35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena popieram Bozię jak ciąża super a jak nie to lepiej coś zadziałać sprawdzić why?
ahahaha Bursztyn a miałaś nadzieję, że Bozia Cię nie zbeszta a tu skucha hahahahaBozia3 wrote:Witam
Olena Albo to ciąża, a jeśli nie - to powinien Cię przebadać lekarz....
Bursztynku Twoje szaleńśtwo to chyba psu na budę..... Weź Ty się normalnie za tego Twojego chłopa....
caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Cafe jak się czujesz?
Po nocy była zabarwiona tak różowo-brunatnie. Teraz mozna powiedzieć, ze nie plamię, ale to dopiero początek dnia, więc czekam.
Ogólnie to jestem zrezygnowana i liczę się z tym, że może być dooopa.bliska77, Andzia33, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co myśleć. Zrobiłam dwa testy. Na obu cień cienia. Naprawdę bardzo słabe cienie. Proszę tylko nie nakręcajcie się, ja też na razie nie chcę się nakręcać. Może to wina testów, albo zgłupiałam, albo słabo widzę.
Po południu jeszcze jeden test. Wynik odczytywałam po 5 minutach. Szybko poleciałam po drugi test. Teraz biorę się za robotę w robocie i nie myślę!
Reni, bliska77, Bursztyn, Andzia33, inessa, angela, malgos741, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
przepraszam za to co napiszę
ale o qrwa pięknieOlena wrote:Dziewczyny nie wiem co myśleć. Zrobiłam dwa testy. Na obu cień cienia. Naprawdę bardzo słabe cienie. Proszę tylko nie nakręcajcie się, ja też na razie nie chcę się nakręcać. Może to wina testów, albo zgłupiałam, albo słabo widzę.Po południu jeszcze jeden test. Wynik odczytywałam po 5 minutach. Szybko poleciałam po drugi test. Teraz biorę się za robotę w robocie i nie myślę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 09:51
Mango, caffe, bliska77, Bursztyn, Andzia33, Lucky, inessa, polarmiś, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe a może jednak warto zostać w domu i poleżeć
Reni, Mango, bliska77, Bursztyn, Andzia33, inessa, samira, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hej! Nie zagladalam tu przez chwile, jakos tak zamknelam sie po kolejnym niepowodzeniu. Bardzo to przezylam, chyba mialam za duzo nadziei, ze sie uda, wiec upadek byl bolesny. Zaczelam wlasnie 3 cykl z Clomidem a 24 w moich staraniach. Jak dalej tak pojdzie to wyladuje chyba u psychologa. Coraz marniej daje sobie rade I psychicznie jestem calkiem wyczerpana. Nawet nie mam sil na kolejna walke. Postanowilam, ze mierze temperature tylko do czasu wyznaczenia owulacji I znikam stad na jakis czas. Co bedzie to bedzie. Na Ovu spotkalam bardzo przyjazne dziewczyny, ktore dzielily sie ze mna cennymi radami I przezyciami, ale juz nawet nie potrafie sie z tego cieszyc I nie potrafie okazac radosci, ze komus sie udalo. To zle myslenie; wiem I przepraszam.
Reni, caffe, promyk, Andzia33, Lucky, inessa, monjaa78, polarmiś, samira, malgos741, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
agusia głowa do góry każda z Nas przechodzi taki moment zwątpienia i totalnego doła..
wróć do Nas jak będziesz będziesz mogła a jak nie będziesz już mogła to teżcaffe, Andzia33, Lucky, inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe nawet się nie wygłupiaj...jaka zrezygnowana....Wszystko będzie dobrze, a takie plamienia przecież zdarzają się co drugiej kobiecie.....
sjoanka, Mango, Alis, Andzia33, Lucky, inessa, gosia7122, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wiem, że się zdarza, ale teraz nie dość, że od początku jest jakaś taka niepewność w związku z wcześniejszym poronieniem, to plamienie jeszcze tę niepewność spotęgowało. Myślę, że gdybyście były teraz na moim miejscu to czułybyście się podobnie.
Oj wiem co czujesz. Niestety.
Oby to nic zlego!caffe, Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olena, ja już po cichu gratuluję
No dbam jakoś tam o siebieTrzymam się, bo nie mam innego wyjścia
Biję dzisiaj rekordy w "zaglądalności" do WC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:27
Olena, bliska77, sjoanka, Bursztyn, Andzia33, Lucky, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość