35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:https://ovufriend.pl/wykres,fc8c09fbf8b734d789462bbd542f83ec.html zobaczcie na serduszka przed owu
daje to nadzieje
Reni, Andzia33, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam
Olena - według mnie powinnaś pójść do lekarza. Faza lutealna nie trwa ponad 18 dni. Jeśli clo przedłużyłoby Ci cykl - to w pierwszej fazie. Albo to ciąża, a jeśli nie - to powinien Cię przebadać lekarz....
Śluz - jeśli jest nierozciągliwy w dniu owulacji - to współżyjąc w ten dzień, nie dojdzie do zapłodnienia. Jeśli ktoś tak ma - to powinien bzykać się przed owulką - w dniu szczytu śluzu. Ja mam jednak wrażenie, że program ovu wyznacza owulkę później o dzień, niż ona jest faktycznie - u mnie tak było porównując program z USG. Tak czy siak - lepiej się bzykać przed. niż w dniu owulki czy później...tak więc Bursztynku Twoje szaleńśtwo to chyba psu na budę..... Weź Ty się normalnie za tego Twojego chłopa....
taka rozgrzewka, przyzwyczajam sie
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Olena popieram Bozię jak ciąża super a jak nie to lepiej coś zadziałać sprawdzić why?
ahahaha Bursztyn a miałaś nadzieję, że Bozia Cię nie zbeszta a tu skucha hahahahaReni, bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mnie się wydaje, że na tym etapie nie będzie w stanie mi nic pewnie powiedzieć.
Andzia33, Lucky, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe może dla spokoju zrób betę - jak będzie wysoka to ok przecież....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 12:12
Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:jedna beta nic nie da, bo wysoka może być i nie będzie to miarodajne. Ważny jest przyrost. W tym tygodniu i tak już przyrostu nie zrobię. Poczekam co się będzie działo w najbliższym czasie.
Andzia33, Lucky, inessa, pepapig lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Olena cichutkie gratulacje!
I oszczędzaj się dzisiaj,a po pracy na betę.Musi byc zielono!
Caffe ty się szczególnie oszczędzaj,nie odstawiaj luteiny a jeżeli myślisz,że to plamienie od niej ,to zmień na dupka,jego się łyka.Wierzę ,że będzie dobrze!
Lucky, inessa, pepapig, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Hej Kobietki
nie mam kiedy zaglądać, zasmarkaliśmy się wszyscy i chyba weekend będzie pod znakiem termoforu i herbatki malinowej
Cafe- tylko spokój może nas uratować! na pewno będzie dobrze, ściskam Cię delikatnie
Olenoooooo co ja czytam, mam gratulowaćoch byłoby przepięknie, trzymam mocno kciuki
teraz czekam na swój cud, ale kompletnie nic nie czujęAndzia33, inessa, pepapig, bliska77, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wieci co z tym śluzem płodnym ,to hyba tak jest ,że jest rozciągliwy przed owulką ,a potem się zmienia na kremowy,ale może w środku jest jeszcze rozciągliwy,tylko my go już nie widzimy.U mnie np.tempka nie zawsze skacze w dzien owulki tylko 2-3 dni po[potwierdzone monitoringiem].
We wtorek idę do gina zobaczyc co tam zniosłam?Bursztyn, Lucky, Reni, inessa, pepapig lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Niesamowite wiesci
Oleno!!!!! po cichu gratuluje
Caffe oszczedzaj sie I rozpieszczaj na wszystkie mozliwe sposoby, w koncu to wyjotkowy czas
Reni - kiedy walniesz tescik?
Reszcie dziewczynek kibicuje I dalej do akcji laski co by dobra passa trwalaLucky, inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość