35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Polarmiśku trzymam kciuki i czekam na wieści.
Czy można przesadzic z jodem ,bo od tego cyklu biorę zestaw witamin i tam jest jod i niewiem ,czy kupowac dodatkowy?Andzia33, caffe, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Polarmiś daj znać co u lekarza jak wrócisz. Trzymam kciuki.
Dzieki za wsparcie.Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Jest tak pięknie i cieplo, ze wyszłam na ogrodek i sącze winko czerwone na endometrium i zajadam orzeszki w skorupce wasabi, pycha.
polarmiś, Andzia33, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - ja mam też ginkę za pół godziny - to się wymienimy wieściami...
Trzeba było się przed nią nie ujawniać, że wiesz dużo...a tak to pewnie poczuła się zagrożona Twoją wiedzą..
Trzymam Boziu kciuki za same pozytywy.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlena wrote:agafbh chyba, że Twój rodzinny zapisze Ci euthyrox 25. Potem zrobisz badanie i sama zobaczysz czy tsh spadło. Ale musiałabyś brać ten euthyrox co najmniej 2 miesiące i zobaczyć czy spadnie. Koszt tsh to coś około 20 zł.
Wizyta prywatna u endo to zawsze najmniej 100.
osobiście euthyrox biore ok 7 lat obecnie mam dawkę 200/225tez mam hashimot, jod mam brac w razie zajscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:19
Andzia33, Olena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:aga jak na hashimoto - to jesteś mało humorzasta - a to jest chyba jedna z cech tej choroby....dla mnie jesteś bardzo stabilna emocjonalnie....
a moja gin i endo mówią że jak na taką dużą neidoczynność to chyba mam adhad do entej potęgi bo powinnam byc leniwa i ospala i do tego z problemami emocjonalnymi (hashi) a ja na dupie moment usiedziec nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:24
Andzia33, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
gdzieeeeeeee już po dwunastej sama bym sie napiła
ha! uwzięłam się obdzwoniłam notariuszy sama
i znowu zadzwoniłam do mojej agentki, że ktoś sobie delikatnie mówiąc w kulki leci..
Laska zebrała dupę i sama pojechała do notariusza. Okazało się, że notariusz ma nową sekretarkę i ta nie uwzględniła zniżki 30%
można? można!Andzia33 wrote:Miśku nie za wcześnie to winkoooooooooooooo!bliska77, Andzia33, polarmiś, Bursztyn, caffe, grosza, Bozia3, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gdzieeeeeeee już po dwunastej sama bym sie napiła
ha! uwzięłam się obdzwoniłam notariuszy sama
i znowu zadzwoniłam do mojej agentki, że ktoś sobie delikatnie mówiąc w kulki leci..
Laska zebrała dupę i sama pojechała do notariusza. Okazało się, że notariusz ma nową sekretarkę i ta nie uwzględniła zniżki 30%
można? można!Andzia33, Reni lubią tę wiadomość