35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffe, no to teraz nie masz wyjscia, jesli zalecone jest lezenie to musisz lezec. Bardzo dobrze zrobilas ze powiedzialas w pracy, masz juz to przynajmniej z glowy i nie bedziesz sie martwic jakie wytlumaczenie znalezc. Lez i po prostu nic nie rob!
caffe, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Już do niej zostawiłam wiadomośc,ale dzisiaj jej nie widzę,była wczoraj ,na zaciązonym gratulujemy.Myślę,że się odezwie,ale faktycznie dużo plamiła i musi leżec,a już jest doś daleko z ciązą.
caffe, szczęśliwa 2, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Bursztynku - uważam, że masz cykl bezowulacyjny.....taka prawda..i nie będę CIę tu czarować, że to, że tamto, czy sramto....
Szkoda, ale tak się zdarza ze 2 razy w roku - to pomyśl, że teraz to przejdziesz i jeden taki cykl będzie z głowy. Nie oszukuj się i nie zaznaczaj sztucznie bo to walka z wiatrakami. Testy owu pokazują tylko, że jajo szykuje się do peknięcia - a już co z niego wyskoczy - to widac później....
Nawet skok tempki nie do końca gwarantuje owulkę, a co dopiero brak skoku. Jak chcesz być uczciwa względem siebie - to śmigaj na progesteron za kilka dni - przekonasz się wtedy co się dzieje...bliska77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
dobrze gada
Bozia3 wrote:Bursztynku - uważam, że masz cykl bezowulacyjny.....taka prawda..i nie będę CIę tu czarować, że to, że tamto, czy sramto....
Szkoda, ale tak się zdarza ze 2 razy w roku - to pomyśl, że teraz to przejdziesz i jeden taki cykl będzie z głowy. Nie oszukuj się i nie zaznaczaj sztucznie bo to walka z wiatrakami. Testy owu pokazują tylko, że jajo szykuje się do peknięcia - a już co z niego wyskoczy - to widac później....
Nawet skok tempki nie do końca gwarantuje owulkę, a co dopiero brak skoku. Jak chcesz być uczciwa względem siebie - to śmigaj na progesteron za kilka dni - przekonasz się wtedy co się dzieje...caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - uważam, że masz cykl bezowulacyjny.....taka prawda..i nie będę CIę tu czarować, że to, że tamto, czy sramto....
Nawet skok tempki nie do końca gwarantuje owulkę, a co dopiero brak skoku. Jak chcesz być uczciwa względem siebie - to śmigaj na progesteron za kilka dni - przekonasz się wtedy co się dzieje...
A jesli teraz beda same bezowulacyjne? jesli sie jaja wypstrykaly?
Na progesteron nie moge,bo tutaj jest UK niestety....
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Już do niej zostawiłam wiadomośc,ale dzisiaj jej nie widzę,była wczoraj ,na zaciązonym gratulujemy.Myślę,że się odezwie,ale faktycznie dużo plamiła i musi leżec,a już jest doś daleko z ciązą.
Andzia33, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Burszytnku, jeśli się przejdziesz do GP i masz dość rozsądnego to Cię sam wyśle, gdy mu powiesz, że się starasz i chcesz wiedzieć, ze wszystko ok. A jak nie wyśle, zmień GP.
-
Bozia3 wrote:Bursztyn jakie miałaś FSH bo nie pamiętam? Ale chyba niezbyt wysokie...powyżej 9 oznacza zaniżoną rezerwę jajnikową....
FSH 3,18, a normy w fazie folikularnej 3,03 - 8,08 mIU/ml
LH 3,09, norma 1,80 - 11,78 mIU/ml
stosunek LH do FSH = 0.97Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 13:02
-
Bozia3 wrote:No to masz jeszcze zapas jajec...nic się nie martw...przestań już wysyłać męża na odnowy duchowe do Indii - do lasu na grzyby razem od następnego cyklu i działać....
wraca w czwartek.
Zastanawiam sie, czy ja nie pojade sie gdzies odnowic, niekoniecznie tylko duchowo
Andzia33, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahahaha!!!!On tam raczej pojechal odnowic ale konto w banko, odswiezyc je nieco
wraca w czwartek.
Zastanawiam sie, czy ja nie pojade sie gdzies odnowic, niekoniecznie tylko duchowoAndzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Szczerze mówiąc teraz nie bardzo wiem, gdzie mieszkam. Mąż w Anglii, ja w Polsce i tyle oboje latamy, że powinniśmy dostać jakieś laurki z Ryanaira.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 13:13
bliska77, Alis lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj słyszałam w radiu ,że jakaś kobietka wsiadła do pociągu a brzuszkiem ,a wysiadła z dzidziusiem,ale niestety w pracy pomiędzy klientami słabo słychac.
Tak więc alis może jak urodzisz w samolocie to dostaniesz przeloty darmowe i laurkę.Bursztyn, bliska77, Alis, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33