35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sjoanka wrote:
Tak sie zastanawiam - mam wyrywac zeba 6 listopada.
Owulacje bede miec na poczatku miesiaca.
Starac sie w tym miesiacu czy lepiej przystopowac?
Bo mi dentystka zapowiedziala zebym w ciazy nie byla.
No właśnie ja z powodu konieczności wyrwania ósemek muszę na razie zrezygnować ze staranek, do czasu aż się przełamię i pójdę do dentysty
Na razie boję i kombinuję jak to zrobić żeby powyrywać a nie iśćcaffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
starałam sie od pażdziernika 2012 dłuugo i nic, potem badania wyszły polipy na endometrium (kilka) w sierpniu histeroskopia....i prosze bardzo jak mnie te polipska gnębiły...dodam że od 18dc byłam na luteinie podjęzykowej, tempka skoczyła buzia rozpalona non stop...mysle że mi bardzo pomogła
Reni, sjoanka, bliska77, caffe, Andzia33, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sjoanka, poczytaj nasze wczorajsze wpisy, tam znajdziesz odpowiedz na temat wina;-) wniosek byl jeden: pic tyle co menelice pod sklepem a bedziesz miec endo na pol metra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 09:54
Reni, sjoanka, bliska77, caffe, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytalam o winku i dlatego pytam.
Bo podobno alkohol szkodzi?
A ta lista zakazanych slow - moglabym ja poprosic?
Bo ja nowa jestem i nie chce sie wam narazic.
Juz wiem ze nie jestesmy stare tylko dojzale i nie mowimy o menopauzie.
Gratulacje dla wszystkich zaciazonych!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 10:23
caffe lubi tę wiadomość
-
własnie użyłaś zakazanych słówsjoanka wrote:Czytalam o winku i dlatego pytam.
Gratulacje dla wszystkich zaciazonych!!bliska77, szczęśliwa 2, Bursztyn, pepapig lubią tę wiadomość
-
własnie rozmawiałam z ginem kazał mi brać leki jak poprzednio i przyjechać 11 dc
w takim razie niech spada ja mam ferie.. nie będę jeździć na monitoringi
Powiedziałabym, że nawet do stycznia odkładambliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no dziewczyny, która następna? ustawiać sie w kolejce, ja mogę poczekać do marca, także kilka przepuszczę
Przyniosłam Wam szczęście z tymi zielonymi kropkami, teraz Wy mi przynieście szczęście w dalszej walcebliska77, szczęśliwa 2, Reni, Andzia33, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hej, witam wszystkich.
Jestem nowa, zaczęłam mierzyć od niedawna moją temp. i zniknął mi detektor płodności. Nie wiem co dalej robić, nigdy wcześniej nie mierzyłam temperaturki, a przy tym mam krótkie 24d.cykle. Czy coś można stwierdzić po moim wykresie??
bliska77, szczęśliwa 2, samira, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy szkodzi, skoro niektore Panie, te spozywajace w nadmiarze i stojace pod sklepem maja dziecko za dzieckiem;-)
sjoanka wrote:Czytalam o winku i dlatego pytam.
Gratulacje dla wszystkich zaciazonych!!Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość