35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:wcześniej też można pić, ale żeby głupio nie wyglądało, że tak z rana od razu alko, to bym dodała do kieliszka kilka płatków śniadaniowych
robie tak rano w samolocie, zamawiam do podwojnego ginu platki, zeby nie tak na pusty zoladek, bo podobno szkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 15:01
Reni, bliska77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
w związku z tym, że dzisiaj jest moim pierwszym dniem z @ zamierzam zapodać sobie w domu wielkiego drina, zeżrę sushi z podwójną porcją wasabi! poszukam co tam jeszcze niezdrowego mam w szafkach!
ferie w staraniach czas zacząćAndzia33, bliska77, Bursztyn, grosza, caffe, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
jeszcze a propos "menelic" czyli kobiet doswiadczonych zyciowo, tak jakos mi sie skojarzylo z haslem: ze nie ma zlych psow, sa tylko zli wlasciciele, i z tym sie zgadzam. Przerabiam to na : nie ma zlych kobiet, sa tylko zli mezowie
Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:w związku z tym, że dzisiaj jest moim pierwszym dniem z @ zamierzam zapodać sobie w domu wielkiego drina, zeżrę sushi z podwójną porcją wasabi! poszukam co tam jeszcze niezdrowego mam w szafkach!
ferie w staraniach czas zacząćAndzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w związku z tym, że dzisiaj jest moim pierwszym dniem z @ zamierzam zapodać sobie w domu wielkiego drina, zeżrę sushi z podwójną porcją wasabi! poszukam co tam jeszcze niezdrowego mam w szafkach!
ferie w staraniach czas zacząćopedzluje szafki i popije drinem! Zdrowie!
Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie?????????? Nic sie nowego nie dzieje wiec sie nie udzielam bo nie mam o czym pisać,nadal choroba mnie trzyma choć troche lepiej i dziś ostatni dzień antybiotyku. ANtybiotyk chyba wstrzymał owulacje bo śluzpiekny sie skończył a skoku porzadnego brak.
No ale dalej trzeba żyć...Andzia33, Bursztyn, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:w związku z tym, że dzisiaj jest moim pierwszym dniem z @ zamierzam zapodać sobie w domu wielkiego drina, zeżrę sushi z podwójną porcją wasabi! poszukam co tam jeszcze niezdrowego mam w szafkach!
ferie w staraniach czas zacząćReni, Andzia33, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIde pic dalej. Na usg tym razem nawet jajnikow nie odnalazla pani doktor i kazala mi przyjechac do szpitala tam lepszy sprzet. Dala mi jod i metamorfine ( jakos tak) pomimo ze wynilki cukru i insuliny sa b dobre. Stwierdzila ze sprobujemy pobudzic jajniki ktorych nie mam jak sie okazuje. Byla milA!
Bozia3, Andzia33, caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
Jak zwykle to samo - endo super - w 11dc - 1,20 cm. Jajek dużo nie mam w tym cyklu - może clo już nie działa tak bardzo - mam tylko dwa w lewym - 1,44 cn i drugi 1,75 - prawdopodobnie ten mniejszy się wchłonie.
Ginka zauważyła, że mój prawy jajnik prawie w ogole nie pracuje - wszystkie owulki mam z lewego....to ciekawe w sumie...
Kazała serduszkować od dziś co dwa dni (i nie szaleć codziennie, bo żołnierz musi być dojrzały)i zgłosić się do niej za tydzień na potwierdzenie owulacji. Powiedziała, że mam się cieszyc z endo - bo bardzo dużo jej pacjentek boryka się z tym problemem. (No ale z samego endo dzieci nie będzie...). Zgodziła się na dupka 1x1 przez 10 dni po owulce.
Opowiedziała mi historię - wczoraj przyjęła na porodówkę kobietę - pierworódka....bliźniacza ciąża - 2 dziewczynki - naturalnie poczęte. Kobieta wyszła za mąż dwa lata wcześniej...No i ta ją przyjmuje na oddział i wpisuje pesel 64....... i myśli - e w sumie spoko 39 lat...a za chwilę opamiętanie - o cholera.....kobieta ma 49 przecież....Więc widzicie wszystko jest możliwe - zaszła od wpadki - była w tym wieku, że myślała, że już klimka - i nie planowali z mężem dzieci...
Pytałam o progesteron
Według niej od 15 w górę to już są całkiem dobre warunki na 2 fazę...
Sumowanie 3 wyników - zna to zjawisko - ale według niej to pseudonaukowe badania na kobietach nie wiadomo czemu mające służyć - ona tego nie uznaje...No ale to tylko jej zdanieAndzia33, caffe, Bursztyn, grosza, malgos741, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ide pic dalej. Na usg tym razem nawet jajnikow nie odnalazla pani doktor i kazala mi przyjechac do szpitala tam lepszy sprzet. Dala mi jod i metamorfine ( jakos tak) pomimo ze wynilki cukru i insuliny sa b dobre. Stwierdzila ze sprobujemy pobudzic jajniki ktorych nie mam jak sie okazuje. Byla milA!
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni to popijemy choc wirtualnie razem. Tez mam takie plany wpadlam w ciag alkoholowy i jedna lampka wina mnie tylko wkurzylA, a ze nie mam jajnikow co dopiero jajeczek ( 2 dc mialam pecherzyk 6 mm) tak wiec moge sie dzisiaj sponiewierac.
Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość