczynamy wszystkie badania powtarzac zeby wykluczyc to "gowno"glejak 2 stponia.Dlatego narazie odpuszczam wszystkie starania sie o dzidzie.Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki.inessa wrote:Aniu co u Ciebie?
Bursztyn, monjaa78, Lucky, grosza, polarmiś, Skuterek, malgos741, Reni, Mango, Olena, inessa, samira, Andzia33, gosia7122, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziękuję CI Bursztynku za wiarę - ale został mi tylko ten cykl...musiałby się wydarzyć cud jakiś...tym bardziej, że ja raczej miewam owulację..
ale moze jednak sie uda
Lucky, malgos741, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:U mnie srednio ,od paru dni jestem na tabletkach uspakajajacych ,teraz mnie dopiero nerwy poscily ,teraz odchorowuje strate aniolka ,chorobe i problemy,duze problemy z tesciowa,a do tego moj syn sie zacza gorzej czuc(jest 3,5 roku po opercji usuniecia nowotworu mozgu).wiec bigamy po lekarzach i zaczynamy wszystkie badania powtarzac zeby wykluczyc to "gowno"glejak 2 stponia.Dlatego narazie odpuszczam wszystkie starania sie o dzidzie.Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki.
Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:U mnie srednio ,od paru dni jestem na tabletkach uspakajajacych ,teraz mnie dopiero nerwy poscily ,teraz odchorowuje strate aniolka ,chorobe i problemy,duze problemy z tesciowa,a do tego moj syn sie zacza gorzej czuc(jest 3,5 roku po opercji usuniecia nowotworu mozgu).wiec bigamy po lekarzach i zaczynamy wszystkie badania powtarzac zeby wykluczyc to "gowno"glejak 2 stponia.Dlatego narazie odpuszczam wszystkie starania sie o dzidzie.Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki.
Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was serdecznie w sobotni poranek. Jestem dzisiaj druga po Groszy. Olena jest w ciąży !!!! Mamy wysyp ciężarówek!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 07:51
Lucky, Bursztyn, malgos741, Mango, Olena, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość