35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie martw się Bursztynku
Ja w tym cyklu próbuję metody na nastolatkę - jedno
i ciąża
Jak Caffe mogła bez owulacji to trzeba próbować metod ekstremalnych
Bursztyn wrote:no co?
a Caffe to mogla bezowulacyjnie wpasc?Bursztyn, Skuterek, inessa, polarmiś, malgos741, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Nie martw się Bursztynku
Ja w tym cyklu próbuję metody na nastolatkę - jedno
i ciąża
Jak Caffe mogła bez owulacji to trzeba próbować metod ekstremalnych
najlepiej chyba sie zachodzi bezowulacyjnie, ze sluzem nieplodnym i z 1/2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 19:06
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Alis, a od jak dawna sie staracie?
Jesli od dluzszego czasu,a hormony sa ok, to takie badanie warto zrobic.
Staramy się od jakichś ośmiu miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:13
Lucky, bliska77, samira, Mango, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Staramy się od jakichś ośmiu miesięcy, ale w tym czasie ze 3 razy nie widzieliśmy się w odopiednie dni, więc trochę mniej cykli wychodzi. Gdyby on powiedział, że warto zrobić badanie z uwagi na czas starań, zrozumiałabym i przyjęłabym spokojnie. Ale on mnie nastraszył, że coś ze mną jest nie tak - że jajowody dziwnie ułożone, może jakiś stan zapalny był. I chodzi o to, że wcześniej nikt nic nie widział i byłam totalnie nieprzygotowana na takie wieści. Nie wiem, czy mu wierzyć, czy nie, ale denerwuję się. Pewnie zrobię to badania dla spokoju... Moje hormony są ok, a badania spermy męża na granicy normy.
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis- po pierwsze kazdy gin moze miec lepszy- gorszy sprzet, nie kazdy gin jest dobry w odczytywaniu usg wiec nie przyjmuj wszystkiego na 100%. Bylam u lekarza ktory stwierdzi ze nie mam lewego jajnika, lub takiego co to nic nie widzial .
bliska77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Olena??????? zaglądam specjalnie dla Ciebie
samira, bliska77, Bursztyn, Mango, Alis, gosia7122, Skuterek, inessa, Bozia3, anek42, wenus, promyk, grosza, sjoanka, angela, Andzia33, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Zrobiłam trzeci test. Cień cienia lekko pewniejszy. Wyszedł po 3 - 4 minutach. Wiecie tylko Wy. W razie czego dziś już nie piję winka. Dzięki za zainteresowanie. Jutro z rana będzie wiadomo więcej.
Mango, inessa, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Alis- po pierwsze kazdy gin moze miec lepszy- gorszy sprzet, nie kazdy gin jest dobry w odczytywaniu usg wiec nie przyjmuj wszystkiego na 100%. Bylam u lekarza ktory stwierdzi ze nie mam lewego jajnika, lub takiego co to nic nie widzial .
Dzięki Misiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:13
Mango, inessa, monjaa78, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Zrobiłam trzeci test. Cień cienia lekko pewniejszy. Wyszedł po 3 - 4 minutach. Wiecie tylko Wy. W razie czego dziś już nie piję winka. Dzięki za zainteresowanie. Jutro z rana będzie wiadomo więcej.
Mango, inessa, Reni, polarmiś, monjaa78, grosza, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość