35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki. U mnie , odpukać, nadal ok. Po duphastnie temperatura podskoczyła i plamienia całkiem znikły. Siedzę w pracy, dłubię przy komputerze i Was podczytuję.
Caffe trzymaj się, będzie dobrze. Leż tylko i wstawaj jak najmniej. Póki plamienia sie nie zwiększają jest dobrze.
Bursztyn fajnie, że w końću do nas dołączyłaś duchem i ciałem i zaczynasz poważne staranka.
Andzia33 wg mnie tsh trochę za wysokie, czas zwiększyć dawkę leku na tarczycę.
Inessa masz dobrą porę do działania. Wspieram całym sercem.
Mój M. po wczorajszej wizycie mojej u gina w końcu uwierzył w szczęście.
Wspieram wszystkie dziewczyny.
Alis, Bursztyn, bliska77, caffe, Andzia33, Mango, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Czuję się trochę jak nadworny matematyk...obliczam fazy księzycowe, progesterony i fsh....normalnie specjalizacja...
Andzia stosunek lh do Fsh masz 1,5 , a powinien być jeden....pokaż to lekarzowi....
a tu masz opis z neta:
"Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania."Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia, nie mow tak przy nowych dziewczynkach, bo pomysla ze mam kochanka
21 listopada mam rozdanie Mastersow na Uniwerkubliska77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czuję się trochę jak nadworny matematyk...obliczam fazy księzycowe, progesterony i fsh....normalnie specjalizacja...
Andzia stosunek lh do Fsh masz 1,5 , a powinien być jeden....pokaż to lekarzowi....
a tu masz opis z neta:
"Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania."
Bozia, nadworny Rachmistrz i Astrolog
Dorzuc jeszcze do tego Tarota i zaczniesz zgarniac konkretna kase
bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Dzisiaj słyszałam w radiu ,że jakaś kobietka wsiadła do pociągu a brzuszkiem ,a wysiadła z dzidziusiem,ale niestety w pracy pomiędzy klientami słabo słychac.
Tak więc alis może jak urodzisz w samolocie to dostaniesz przeloty darmowe i laurkę.bliska77, Andzia33, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tłumaczę sobie, że jestem głupia, ale nie pomaga i się tak stresuję przed wizytą u ginekologa, jakby to była rozmowa kwalifikacyjna przynajmniej. Ostatni niespodziwanie zaczął narzekać na położenie moich jajników i teraz się boję, co ten odkryje. Rozum jest spokojny, ale za to objawy somatyczne w pełnej krasie - serce wali, żołądek się kurczy. Nigdy tak nie miałam.
Andzia33, Olena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Witajcie dziewczynki. U mnie , odpukać, nadal ok. Po duphastnie temperatura podskoczyła i plamienia całkiem znikły. Siedzę w pracy, dłubię przy komputerze i Was podczytuję.
Caffe trzymaj się, będzie dobrze. Leż tylko i wstawaj jak najmniej. Póki plamienia sie nie zwiększają jest dobrze.
W niedzielę było lepiej, wczoraj można powiedzieć już ok. Do czasu wizyty. Po wizycie, po krótkim czasie, od nowa. I dzisiaj w pracy w pewnym momencie taki "konkret" wystąpił, więc się zdenerwowałam i jednocześnie przestraszyłam.Bursztyn, Andzia33, Olena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty pójdziesz w tym dniu ze swoim promotorkiem NIE KOCHANKIEM na rozdanie Mastersów, a ja biedna do rzeźni na Kopernika na czyszczenie rur....i gdzie tu sprawiedliwość....
Nie wiesz jeszcze czy pojdziesz na czyszczenie rur....postaraj sie skutecznie pobawic w doktora z Twoim A., i moze innych doktorow ominiesz
Bede mocno, bardzo mocno trzymac kciuki, zeby wszystko sie udalo.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Już do niej zostawiłam wiadomośc,ale dzisiaj jej nie widzę,była wczoraj ,na zaciązonym gratulujemy.Myślę,że się odezwie,ale faktycznie dużo plamiła i musi leżec,a już jest doś daleko z ciązą.
to może ją tam łap Caffe
Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:To super, ze już nie plamisz
W niedzielę było lepiej, wczoraj można powiedzieć już ok. Do czasu wizyty. Po wizycie, po krótkim czasie, od nowa. I dzisiaj w pracy w pewnym momencie taki "konkret" wystąpił, więc się zdenerwowałam i jednocześnie przestraszyłam.
caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Bozia,ale co to znaczy ,że ten stosunek mam 1,5,a powinien byc 1,atarczycy nie badałam,więc leków nie biorę a Tsh mam też za duże i co mogę brac na to,ginka mówiła ,że zbijamy prolaktynę a reszta ok.już nic nie wiem,a w czwartek do niej idę ,to się chcę trochę przygotowac.Clo też mi nie chce dac.wrwrwrwrwrwrwrw ja chcę jakieś wspomaganie!!!!!!!!!!!!!
bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33