35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aneta0987 wrote:
Jak na moje niefachowe oko, to być może owulkę już miałaś, sugeruję się wysokimi temperaturamiteraz. Ale zaczęłaś późno mierzyć tempkę przy swoich krótkich cyklach, więc nie ma możliwości stwierdzenia jej. Jeśli wiesz, ze owu miałaś, to może zaznacz ją ręcznie.
Powodzeniabliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czesc Anetko,pisze pierwsza zeby Cie przywitac ale tez powiedziec ze ja rowniez mam krotkie cykle, 25 dni a owulacje w 10.....na razie masz piekna temperaturke:-)
caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Az mnie na chwile przytkalo Olenko! nie wiem co powiedziec...
Olena wrote:Dziewczyny beta spadła. Lekarz stwierdził poronienie. Nie mam ochoty na nic teraz. Spadło ze 130 na 94. Dupa!caffe, szczęśliwa 2, Olena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Witam nową koleżankę
EwaT - gratuluje z całego sercai proszę o wiruski...
Reni - gin ma rację - możesz stroić fochy i w sumie może odpuść monitoring - ale nie odstawiaj leków - bo to co robisz, to trochę huśtawka - miesiąc zażywasz, potem odstawiasz, potem znowu cykl zażywasz.....to trochę nie ma sensu. Zażywanie dupka czy luteiny powinno być ciągłe przez kilka cykli...a nie raz tak, raz siak....
Olena - współczuję bardzo - wyobrażam sobie co czujesz - można zwariować od tych starań
bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Olena, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Witaj
Jak na moje niefachowe oko, to być może owulkę już miałaś, sugeruję się wysokimi temperaturamiteraz. Ale zaczęłaś późno mierzyć tempkę przy swoich krótkich cyklach, więc nie ma możliwości stwierdzenia jej. Jeśli wiesz, ze owu miałaś, to może zaznacz ją ręcznie.
Powodzenia
owulację miałam w 11dc. która potwierdzona była testem wykres przez chwilę był(linia przerywana)zaznaczony na 13dc., zaczęłam mierzyć temp i wykres znikł, a że nie sprawdzałam nigdy temp. nie wiem co o tym myśleć bo nie miałam wyraźnego spadku temp. i myślałam, że detektor mi w interpretacji wykresu pomoże
caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Cześć Dziewczyny
Witam nową koleżankę
EwaT - gratuluje z całego sercai proszę o wiruski...
Reni - gin ma rację - możesz stroić fochy i w sumie może odpuść monitoring - ale nie odstawiaj leków - bo to co robisz, to trochę huśtawka - miesiąc zażywasz, potem odstawiasz, potem znowu cykl zażywasz.....to trochę nie ma sensu. Zażywanie dupka czy luteiny powinno być ciągłe przez kilka cykli...a nie raz tak, raz siak....
Olena - współczuję bardzo - wyobrażam sobie co czujesz - można zwariować od tych starańcaffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
aneta0987 - dobrze jest prowadzić wykres od początku cyklu - bo tak to program głupieje. Teraz nie wiem za bardzo w czym miałby CI pomoc detektor - wiesz kiedy była owulka, serduszka były - teraz oby tempka utrzymała się w górze i do przodu...
bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
aneta0987 wrote:
-
caffe wrote:Ty stój na swoim miejscu, a nie przepuszczaj bo będziesz za dobra i tego wszyscy potem będą od Ciebie oczekiwali
Przyniosłam Wam szczęście z tymi zielonymi kropkami, teraz Wy mi przynieście szczęście w dalszej walce
i jak sie czuje "kropka"bliska77, caffe lubią tę wiadomość