35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I jazda będzie do końca - też to przerabiałam. Caffe nie odstawiałabym luteiny wręcz przeciwnie wzięłabym większą dawkęcaffe wrote:Przed ciążą była jazda i teraz też jest jazda, masakra jakaś.
Lepiej jest być młodym, wpaść i w ogóle być nieświadomym wszystkiego. Jest się wtedy zdrowszym.Bursztyn, Lucky, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Caffe, ja bym poszla do lekarza i wymusila jakiekowliek dzialanie. Mnie powiedzieli przy ostatnim poronieniu w kwietniu ze gdybym zostala w szpitalu i dostala konskie dawki czegolwiek na podtrzymanie to moze utrzymalabym ciaze, tzn. nigdy nie wiadomo co by bylo, ale przynajmniej moglam sprobowac, a ja poszlam do domu na wlasne zyczenie....
Lucky, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam z lekarzem, mam leżeć w domu. Nie będzie go przez weekend. Powiedział, ze teraz i tak by nic nie stwierdził. Zobaczyłby pęcherzyk i to wszystko. Jest za wcześnie żeby stwierdzić serce, czy bije, czy biło itd. Co już będzie. Będę leżała i tyle. A w poniedziałek gdyby było nie tak to mam do niego zadzwonić. Powiedział, że nawet gdybym dzisiaj przyjechała, to poza leżeniem nic by mi innego nie zalecił. Wolę więc leżeć w domu.
Powiedział, że przyczyn plamienia może być wiele, w tym ta, że ciąża się źle rozwija. Ale nie chce mnie źle nastawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 12:55
Lucky, Reni, Bursztyn, inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
Reni ile Ty masz kobieto objawówkurcze, no w ciąży jesteś jak nic, u mnie lipa.
Dostałam dzisiaj mmsa od kuzynki, która kilka dni temu urodziła. Mms ze zdjęciem malutkiej dziewczynki i tekstem 'gdybyście się tak nie obijali, to byście też mieli' Noszzzzz kurde balansobijam się jak nic, cykl w cykl
caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, Olena, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale tutaj emocji. Olena, gratuluję i trzymam kciuki. Takie cienie się liczą
Caffe, skoro już przeszło to dobrze chyba. Proponuję pod kocyk z herbatą i jakimś dobrym seriale. Albo niech wpada przyjaciółka na plotyinessa, caffe, Lucky, Bursztyn, pepapig, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
odpisz jej spierdalaj.. sorry ale poniżej pasaLucky wrote:Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
Dostałam dzisiaj mmsa od kuzynki, która kilka dni temu urodziła. Mms ze zdjęciem malutkiej dziewczynki i tekstem 'gdybyście się tak nie obijali, to byście też mieli' Noszzzzz kurde balansobijam się jak nic, cykl w cykl
caffe, Lucky, inessa, Bursztyn, pepapig, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Alis bo my ze sobą i cieszymy się i płaczemy.. mamy cały wachlarz emocji
sama zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 13:03
Alis, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe myślę że lekarz jest rozsądny i dobrze radzi. Przytulam Cię mocno
No przykro mi, że trochę Cię nieświadomie zraniła.Lucky, inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dziewczyny, ale tutaj emocji. Olena, gratuluję i trzymam kciuki. Takie cienie się liczą
Caffe, skoro już przeszło to dobrze chyba. Proponuję pod kocyk z herbatą i jakimś dobrym seriale. Albo niech wpada przyjaciółka na ploty
Jestem zrezygnowana i znieczulona. gdybym mogła pić to bym sobie dzisiaj popłynęła.
Ale dobra, już dzisiaj nie smucę. Trzeba się cieszyć, ze Olenie się udało i na dniach okaże się, ze niektórym z Was tezinessa, Lucky, Reni, Andzia33, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane witajcie u nas raz deszcz raz słońce!
WItam nowe kobitki tu jest super
Olenka po cichu gratluje
Caffe idź do domu i leż sobie spokojnie
CO do śluzu to najważniejsz wg wielu lekarzy to najlepiej współżyć około 3 dni przed przewidywana owulką aby plemniki mogły sie przygotować na podróż jajeczka. KObieta nie wie ile czasu trwa jej owulacja a często zdarza sie,ze trwa ona tylko i aż 6 godzin ale to jest ważne !!! plemnik aby zapłodnić jajeczko musi mieć około 6 godzin aby sie przygotować na zapłodnienie tzw kapacytacja dlatego lepiej współżyć wczesniej niż w sam dzień owulki oczywiście jeżeli chce sie starać o dziecko. W dzień skoku tempki zaczyna zanikać sluz płodny czasami bardzo wolno a czasmi od razu.
DObrego dniai mam nadzieję,ze trzeci raz nie bede musiała tego pisać bo już dwa razy ovu nie wysłało mi tego rwrwrw
Lucky, caffe, Bursztyn, pepapig, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
a czasami robią to celowo!
ha! ja mam a ty nie
ostatnio spotkałam koleżankę, której nie lubiłam nigdy z dziećmi i ona do mnie a Ty? kiedy? kto będzie na nasze emerytury robił? bo pomyślę, żeś wybrakowana..w tym wieku POWINNAŚ.. dalej już nie słuchałam ..poszłam sobie
caffe wrote:Kurcze, czasami ludzie nie pomyślą zanim coś napiszą.Lucky, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
w pierwszej chwili zaklęłam, ale potem pomyślałam ,że może nie ma nic złego na myśli, oni po prostu wpadli po raz trzeci, to im się wydaje że to bułka z masłem. A my o swoich staraniach nic nie mówimy
więc nie wiedzą że działamy, tylko z takim jakby oporem materii
inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33, sjoanka, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:w pierwszej chwili zaklęłam, ale potem pomyślałam ,że może nie ma nic złego na myśli, oni po prostu wpadli po raz trzeci, to im się wydaje że to bułka z masłem. A my o swoich staraniach nic nie mówimy
więc nie wiedzą że działamy, tylko z takim jakby oporem materii
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To prawda ze moglaby napisac delikatniej ale prawda tez jest ze jak ktos nie przeszedl tego co my to wydaje mu sie ze to takie proste.
W koncu dookola slychac tylko o wpadajacych nastolatkach a nie o kobietach starajacych sie latami.
To samo o poronieniach.
Nie wiadomo kto z naszych znajomych byl w takiej sytuacji dopoki jakos sie komus nie wymsknie.
Reni, inessa, Lucky, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Lucky olej to ,za 9 miesięcy ty jej wyślesz mmsa ,zTwoimi bliżniakami i napiszesz,,,Was stac tylko na jedno,a u nas od razu kumulacja,pomyśl ile będziemy mieli jak zaliczymy tyle wpadek co Wy,,
Benitka jest hyba na clo-już jej gratulowałam!
Caffe do domu i odpoczywaj!
Acha Lucky nie bój się iśc na betę ,my pójdziemy tam z Tobą!caffe, inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33