35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:dziewuchi... jadę dzisiaj umowę podpisać
dooooooooooooostałam kredyt
hura
nowe mieszkanko mhmmm.... nowe dziecko mhhhmmmmm..przynajmniej od początku byś wiedziała jak mieszkanie urządzać
Andzia33, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wciąż czytam o jakichś wspomagaczach i tego to jeszcze nie widziałam...żeby do tego doszło, że z jakimiś pluskwicami mamy mieć do czynienia...no szok...
• Pluskwica groniasta
Liczne badania farmakologiczne i kliniczne wskazują, że składniki wyciągu z korzenia i bulwy pluskwicy (m.in. izoflawony) łączą się w organizmie kobiet z receptorami estrogenowymi, co powoduje regulację rozchwianej gospodarki hormonalnej. Stymuluje pracę jajników oraz pomaga przygotować macicę do przyjęcia zapłodnionego jajeczka i zwiększa szanse utrzymania ciąży. Dostępne preparaty: REMIFEMIN, KLIMAKTOBON, KLIMAX.
• Serdecznik pospolity
Obejmuje swym działaniem układ nerwowy, krwionośny, a co najważniejsze kobiece narządy rodne. Łagodzi stany napięcia przedmiesiączkowego, wzmacnia ścianki macicy oraz zmniejsza ryzyko wczesnego poronienia i daje większe szanse na właściwy rozwój ciąży. Dostępne preparaty: ZIELE SERDECZNIKA, NERWOBON, HERBATA KALMA FIX.
• Lukrecja gładka
Wyciągi z korzenia lukrecji zawierają substancje (saponiny), które swą budową przypominają budową estrogen oraz progesteron. Dzięki temu przyjmowanie wyciągu z korzenia lukrecji poprawia regularność cyklów miesiączkowych. Ponadto pomaga kobietom mającym podwyższony poziom testosteronu i zaniżony poziom estrogenu (PCOS, zespół policystycznych jajników). Dostępne preparaty: LUKRECJA KORZEŃ, LUKRECJA KAPSUŁKI.Andzia33, inessa, Skuterek, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia, o serdeczniku wiedzialam, ale o pluskwicy i lukrecji nie
to moze trzeba sobie kupic te tabletki na klimakterium.....hmm....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 16:48
inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia, o serdeczniku wiedzialam, ale o pluskwicy i lukrecji nie
to moze trzeba sobie kupic te tabletki na klimakterium.....hmm....
Bursztyn, Andzia33, inessa, Mango, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki zobaczcie na ten wykres:
https://ovufriend.pl/wykres,0b51b01d12345409529aff42a1a97c85.html
nawet w 18 dniu po owul.test sikacz wychodzil negatywny, dopiero beta ujawnila prawde
I ona miala kremowy sluz przy owulce ...
Jezus Maria !!! Wiec przy takim sluzie tez mozna wpasc!Andzia33, inessa, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj nasze forum czytalam jal ksiazke sensacyjna, tyle sie dzieje! Trzymam kciuki, za ciaze, mieszkania, udane zakupu w sephorze, rozciagliwy sluz itp.
Skuterek, Andzia33, inessa, Bursztyn, Mango, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
RENI sssssuuuuupppppeeeeerrrr dopielas swojego m!!!!!! Wlasne cztery katy - to jest to!!!
A ja wlasnie wrocilam z zakupow. Mala od pol roku zbierala na gitare i wreszcie ja ma. Wyraz twarzy podczas zakupow - bezcenny......zaluje ze nie bylo z nami mojego m. Wrecz promieniala radoscia - cudny widok. Tylko teraz z pracy musze przyniesc sobie stopery i uzbroic sie w cierpliwosc. Kurcze czemu ego nie dorzucili w pakiecie - doplacilabym hi hi
Ale naprawde takiej szczesliwej jej dawno nie widzialamSkuterek, inessa, Mango, bliska77, samira, Reni, malgos741, anek42, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk