X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to jeszcze nic pewnego. Proszę nie gratulujcie jeszcze. To mi się chyba zdawało, tak dawno temu, rano. Teraz siedzę, brzuch mam pełen, jakby zaraz miał pęknąć. Od paru dni plamienia. Po pracy kupię trzeci test i dam znać.

inessa, caffe, Bursztyn, Reni, Andzia33, Bozia3, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - mozna tu pisac o tematach zupelnie odbiegajacych od starania sie?
    Chyba tak. ;)

Bo mi przyszla znizka 20% w sephorze tylko nie wiem co kupic.

Podklad mam - wpakowalam sie w Maca a okazalo sie ze na mojej raczej przetluszczajacej sie cerze znajduje zawsze jakies suche skorki.
    Pomadki tez - no chyba ze jakas dlugotrwala bys sie przydala, jakas niezjadliwa bo zawsze zjadam.
    Moze tusz - tylko zeby mi nie sklejal rzes w 3 zapalki - nie lubie takiego efektu, raczej naturalny wyglad.
    Albo puder (najchetniej mneralny) bo metal mi w pudrze sephorowskim wychodzi wiec sie pewnie zaraz skonczy.

inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WYkorzystaj zniżke ale wybór trudny :D

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjo mój patent na takie tusze.. a moim zdaniem każde tusze jak są nowe sklejają rzęsy .. więc ja je rozczesuje szczoteczką do zębów :-) zwykłą najtańszą nie profilowaną :-)
    bez tych ściem reklamowych mam efekt wachlarza rzęs..
    sjoanka wrote:
    Dziewczyny - mozna tu pisac o tematach zupelnie odbiegajacych od starania sie?
    Chyba tak. ;)

Bo mi przyszla znizka 20% w sephorze tylko nie wiem co kupic.

Podklad mam - wpakowalam sie w Maca a okazalo sie ze na mojej raczej przetluszczajacej sie cerze znajduje zawsze jakies suche skorki.
    Pomadki tez - no chyba ze jakas dlugotrwala bys sie przydala, jakas niezjadliwa bo zawsze zjadam.
    Moze tusz - tylko zeby mi nie sklejal rzes w 3 zapalki - nie lubie takiego efektu, raczej naturalny wyglad.
    Albo puder (najchetniej mneralny) bo metal mi w pudrze sephorowskim wychodzi wiec sie pewnie zaraz skonczy.

sjoanka, Andzia33, inessa, caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie najlepiej maluje takim starszawym tuszem - co go juz nie zostalo duzo. ;)

inessa, Reni, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 18 października 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Witaj monja78 - my też się nakręcamy i to zbiorowo ;) Ale tak jest ładniej i przyjemniej ;) Wykresem postaraj się tak bardzo nie przejmować o ile dasz radę ;) To tylko program komputerowy i będzie co ma być ;)
    Dziekuje kochana za mile slowa , ja juz sie mecze ta temperatura no dosownie to jest stres hihi dobrze ze jestem czlowiekiem smiejacym sie ( choc czasami mam brrrrrrrrr dolki ) hihi , pieknego popoludnia

Andzia33, inessa, Lucky, Skuterek, Mango, samira, anek42 lubią tę wiadomość

monjaa78
  • monjaa78 Znajoma

Wysłany: 18 października 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    czy wiecie że Dorota Deląg (lat 41 lub 42- nie jestem pewna) urodziła właśnie swoje pierwsze dziecko :)
    jak cudnie ja tez w takim wieku urodze swoje pierwsze ( i nie ostattnie ) dzieciatko , ale bedzie miec labe u mnie , najpierw trzeba zajsc po te zielona kropeczke hihi

Andzia33, sjoanka, inessa, Lucky, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

monjaa78
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczekane,wymarzone są często rozpieszczane.

Ja,chociaż zaszłam z córką w pierwszym cyklu,to czekałam na nią 8 lat ,bo zawsze cos ważniejszego i to nie pora na dziecko,dlatego nie potrafie jej często odmawiac i wiem ,że z drugim będzie tak samo.

inessa, monjaa78, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monjaa78 wrote:
    jak cudnie ja tez w takim wieku urodze swoje pierwsze ( i nie ostattnie ) dzieciatko , ale bedzie miec labe u mnie , najpierw trzeba zajsc po te zielona kropeczke hihi

Przecież masz 35 ,więc urodzisz w 36,a 40-41 to już będą kolejne,albo wtedy to będziesz myślała ,co tu robic ,żeby już nie zachodzic.

inessa, Lucky, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska co u Ciebie,kiedy ginek?

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • monjaa78 Znajoma

Wysłany: 18 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Przecież masz 35 ,więc urodzisz w 36,a 40-41 to już będą kolejne,albo wtedy to będziesz myślała ,co tu robic ,żeby już nie zachodzic.
    hihi dobre slowa , dziekuje <3

inessa, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

monjaa78
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANdzia ja teraz mam zalecenia od ginka i rozmawiam z nią przez telefon obserwuje teraz cykl badam sie nadal i zobaczymy co wyjdzie.
    Monjaa bedzie dobrze najważniejsz,że masz dobry humor :)

bliska77, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Lucky olej to ,za 9 miesięcy ty jej wyślesz mmsa ,zTwoimi bliżniakami i napiszesz,,,Was stac tylko na jedno,a u nas od razu kumulacja,pomyśl ile będziemy mieli jak zaliczymy tyle wpadek co Wy,,

racja! zapomniałam :)
    dzięki kochana za ustawienie do pionu

Acha Lucky nie bój się iśc na betę ,my pójdziemy tam z Tobą!
    ha ha, no i znowu będzie kolejka :) a ja tak nie lubię czekać ;)

Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m wczoraj dzwonil. Jego szefowa urodzila w wieku 42 lat- ojciec dziecka 45 lat. Zdrowa dziewczynka i w dodatku pierwsze dziecko tej pary. Rozczulil sie na widok tych "ogromnych" stop. I wpadl w przemyslenia - co bedzie jak wyjdzie...ojciec na odleglosc to nie to. A ja mu na to - jeszcze nic a ty juz marudzisz,a ojcem na odleglosc juz jestes.... Choc go rozumiem, jego watpliwosci- maluszki szybko rosna.....sama to przechodzilam. Gdy moja mlodsza miala dwa mc musialam isc do szpitala na dwa tyg.i ciezko to przeszlam a przeciez bylam na miejscu

Skuterek, Lucky, Reni, Andzia33, Bursztyn, sjoanka, inessa, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 18 października 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny już dawno do was nie zagladalam cieżko było was dogonić z czytaniem
    Widzę ze dużo sie dzieje coffee odpoczywaj
    Jak widać to rozsypał sie worek z zielonymi ;) składam ciche gratulacje;)

Lucky, Andzia33, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky ale my tylko pójdziemy Cię wspierac i trzymac za rękę!

No dobra jak nie chcesz tak to tylko wirtualnie!

inessa, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    worek to się dopiero rozsypie...;)

Skuterek, caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 18 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tylko niech sie tak rosypie żeby wszystkie tutaj były zielone ;)

Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam nadzieję, że rozwiązałam ten dobry worek :/

Skuterek, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby to nie był worek pandora ;-)
    caffe wrote:
    Mam nadzieję, że rozwiązałam ten dobry worek :/

Skuterek, inessa, caffe, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ