Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, no to teraz nie masz wyjscia, jesli zalecone jest lezenie to musisz lezec. Bardzo dobrze zrobilas ze powiedzialas w pracy, masz juz to przynajmniej z glowy i nie bedziesz sie martwic jakie wytlumaczenie znalezc. Lez i po prostu nic nie rob!

caffe, Andzia33, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już do niej zostawiłam wiadomośc,ale dzisiaj jej nie widzę,była wczoraj ,na zaciązonym gratulujemy.Myślę,że się odezwie,ale faktycznie dużo plamiła i musi leżec,a już jest doś daleko z ciązą.

caffe, szczęśliwa 2, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - uważam, że masz cykl bezowulacyjny.....taka prawda..i nie będę CIę tu czarować, że to, że tamto, czy sramto....

Szkoda, ale tak się zdarza ze 2 razy w roku - to pomyśl, że teraz to przejdziesz i jeden taki cykl będzie z głowy. Nie oszukuj się i nie zaznaczaj sztucznie bo to walka z wiatrakami. Testy owu pokazują tylko, że jajo szykuje się do peknięcia - a już co z niego wyskoczy - to widac później....
    Nawet skok tempki nie do końca gwarantuje owulkę, a co dopiero brak skoku. Jak chcesz być uczciwa względem siebie - to śmigaj na progesteron za kilka dni - przekonasz się wtedy co się dzieje...:)

nick nieaktualny, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis kobieto - 35 lat i pół roku starań ...daj spokój ..jesteś młoda dupa i tylko pół roku starań - to wszystko przed Tobą - będzie dobrze...:)

Bursztyn, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze gada
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku - uważam, że masz cykl bezowulacyjny.....taka prawda..i nie będę CIę tu czarować, że to, że tamto, czy sramto....

Szkoda, ale tak się zdarza ze 2 razy w roku - to pomyśl, że teraz to przejdziesz i jeden taki cykl będzie z głowy. Nie oszukuj się i nie zaznaczaj sztucznie bo to walka z wiatrakami. Testy owu pokazują tylko, że jajo szykuje się do peknięcia - a już co z niego wyskoczy - to widac później....
    Nawet skok tempki nie do końca gwarantuje owulkę, a co dopiero brak skoku. Jak chcesz być uczciwa względem siebie - to śmigaj na progesteron za kilka dni - przekonasz się wtedy co się dzieje...:)

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Boziu, wiem wiem, masz racje :)
    A jesli teraz beda same bezowulacyjne? jesli sie jaja wypstrykaly? o.O
    Na progesteron nie moge,bo tutaj jest UK niestety....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dobrze gada
    wiem ze dobrze , niestety :)

nick nieaktualny, Sylwia78, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Już do niej zostawiłam wiadomośc,ale dzisiaj jej nie widzę,była wczoraj ,na zaciązonym gratulujemy.Myślę,że się odezwie,ale faktycznie dużo plamiła i musi leżec,a już jest doś daleko z ciązą.
    Dziękuję <3

Andzia33, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszytnku, jeśli się przejdziesz do GP i masz dość rozsądnego to Cię sam wyśle, gdy mu powiesz, że się starasz i chcesz wiedzieć, ze wszystko ok. A jak nie wyśle, zmień GP.

Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jakie miałaś FSH bo nie pamiętam? Ale chyba niezbyt wysokie...powyżej 9 oznacza zaniżoną rezerwę jajnikową....

Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Burszytnku, jeśli się przejdziesz do GP i masz dość rozsądnego to Cię sam wyśle, gdy mu powiesz, że się starasz i chcesz wiedzieć, ze wszystko ok. A jak nie wyśle, zmień GP.
    zanim sie do mojego- ktory jest fajny dostane to minie pare dni, moglabym probowac do innego ale to bez sensu, a za 5 dni ma termin @. Odpuszcze chyba w tym cyklu, zobaczymy co sie bedzie dzialo w nastepnym. Tez mieszkasz w UK?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc teraz nie bardzo wiem, gdzie mieszkam. Mąż w Anglii, ja w Polsce i tyle oboje latamy, że powinniśmy dostać jakieś laurki z Ryanaira.

Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn jakie miałaś FSH bo nie pamiętam? Ale chyba niezbyt wysokie...powyżej 9 oznacza zaniżoną rezerwę jajnikową....
    W 3 dc:
    FSH 3,18, a normy w fazie folikularnej 3,03 - 8,08 mIU/ml
    LH 3,09, norma 1,80 - 11,78 mIU/ml
    stosunek LH do FSH = 0.97

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 13:02

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz jeszcze zapas jajec...nic się nie martw...przestań już wysyłać męża na odnowy duchowe do Indii - do lasu na grzyby razem od następnego cyklu i działać....:)

Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No to masz jeszcze zapas jajec...nic się nie martw...przestań już wysyłać męża na odnowy duchowe do Indii - do lasu na grzyby razem od następnego cyklu i działać....:)
    hahahahaha!!!!On tam raczej pojechal odnowic ale konto w banko, odswiezyc je nieco ;) wraca w czwartek.
    Zastanawiam sie, czy ja nie pojade sie gdzies odnowic, niekoniecznie tylko duchowo ;)

Andzia33, nick nieaktualny, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahahaha!!!!On tam raczej pojechal odnowic ale konto w banko, odswiezyc je nieco ;) wraca w czwartek.
    Zastanawiam sie, czy ja nie pojade sie gdzies odnowic, niekoniecznie tylko duchowo ;)
    Byle nie do promotora na stół kuchenny...;)

Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Szczerze mówiąc teraz nie bardzo wiem, gdzie mieszkam. Mąż w Anglii, ja w Polsce i tyle oboje latamy, że powinniśmy dostać jakieś laurki z Ryanaira.
    na to nie licz, bydlowoz Ryan nic nigdy nie DAJE. Taka laurke,ktora niezaprzeczalnie wam sie nalezy mozesz od nich jedynie Kupic. I to nietanio ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 13:13

nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byle nie do promotora na stół kuchenny...;)
    Bozia, nie mow tak przy nowych dziewczynkach, bo pomysla ze mam kochanka ;)
    21 listopada mam rozdanie Mastersow na Uniwerku :)

Andzia33, nick nieaktualny, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w 3 dniu
    Tsh 2,8
    Ft3 3,01
    Fsh 5,2
    Lh 7,8

Ale stosunków to obliczac nie umiem.

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj słyszałam w radiu ,że jakaś kobietka wsiadła do pociągu a brzuszkiem ,a wysiadła z dzidziusiem,ale niestety w pracy pomiędzy klientami słabo słychac.

Tak więc alis może jak urodzisz w samolocie to dostaniesz przeloty darmowe i laurkę.

Bursztyn, nick nieaktualny, Alis, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1498 1499 1500 1501 1502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ