35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Andzia33 jestem, odzywam się. Co się dzieje?
Cześć wszystkim z wieczoracaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A to już wiem o co chodzi.
Caffe napisała do mnie na prive i już jej napisałam pokrótce odnośnie moich plamień i krwawień w ciąży i oczywiście chętnie pomogę jak tylko będę mogła.polarmiś, grosza, Mango, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie dziewczynki, dlaczego sie nie spotykacie? Z tego co pamietam, jest was po kilka z tego samego miasta
ciezko Wam?
a co ma powiedziec Megan ktora przejachala cala Polske z Gniezna do Krakowa?
Ja mam czyste sumienie i widzialam sie juz z Bozia i Megan. Teraz Wasza kolejBursztyn, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:A to już wiem o co chodzi.
Caffe napisała do mnie na prive i już jej napisałam pokrótce odnośnie moich plamień i krwawień w ciąży i oczywiście chętnie pomogę jak tylko będę mogła.Matylda36, Mango, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Zdrada zdrada!!
Bursztyn, malgos741, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megan i Bozia wygladaja fantastycznie, nawet lepiej niz sobie wyobrazalam. Co prawda mialy malenkie fotki w avatarku , ta Megan byla zaslonieta dodatkowo, ale nie oddawaly one tego jak dziewczyny wygladaja rzeczywiscie. A wygladaja super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 21:08
bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć.Zadko cos pisze bo w sumie nie mam o czym...U was tyle się dzieje,tylko pozazdrościć:)Chciałam zapytać .czy badanie LH to wykonuje się tylko na początku cyklu,czy nie ma to znaczenia?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość