35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to jeszcze nic pewnego. Proszę nie gratulujcie jeszcze. To mi się chyba zdawało, tak dawno temu, rano. Teraz siedzę, brzuch mam pełen, jakby zaraz miał pęknąć. Od paru dni plamienia. Po pracy kupię trzeci test i dam znać.
inessa, caffe, Bursztyn, Reni, Andzia33, Bozia3, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - mozna tu pisac o tematach zupelnie odbiegajacych od starania sie?
Chyba tak.
Bo mi przyszla znizka 20% w sephorze tylko nie wiem co kupic.
Podklad mam - wpakowalam sie w Maca a okazalo sie ze na mojej raczej przetluszczajacej sie cerze znajduje zawsze jakies suche skorki.
Pomadki tez - no chyba ze jakas dlugotrwala bys sie przydala, jakas niezjadliwa bo zawsze zjadam.
Moze tusz - tylko zeby mi nie sklejal rzes w 3 zapalki - nie lubie takiego efektu, raczej naturalny wyglad.
Albo puder (najchetniej mneralny) bo metal mi w pudrze sephorowskim wychodzi wiec sie pewnie zaraz skonczy.inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sjo mój patent na takie tusze.. a moim zdaniem każde tusze jak są nowe sklejają rzęsy .. więc ja je rozczesuje szczoteczką do zębów
zwykłą najtańszą nie profilowaną
bez tych ściem reklamowych mam efekt wachlarza rzęs..
sjoanka wrote:Dziewczyny - mozna tu pisac o tematach zupelnie odbiegajacych od starania sie?
Chyba tak.
Bo mi przyszla znizka 20% w sephorze tylko nie wiem co kupic.
Podklad mam - wpakowalam sie w Maca a okazalo sie ze na mojej raczej przetluszczajacej sie cerze znajduje zawsze jakies suche skorki.
Pomadki tez - no chyba ze jakas dlugotrwala bys sie przydala, jakas niezjadliwa bo zawsze zjadam.
Moze tusz - tylko zeby mi nie sklejal rzes w 3 zapalki - nie lubie takiego efektu, raczej naturalny wyglad.
Albo puder (najchetniej mneralny) bo metal mi w pudrze sephorowskim wychodzi wiec sie pewnie zaraz skonczy.sjoanka, Andzia33, inessa, caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Witaj monja78 - my też się nakręcamy i to zbiorowo
Ale tak jest ładniej i przyjemniej
Wykresem postaraj się tak bardzo nie przejmować o ile dasz radę
To tylko program komputerowy i będzie co ma być
Andzia33, inessa, Lucky, Skuterek, Mango, samira, anek42 lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Lucky wrote:czy wiecie że Dorota Deląg (lat 41 lub 42- nie jestem pewna) urodziła właśnie swoje pierwsze dziecko
Andzia33, sjoanka, inessa, Lucky, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Wyczekane,wymarzone są często rozpieszczane.
Ja,chociaż zaszłam z córką w pierwszym cyklu,to czekałam na nią 8 lat ,bo zawsze cos ważniejszego i to nie pora na dziecko,dlatego nie potrafie jej często odmawiac i wiem ,że z drugim będzie tak samo.inessa, monjaa78, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
monjaa78 wrote:jak cudnie ja tez w takim wieku urodze swoje pierwsze ( i nie ostattnie ) dzieciatko , ale bedzie miec labe u mnie , najpierw trzeba zajsc po te zielona kropeczke hihi
Przecież masz 35 ,więc urodzisz w 36,a 40-41 to już będą kolejne,albo wtedy to będziesz myślała ,co tu robic ,żeby już nie zachodzic.inessa, Lucky, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Lucky olej to ,za 9 miesięcy ty jej wyślesz mmsa ,zTwoimi bliżniakami i napiszesz,,,Was stac tylko na jedno,a u nas od razu kumulacja,pomyśl ile będziemy mieli jak zaliczymy tyle wpadek co Wy,,
racja! zapomniałam
dzięki kochana za ustawienie do pionu
Acha Lucky nie bój się iśc na betę ,my pójdziemy tam z Tobą!a ja tak nie lubię czekać
Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Moj m wczoraj dzwonil. Jego szefowa urodzila w wieku 42 lat- ojciec dziecka 45 lat. Zdrowa dziewczynka i w dodatku pierwsze dziecko tej pary. Rozczulil sie na widok tych "ogromnych" stop. I wpadl w przemyslenia - co bedzie jak wyjdzie...ojciec na odleglosc to nie to. A ja mu na to - jeszcze nic a ty juz marudzisz,a ojcem na odleglosc juz jestes.... Choc go rozumiem, jego watpliwosci- maluszki szybko rosna.....sama to przechodzilam. Gdy moja mlodsza miala dwa mc musialam isc do szpitala na dwa tyg.i ciezko to przeszlam a przeciez bylam na miejscu
Skuterek, Lucky, Reni, Andzia33, Bursztyn, sjoanka, inessa, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Cześć dziewczyny już dawno do was nie zagladalam cieżko było was dogonić z czytaniem
Widzę ze dużo sie dzieje coffee odpoczywaj
Jak widać to rozsypał sie worek z zielonymiskładam ciche gratulacje;)
Lucky, Andzia33, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość