35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Lista pijacych w tym momencie:
1. Miska Polarna
2. Bozia
3. ja
4. Viola
5. Aga (ale niech potwierdzi)
kto jeszcze?Zapraszam zapraszam
ja toaścik łyknę winkiem ale dopiero po 20 hmmmBursztyn, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez wznosze toasciki za male ale wnet duze kropki ciazowe i za reszte bezowulacyjnych, bezjajnikowych, za te z malym i duzym endometrium , za zdrowie chorujacych, za rosnace jajka , jsak cos pominelam to tez wypije. Dzisiaj duzo toastow . Musze siegnac po Mniejszy kieliszek bo tym to wzniose dwa i po butelce wina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 17:43
Andzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, szczęśliwa 2, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW czwartek. Ale dzisiaj to mnie rozmieszyla. Sa gin ktorzy od razu widza, mialam takich co to w ogole lewego nie znajdywali bo sie chowa i w ogole ma inne polozenie no ale jeszcze nigdy nie bylo tak zeby jajnikow nie bylo widac, moze juz zanikaja?
Andzia33, caffe, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Dzięki Bozia,ale co to znaczy ,że ten stosunek mam 1,5,a powinien byc 1,atarczycy nie badałam,więc leków nie biorę a Tsh mam też za duże i co mogę brac na to,ginka mówiła ,że zbijamy prolaktynę a reszta ok.już nic nie wiem,a w czwartek do niej idę ,to się chcę trochę przygotowac.Clo też mi nie chce dac.wrwrwrwrwrwrwrw ja chcę jakieś wspomaganie!!!!!!!!!!!!!
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017