35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMowicie ze za wczesnie? Kurde ja jeszcze bym jedna lampke walnela ale sie skoczylo i musialabym siegnac do mezowskich zasobow, glowe mi urwie. Jak pojde na rauszu to bede grzeczniejsza, mniej pyskata. Tylko to winko mi slabo wchodzi, dlaczego na endometrium nie biale!!!!!
Andzia33, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mowicie ze za wczesnie? Kurde ja jeszcze bym jedna lampke walnela ale sie skoczylo i musialabym siegnac do mezowskich zasobow, glowe mi urwie. Jak pojde na rauszu to bede grzeczniejsza, mniej pyskata. Tylko to winko mi slabo wchodzi, dlaczego na endometrium nie biale!!!!!
-
U mnie w pracy coraz częściej zdażają się klientki kobietki,,wzmacniające endometrium,,czasami to stac koło nich nie można a co dopiero obslugiwac,po kilku minutach czuję sie jak bym sama była po kielichu.
bliska77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:U mnie w pracy coraz częściej zdażają się klientki kobietki,,wzmacniające endometrium,,czasami to stac koło nich nie można a co dopiero obslugiwac,po kilku minutach czuję sie jak bym sama była po kielichu.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:tylko ,że one są w różnym wieku i niewiem ,czy czasem już nie po menopauzie hahaha
, tak czy siak wiedzą co dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:46
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kiedyś mój dawny znajomy mówił (sorki za słownictwo).. dymać to my ale nie nas"..polarmiś wrote:Reni tak trzymac! Ostro z nimi. Dobra jestes!!!!Andzia33, bliska77, grosza, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nooooo i mamy odpwiedź dlaczego menelice rodzą dzieci na potęgę ..po takiej dawce alko mają endo takie, że całe osiedle można obdzielić
Andzia33 wrote:U mnie w pracy coraz częściej zdażają się klientki kobietki,,wzmacniające endometrium,,czasami to stac koło nich nie można a co dopiero obslugiwac,po kilku minutach czuję sie jak bym sama była po kielichu.Bursztyn, Andzia33, bliska77, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:gdzieeeeeeee już po dwunastej sama bym sie napiła
Reni, Andzia33, bliska77, Bursztyn, grosza, malgos741, sjoanka lubią tę wiadomość
-
ooo no to ja sheridanka albo malibu ..to z mlekiem to można
caffe wrote:wcześniej też można pić, ale żeby głupio nie wyglądało, że tak z rana od razu alko, to bym dodała do kieliszka kilka płatków śniadaniowychAndzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nooooo i mamy odpwiedź dlaczego menelice rodzą dzieci na potęgę ..po takiej dawce alko mają endo takie, że całe osiedle można obdzielić
ale "menelice" to takie pejoratywne okreslenie, po prostu kobiety doswiadczone przez zycie. No i radza sobie jak moga, a skutkiem ubocznym jest dobre endometrium
Czasem sama mam ochote reszte zycia na rauszu przebujacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:58
Reni, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
na poprawę humoru
Gdy w filmach bohaterowie są pod wodą to sam często wstrzymuje oddech bym się poczuł bliżej akcji.
Prawie umarłem podczas oglądania gdzie jest Nemobliska77, Bursztyn, Andzia33, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra dobra kobiety trzeźwe inaczejBursztyn wrote:hahaha dobre
ale "menelice" to takie pejoratywne okreslenie, po prostu kobiety doswiadczone przez zycie. No i radza sobie jak moga, a skutkiem ubocznym jest dobre endometrium
Czasem sama mam ochote reszte zycia na rauszu przebujacbliska77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość