35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I jazda będzie do końca - też to przerabiałam. Caffe nie odstawiałabym luteiny wręcz przeciwnie wzięłabym większą dawkęcaffe wrote:Przed ciążą była jazda i teraz też jest jazda, masakra jakaś.
Lepiej jest być młodym, wpaść i w ogóle być nieświadomym wszystkiego. Jest się wtedy zdrowszym.
Bursztyn, Lucky, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Caffe, ja bym poszla do lekarza i wymusila jakiekowliek dzialanie. Mnie powiedzieli przy ostatnim poronieniu w kwietniu ze gdybym zostala w szpitalu i dostala konskie dawki czegolwiek na podtrzymanie to moze utrzymalabym ciaze, tzn. nigdy nie wiadomo co by bylo, ale przynajmniej moglam sprobowac, a ja poszlam do domu na wlasne zyczenie....
Lucky, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam z lekarzem, mam leżeć w domu. Nie będzie go przez weekend. Powiedział, ze teraz i tak by nic nie stwierdził. Zobaczyłby pęcherzyk i to wszystko. Jest za wcześnie żeby stwierdzić serce, czy bije, czy biło itd. Co już będzie. Będę leżała i tyle. A w poniedziałek gdyby było nie tak to mam do niego zadzwonić. Powiedział, że nawet gdybym dzisiaj przyjechała, to poza leżeniem nic by mi innego nie zalecił. Wolę więc leżeć w domu.
Powiedział, że przyczyn plamienia może być wiele, w tym ta, że ciąża się źle rozwija. Ale nie chce mnie źle nastawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 12:55
Lucky, Reni, Bursztyn, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
Reni ile Ty masz kobieto objawów
kurcze, no w ciąży jesteś jak nic, u mnie lipa.
Dostałam dzisiaj mmsa od kuzynki, która kilka dni temu urodziła. Mms ze zdjęciem malutkiej dziewczynki i tekstem 'gdybyście się tak nie obijali, to byście też mieli' Noszzzzz kurde balans
obijam się jak nic, cykl w cykl
caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, Olena, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale tutaj emocji. Olena, gratuluję i trzymam kciuki. Takie cienie się liczą

Caffe, skoro już przeszło to dobrze chyba. Proponuję pod kocyk z herbatą i jakimś dobrym seriale. Albo niech wpada przyjaciółka na ploty
inessa, caffe, Lucky, Bursztyn, pepapig, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
odpisz jej spierdalaj.. sorry ale poniżej pasaLucky wrote:Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
Dostałam dzisiaj mmsa od kuzynki, która kilka dni temu urodziła. Mms ze zdjęciem malutkiej dziewczynki i tekstem 'gdybyście się tak nie obijali, to byście też mieli' Noszzzzz kurde balans
caffe, Lucky, inessa, Bursztyn, pepapig, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Alis bo my ze sobą i cieszymy się i płaczemy.. mamy cały wachlarz emocji
sama zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 13:03
Alis, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, czasami ludzie nie pomyślą zanim coś napiszą. Ja gdybym rozsyłała coś takiego do znajomych, którzy długo nie mają dzieci, to napisałabym jakieś bardzo neutralne zdanie.Lucky wrote:Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
No przykro mi, że trochę Cię nieświadomie zraniła.
Lucky, inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj to jakoś wolę pobyć sama. jak to się mówi, jedna bida nie dokuczy, więc pojawiły się inne problemy na dokładkę.Alis wrote:Dziewczyny, ale tutaj emocji. Olena, gratuluję i trzymam kciuki. Takie cienie się liczą

Caffe, skoro już przeszło to dobrze chyba. Proponuję pod kocyk z herbatą i jakimś dobrym seriale. Albo niech wpada przyjaciółka na ploty
Jestem zrezygnowana i znieczulona. gdybym mogła pić to bym sobie dzisiaj popłynęła.
Ale dobra, już dzisiaj nie smucę. Trzeba się cieszyć, ze Olenie się udało i na dniach okaże się, ze niektórym z Was tez
inessa, Lucky, Reni, Andzia33, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane witajcie u nas raz deszcz raz słońce!
WItam nowe kobitki tu jest super
Olenka po cichu gratluje
Caffe idź do domu i leż sobie spokojnie
CO do śluzu to najważniejsz wg wielu lekarzy to najlepiej współżyć około 3 dni przed przewidywana owulką aby plemniki mogły sie przygotować na podróż jajeczka. KObieta nie wie ile czasu trwa jej owulacja a często zdarza sie,ze trwa ona tylko i aż 6 godzin ale to jest ważne !!! plemnik aby zapłodnić jajeczko musi mieć około 6 godzin aby sie przygotować na zapłodnienie tzw kapacytacja dlatego lepiej współżyć wczesniej niż w sam dzień owulki oczywiście jeżeli chce sie starać o dziecko. W dzień skoku tempki zaczyna zanikać sluz płodny czasami bardzo wolno a czasmi od razu.
DObrego dnia
i mam nadzieję,ze trzeci raz nie bede musiała tego pisać bo już dwa razy ovu nie wysłało mi tego rwrwrw
Lucky, caffe, Bursztyn, pepapig, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
a czasami robią to celowo!
ha! ja mam a ty nie
ostatnio spotkałam koleżankę, której nie lubiłam nigdy z dziećmi i ona do mnie a Ty? kiedy? kto będzie na nasze emerytury robił? bo pomyślę, żeś wybrakowana..w tym wieku POWINNAŚ.. dalej już nie słuchałam ..poszłam sobie
caffe wrote:Kurcze, czasami ludzie nie pomyślą zanim coś napiszą.
Lucky, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
w pierwszej chwili zaklęłam, ale potem pomyślałam ,że może nie ma nic złego na myśli, oni po prostu wpadli po raz trzeci, to im się wydaje że to bułka z masłem. A my o swoich staraniach nic nie mówimy
więc nie wiedzą że działamy, tylko z takim jakby oporem materii
inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33, sjoanka, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak, ale mogli jakoś bardziej uniwersalnie to napisać. Tak ja bym pewnie zrobiła, bo jedną z myśli, która przyszłaby mi do glowy w odniesieniu do osób, które nie mają dzieci, to po prostu, ze mają z tym problemy.Lucky wrote:w pierwszej chwili zaklęłam, ale potem pomyślałam ,że może nie ma nic złego na myśli, oni po prostu wpadli po raz trzeci, to im się wydaje że to bułka z masłem. A my o swoich staraniach nic nie mówimy
więc nie wiedzą że działamy, tylko z takim jakby oporem materii 
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To prawda ze moglaby napisac delikatniej ale prawda tez jest ze jak ktos nie przeszedl tego co my to wydaje mu sie ze to takie proste.
W koncu dookola slychac tylko o wpadajacych nastolatkach a nie o kobietach starajacych sie latami.
To samo o poronieniach.
Nie wiadomo kto z naszych znajomych byl w takiej sytuacji dopoki jakos sie komus nie wymsknie.
Reni, inessa, Lucky, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Lucky olej to ,za 9 miesięcy ty jej wyślesz mmsa ,zTwoimi bliżniakami i napiszesz,,,Was stac tylko na jedno,a u nas od razu kumulacja,pomyśl ile będziemy mieli jak zaliczymy tyle wpadek co Wy,,
Benitka jest hyba na clo-już jej gratulowałam!
Caffe do domu i odpoczywaj!
Acha Lucky nie bój się iśc na betę ,my pójdziemy tam z Tobą!
caffe, inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH