35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wolno przesadzac, ja bralam male dawki, taki jod mozna kupic w aptece przy cynku i innych witaminach, bierze sie je przy niedoborze, uznalam ze go mam - brak dostepu do Baltyku:-)Andzia33 wrote:Polarmiśku trzymam kciuki i czekam na wieści.
Czy można przesadzic z jodem ,bo od tego cyklu biorę zestaw witamin i tam jest jod i niewiem ,czy kupowac dodatkowy?
Andzia33, caffe, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZobaczymy co powie, wedlug obliczen Bozi dzisiaj mam ten dzien od godz. 9 rano, o 10 przystapilam do realizacji - mąż postaral się być !!!Olena wrote:Polarmiś daj znać co u lekarza jak wrócisz. Trzymam kciuki.
Dzieki za wsparcie.
Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Wariatka pójdzie pijana do ginki....jeszcze jej naopowiadaj o księżycu...to CIę już na pewno polubi...polarmiś wrote:Jest tak pięknie i cieplo, ze wyszłam na ogrodek i sącze winko czerwone na endometrium i zajadam orzeszki w skorupce wasabi, pycha.
polarmiś, Andzia33, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa malo mam czasu na ciuciubabke, tym bardziej ze mi byla potrzebna do monitoringu bo chcialam sprobowac z clo a bez usg nie chcialam ryzykowac. Postaram sie napisac zaraz po.Bozia3 wrote:Polarmisiu - ja mam też ginkę za pół godziny - to się wymienimy wieściami...

Trzeba było się przed nią nie ujawniać, że wiesz dużo...a tak to pewnie poczuła się zagrożona Twoją wiedzą..
Trzymam Boziu kciuki za same pozytywy.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlena,m ja tylko odpowiadałam na pytanieOlena wrote:agafbh chyba, że Twój rodzinny zapisze Ci euthyrox 25. Potem zrobisz badanie i sama zobaczysz czy tsh spadło. Ale musiałabyś brać ten euthyrox co najmniej 2 miesiące i zobaczyć czy spadnie. Koszt tsh to coś około 20 zł.
Wizyta prywatna u endo to zawsze najmniej 100.
osobiście euthyrox biore ok 7 lat obecnie mam dawkę 200/225
tez mam hashimot, jod mam brac w razie zajscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:19
Andzia33, Olena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie, też się czasem sobie dziwięBozia3 wrote:aga jak na hashimoto - to jesteś mało humorzasta - a to jest chyba jedna z cech tej choroby....dla mnie jesteś bardzo stabilna emocjonalnie....
a moja gin i endo mówią że jak na taką dużą neidoczynność to chyba mam adhad do entej potęgi bo powinnam byc leniwa i ospala i do tego z problemami emocjonalnymi (hashi) a ja na dupie moment usiedziec nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:24
Andzia33, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
gdzieeeeeeee już po dwunastej sama bym sie napiła
ha! uwzięłam się obdzwoniłam notariuszy sama
i znowu zadzwoniłam do mojej agentki, że ktoś sobie delikatnie mówiąc w kulki leci..
Laska zebrała dupę i sama pojechała do notariusza. Okazało się, że notariusz ma nową sekretarkę i ta nie uwzględniła zniżki 30%
można? można!Andzia33 wrote:Miśku nie za wcześnie to winkoooooooooooooo!
bliska77, Andzia33, polarmiś, Bursztyn, caffe, grosza, Bozia3, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno pięknie, 30% to całkiem spora "zniżka"Reni wrote:gdzieeeeeeee już po dwunastej sama bym sie napiła
ha! uwzięłam się obdzwoniłam notariuszy sama
i znowu zadzwoniłam do mojej agentki, że ktoś sobie delikatnie mówiąc w kulki leci..
Laska zebrała dupę i sama pojechała do notariusza. Okazało się, że notariusz ma nową sekretarkę i ta nie uwzględniła zniżki 30%
można? można!
Andzia33, Reni lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH