35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Wyglada na to, ze Miska, Bozia i ja popijamy dzis
Aga wspominala cos o schlodzonym....Ktoras jeszcze?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Lista pijacych w tym momencie:
1. Miska Polarna
2. Bozia
3. ja
4. Viola
5. Aga (ale niech potwierdzi)
kto jeszcze?Zapraszam zapraszam
bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyReni wrote:colaswhisky
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja właśnie nadrabiam, kończę drugą lampkę także jest ok
Miśku to metforminabiorę ja już od kilku miesięcy, uważaj bo na początku możesz mieć sraczkę w najmniej oczekiwanym momencie
polarmiś, Bursztyn, szczęśliwa 2, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to cieniutko.....
Caffe u mnie w carfurze jest takie piwo 0% o Bavaria smakowe brzoskwinia lub jabło i wiem że kobity w ciąży mogą je pić pycha.bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
jeśli ktoś bardzo lubi piwo - to bavaria jest też klasyczna - smakuje super - jak normalne piwo....
ale caffe to ma inne potrzeby - ona musi znaleść bezalkoholowego łiskacza..bliska77, szczęśliwa 2, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bozia, ja piwko uwielbiam, jest u mnie na pierwszym miejscu i bezkonkurencyjne, wszystkie smakowe odpadają, liczy się prawdziwe piwko ze smakiem chmielu
jakos tak mi nie wchodza te smakowe
bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dzis 32 dzien cyklu,owulacja bylam,a okresu nie ma. @ zawsze byl 29-30 dc. Nic nie bralam oprocz kwasu fol. ,cynku ale to biore od 4 mc i nie ma wplywu na @. Juz raz taka mialam w zeszlym roku. Zrobilam test ciazowy - nic,poszlam do gina a on - okres byl tylko nie krwawilam az tak, moglo byc mini krwawienie ktorego nie zauwazylabym. Powtorka?????
bliska77, szczęśliwa 2, polarmiś, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
Z sokiem jabłkowym można dołączyć do pijących? Szkoda mi wino otwierać na jedną lampkę.
Promyku, a może jednak się doczekałaś? Robiłaś test?
Tym razem cieszę się z wizyty u gina. Bardzo sensowny i logiczny mi się tym razem trafił. Powiedział, że w naszym przypadku to nie jest jeszcze leczenie niepłodności i na tym etapie wszystko ok, aczkolwiek jeśli czujemy, że chcemy coś robić to jesteśmy klientami i oni są żeby pomóc, więc mamy dwie przesłanki do działania - nienajlepsze wyniki męża (czyli ewentualnie inseminacja) oraz mój przesunięty nieco jajnik może sugerować sprawdzenie drożności. Aczkolwiek ani wyniki męża ani moje nie świadczą o tym, że coś należy w tym momencie robić i to nasza decyzja.
szczęśliwa 2, bliska77, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:jejku baby czemu mieszkamy tak daleko od siebie????????? wrrrrrrrrrrr
ale fajnie byłoby się spotkać ............ciezko Wam?
a co ma powiedziec Megan ktora przejachala cala Polske z Gniezna do Krakowa?
Ja mam czyste sumienie i widzialam sie juz z Bozia i Megan. Teraz Wasza kolej
szczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, malgos741, Mango, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Z sokiem jabłkowym można dołączyć do pijących? Szkoda mi wino otwierać na jedną lampkę.
Promyku, a może jednak się doczekałaś? Robiłaś test?
Tym razem cieszę się z wizyty u gina. Bardzo sensowny i logiczny mi się tym razem trafił. Powiedział, że w naszym przypadku to nie jest jeszcze leczenie niepłodności i na tym etapie wszystko ok, aczkolwiek jeśli czujemy, że chcemy coś robić to jesteśmy klientami i oni są żeby pomóc, więc mamy dwie przesłanki do działania - nienajlepsze wyniki męża (czyli ewentualnie inseminacja) oraz mój przesunięty nieco jajnik może sugerować sprawdzenie drożności. Aczkolwiek ani wyniki męża ani moje nie świadczą o tym, że coś należy w tym momencie robić i to nasza decyzja.polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie dziewczynki, dlaczego sie nie spotykacie? Z tego co pamietam, jest was po kilka z tego samego miasta
ciezko Wam?
a co ma powiedziec Megan ktora przejachala cala Polske z Gniezna do Krakowa?
Ja mam czyste sumienie i widzialam sie juz z Bozia i Megan. Teraz Wasza kolejpolarmiś, Bursztyn, caffe, angela lubią tę wiadomość