35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wczesnie sie wyczolgalam z puchu
Maz mnie na grzyby chce wyciagnac...to nieludzkie
Olena, gratulacje !!!!! Bardzo sie ciesze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 08:04
polarmiś, malgos741, Mango, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow jak się ciesze Olena zielona kropka gratulacje
Olena, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bursztyn ruszaj tyłek do lasu...- wprawdzie już po owulce bezowulacyjnej...ale w lesie bzykanko też może być przyjemne....gdzieś tam pod krzaczkiem...lub innym grzybkiem...
. Przyzwyczajaj się, żebys na przyszłość wiedziała, jak to się robi w środku cyklu...
Bursztyn, bliska77, Skuterek, inessa, Andzia33, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn ruszaj tyłek do lasu...- wprawdzie już po owulce bezowulacyjnej...ale w lesie bzykanko też może być przyjemne....gdzieś tam pod krzaczkiem...lub innym grzybkiem...
. Przyzwyczajaj się, żebys na przyszłość wiedziała, jak to się robi w środku cyklu...
czekalam tylko na Twoje blogoslawienstwo, ale Bozia dzis pozno wstalateraz moge juz spokojnie jechac
Boziu, tylko prosze Cie, spraw zeby w takim razie nie padalo
bliska77, Lucky, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Nooo i na to czekalam. Zielone dla starajacych sie .....lapiecie zielone jak obrus plamy. I bardzo dobrze.
Olena gratuluje i zazdroszcze.....oczywiscie pozytywnie
Anulka wytrzymaj....tyle razem przeszliscie dacie radebliska77, Olena, Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
Promyk -
Dzień dobry wszystkim. Podoba mi się tu u was
Trzymam kciuki za wszystki zakropkowane. Aniu, na pewno niedługo przyjdzie lepszy czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:13
Lucky, inessa, Andzia33, promyk, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Tak mam zieloną kropę. Jak ja sie dzisiaj cieszę, chodzę cała w euforii, od 3 w nocy z emocji już nie śpię. Dziś czwarty test, innej firmy, kreska dużo mocniejsza.
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Jednocześnie życzę Wam jak najszybszego zaciążenie i mocno w to wierzę, skoro mi się udało to i Wam się uda.
Mężowi powiedziałam, jest bardzo ostrożny co do radości, ale wiem, ze po cichu się cieszy.
Na szczęście mam dziś umówioną wizytę u endokrynolożki. Zaraz jej powiem o ciązy i niech mną pokieruje w związku z moją tarczycą i Hashimoto.
Jeszcze raz dziękuję za dobre słowa. I trzymam kciuki za Was wszystkie. Dziś mam cudowny dzień.
I tak sobie myślę, że u mnie zgranie fazy księżyca z fazą księżyca w dniu moich urodzin sprawdziło się w 100 procentach.polarmiś, bliska77, Lucky, Skuterek, Bozia3, inessa, samira, Mango, Andzia33, Bursztyn, promyk, angela, gosia7122, grosza, malgos741, sjoanka, megan8, anek42, Iwone lubią tę wiadomość