35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny
znowu pada...
Jesli mam byc szczera, to tez cos powiem: po raz pierwszy odkad prowadze wykresy czyli od stycznia, system nie zaznaczyl mi owulacji... Dziwnie sie z tym czuje, niefajnie. Tak, wiem ze w roku moga byc 1 lub 2 cykle bezowulacyjne ale mimo tego jakos tak mi dziwnie. Tym bardziej, ze kiedy robilam testy owulacyjne te 2-u hormonowe wykazywaly zgodnie z -moim zdaniem- prawda ze jestemw fazie 2 wysoko plodnych dni, a po tym na 3 dzien nastepuje pik. Niestety na 3 dzien nie zrobilam testu bo mi zabraklo, a byl to 14 dc, i wydawalo mi sie ze wtedy mam owulacje, mimo ze popoludniu pojawil sie juz kremowy sluz, no ale tak sie podobno zdarza. Nastapil tez skok ale potem juz temp.spadla. Wydaje mi sie ze jakas marna owulacja mogla byc w tym 14 dniu, sama juz nie wiem. Moze wyznaczyc ja recznie, tak dla podniesienia nastroju?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Acha, i nie nakracem sie na ciaze, bo wiem ze w tym cyklu i tak nic z tego, tylko zastanawia mnie jednak teoretyczny brak owulacji na wykresie i byc moze w ogole. Szkoda, ze tego jednego testu mi zabraklo. Zawsze po 2 dniach wysoko plodnych, na 3-ci dzien pokazywal pik.
-
Burszytnku, ja bym się tak nie sugerowała ovu. Jesli miałaś śluz i testy pokazywały ovu, przyjęłabym, że była.
Ja miałam jeden cykl bezowulacyjny w czerwcu, ale wtedy temeratura skakała mi jak zęby rekina i wszystko wskazywało na to, że owu nie było.Bursztyn, Andzia33, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Niby tak, ale przeciez mowi sie ze test owulacyjny tylko wskazuje ze owulacja moze sie odbyc, a nie garantuje ze sie odbyla, bo test pokazuje tylko stezenie hormonu LH, a nie wiadomo czy peknie pecherzyk.
...ale jesli Bursztynku poprawi Ci to nastroj to zaznacz sobie owulacje recznie;-) ja tez nie raz dla poprawienia humoru zmieniam tempki;-)! zeby ladnie wygladalo:-)
Alis wrote:Burszytnku, ja bym się tak nie sugerowała ovu. Jesli miałaś śluz i testy pokazywały ovu, przyjęłabym, że była.
Ja miałam jeden cykl bezowulacyjny w czerwcu, ale wtedy temeratura skakała mi jak zęby rekina i wszystko wskazywało na to, że owu nie było. -
Dzień Dobry w bardzo słonaczny wtorek.
Caffe spróbuj troszkę zwolnic i więcej odpoczywac.Musi byc dobrze!
Olena jak się czujesz?
Reni walcz,ja uparłabym się przy cenie pierwszej ,a jak sie pomyliła to niech dopłaca.
Lucky czekam na twoje bliżniaki!
Viola czworaczki też super!
Ineska co u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie!bliska77, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Viola wrote:Niby tak, ale przeciez mowi sie ze test owulacyjny tylko wskazuje ze owulacja moze sie odbyc, a nie garantuje ze sie odbyla, bo test pokazuje tylko stezenie hormonu LH, a nie wiadomo czy peknie pecherzyk.
...ale jesli Bursztynku poprawi Ci to nastroj to zaznacz sobie owulacje recznie;-) ja tez nie raz dla poprawienia humoru zmieniam tempki;-)! zeby ladnie wygladalo:-)
Dziwie sie, bo u mnie skok jednak byl tylko potem wszytsko z hukiem padlo....bliska77 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:...ale jesli Bursztynku poprawi Ci to nastroj to zaznacz sobie owulacje recznie;-) ja tez nie raz dla poprawienia humoru zmieniam tempki;-)! zeby ladnie wygladalo:-)
Wy oszustki wstrętne! A potem oglądam wasze wykresy i się dołuję, że mój taki brzydki
A jeśli dziś dzień szczerości to Wam powiem, że zazdroszczę wszystkim staraczkom, które już mają jedno dziecko i starają się o kolejne. Para z jednym dzieckiem to już rodzina. A para bez dziecka to tylko para.Bursztyn, Andzia33, Mango, malgos741, sjoanka lubią tę wiadomość
-
A ja jestem w domu, bo plamienia się nasiliły i w pewnym momencie była w tym wszystkim krew. Zapytałam gina czy to może być od usg, to powiedział, że wątpi. Kazał mi leżeć plackiem, mogę jedynie wychodzić do łazienki i mam brać podwójną dawkę no-spy. Wróciłam więc do domu i leżę
Jak będzie gorzej to mam przyjechać do niego.Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2, malgos741, promyk lubią tę wiadomość
-
Alis, a ja ci powiem, ze para ktora nie ma dzieci i jest ze soba wiele lat to wg mnie ludzie ktorzy sie naprawde i szczerze kochaja...bo niestety wiele malzenstw ktore maja dzieci jest ze soba tylko dla tych dzieci, o!
A co do mojego wykresu to nie oszukuje tak ze wystawiam go po podrasowaniu, tylko tak dla siebie sobie kombinuje;-)
Alis wrote:Wy oszustki wstrętne! A potem oglądam wasze wykresy i się dołuję, że mój taki brzydki
A jeśli dziś dzień szczerości to Wam powiem, że zazdroszczę wszystkim staraczkom, które już mają jedno dziecko i starają się o kolejne. Para z jednym dzieckiem to już rodzina. A para bez dziecka to tylko para.Alis, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Wy oszustki wstrętne! A potem oglądam wasze wykresy i się dołuję, że mój taki brzydki
A jeśli dziś dzień szczerości to Wam powiem, że zazdroszczę wszystkim staraczkom, które już mają jedno dziecko i starają się o kolejne. Para z jednym dzieckiem to już rodzina. A para bez dziecka to tylko para.
Aco do par, to para bez dziecko to wcale nie "tylko" para, ale taka sama para jak kazda inna, zupelnie nie umniejsza jej to w zadnym wypadku.
Andzia33, Alis, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:
Dobrze ze jestes w domu, rozsądna dziewczynka. Dobrze bys pogadala z Matyldą bo ona miala tak na początku ciaży i to trwalo kilka tygodni .
Gdzieś czytałam jej wypowiedzi. Nie wiem czy ona gdzies teraz pisze. Może się odezwie.Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość