35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:Cześć.Zadko cos pisze bo w sumie nie mam o czym...U was tyle się dzieje,tylko pozazdrościć:)Chciałam zapytać .czy badanie LH to wykonuje się tylko na początku cyklu,czy nie ma to znaczenia?
hej Wenus
LH chyba w 2-3 dniu cyklu, ale niech mnnie dziewczyny poprawia jesli sie myle.
Mialas isc do gina, dobrze pamietam? i jak?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bardzo dobrze pamiętasz:)Z tego co chodziłam do tej pory zrezygnowałem,bo to jakieś chore było.Zadnych badań niczego tylko miałam czekać na @...a ostatnia normalna miałam w kwietniu...Udało mi się zapisać do innego.Miałam czekać ponad miesiąc ale M uprosił i wcisnęli mnie wcześniej,ale nie cieszylam się zbyt długo,akurat teraz w czwartek wypadał mi termin,a tu wczoraj dzwoni pani z rejestracji i mówi ,ze termin trzeba zmienić ,bo lekarz jest chory i trzeba ustawiać nowe terminy.Myslalam,ze szlag mnie trafi!!!Nastepny termin mam na 6.11 .Ciagle pod górkę a mojego szanownego M to już wogole nie ogarniał...Psycha mi już wysiada...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
tak planowalam wlasnie w przyszlym tygodniu,ale skoro przesunela mi sie ta wizyta to nic z tego.Nie moge zrezygnowac ,za bardzo mi zalezy a jednorazowa wizyta u gina w PL nic mi nie da.Ja naprawde licze na tego lekarza,ze bedzie rozsadniejszy od tamtego i nie zostawi mnie samej sobie...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
I jeszcze jedno-CAFE,OLENA najszczersze gratulacje i niech moc bedzie z Wami:)
bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej
U mnie bez zmian i nadal plamię.
Zabalangowałyście trochę wczorajJak samopoczucie reszty dziewczyn, bo Agi już znam
caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa, sensacji zoladkowych nie mam tylko glowa wiec duzo
Plynow musze przyjac ale to bedzie woda , kawa, herbata, woda, kawaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 08:19
bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Sensacje maja byc po tej metamorfinie czygluko-cos. Moze to jest to samo pod innymi nazwami . Aga Ty wiesz?
, w połaczeniu z alkoholem ( w krótkim odstępie czasowym), może wywołać "niepożądane reakcje"
caffe, polarmiś lubią tę wiadomość