X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem chyba zadowolona ze swojej ginki - jak tak Was czytam. Zleciła mi badania, wszystko sprawdziła, nie naciąga na monitoringi - sama czasem proszę o więcej....nie mówiąc o lekach hormonalnych , co do których bardzo jest ostrożna.....

szczęśliwa 2, pepapig, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety piwnicy brak :-/
    Bozia3 wrote:
    to nie jest jakieś wielkie zagracenie..:) Mój A ma setki książek - a musimy jakoś pomieścić je w nowym mieszkaniu, na dodatek ja mam też swoje....
    On ma też winyle, kasety i inne cuda wianki...ale jakoś może się to poupycha w kartonach....:) Reni- może część uda CI się poukładać w piwnicy - jeśli ona jest sucha?

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni moj maz robil przeprowadzke jak ja rodzilam, poszlam do szpitala ze starego mieszkanie a po 3 dniach juz wrocilam do nowego. No i przyznam ze polowy rzeczy nie bylo, pogubil!! ....albo wyrzucil bo stwierdzil ze nie sa przydatne, wiec ja tez juz nie zostawilabym faceta samego przy przeprowadzce.
    Reni wrote:
    hahah mam w łóżku tam gdzie powinna być pościel ;-) albumy ze zdjęciami, wszystkie dokumenty, papiery, jakieś książki, klasery ze znaczkami ja książek nie dam wyrzucić ;-) aaaa i mam 2 kartony kaset magnetofonowych nie słucham ich od lat 90 ale nie dam wyrzucić hahah no chomik ale skoro winyle wracają do łask to i na kasety przyjdzie pora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:53

szczęśliwa 2, bliska77, Reni, pepapig, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Leżę, leżę, leżę...

Mnie jak zwykle nic nie boli. Gdy leżę to mam małe te plamienia, jednak cały czas gdzieś coś jest na rzeczy.

Co z kropkiem, nie wiem. Mogłabym w sumie pojechac na usg, ale dałam sobie na wstrzymanie, bo przecież nie będę co drugi dzień jeździła. Już co ma być to będzie, nic więcej niż teraz jest robione, zrobić się nie da. Czekam. Kolejne usg za niecałe 2 tygodnie, wcześniej nie planuję jechać, no chyba, że będzie konieczność tfu tfu.

Nie wiem jak pracę ogarnę, bo leżenie przez dłuższy czas jakoś wykracza poza ramy mojej wyobraźni w tej sytuacji.
    no tak to na razie lez a reszta sie sama wyjasni :-)
    bedzie co ma byc ale zakładam ,że bedzie dobrze :-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam na moment :*

Olenko współczuję <3

Caffe i Ewa Gratuluję fasolek <3

pozdrawiam wszystkie :*

caffe, bliska77, szczęśliwa 2, Bursztyn, Olena, Andzia33, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowienia dla Ciebie samirka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle w temacie ze od plamień 8-9 sierpnia @ nie ma ,28 ide do ginki...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka co u Ciebie - podleczyłaś się już troszkę?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz Samirka chociaż króciutko co u Ciebie ;-)

• szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:53

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    tyle w temacie ze od plamień 8-9 sierpnia @ nie ma ,28 ide do ginki...
    Czyli masz tak, jak ja miałam. Czemu tyle z tym czekałas?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie, Samira, jak tylko będziesz po wizycie daj koniecznie znac

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jeśli chodzi o jelita jest trochę lepiej ,żołądek szwankuje ale to wina tego co jem,a 6.11 ide do laryngologa bo zatoki mimo antybiotyku bolą i to nawet szczękowe rwą a i katar jakiś dziwny i spływa do gardła ,bola mnie bardzo barki łopatki szyja a ortopeda po rtg mówi to co wcześniej że tylko rehabilitacja bo jest zniesienie lordozy ,tyko skąd te pieczenia i gorąco się robi w miejscach bólu ehhh pełen zestaw + brak @ juz mi po łbie chodzi meno*****

szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn, caffe, pepapig, Andzia33, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bozia jeśli chodzi o jelita jest trochę lepiej ,żołądek szwankuje ale to wina tego co jem,a 6.11 ide do laryngologa bo zatoki mimo antybiotyku bolą i to nawet szczękowe rwą a i katar jakiś dziwny i spływa do gardła ,bola mnie bardzo barki łopatki szyja a ortopeda po rtg mówi to co wcześniej że tylko rehabilitacja bo jest zniesienie lordozy ,tyko skąd te pieczenia i gorąco się robi w miejscach bólu ehhh pełen zestaw + brak @ juz mi po łbie chodzi meno*****
    Samira, co ty mówisz, jaka meno.... jeszcze4 miesiace i wiosna do nas zawita i wszystko zacznie budzić się do życia ;-)

Bursztyn, pepapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Czytalam o winku i dlatego pytam.
    Bo podobno alkohol szkodzi?

A ta lista zakazanych slow - moglabym ja poprosic?
    Bo ja nowa jestem i nie chce sie wam narazic. ;)

Juz wiem ze nie jestesmy stare tylko dojzale i nie mowimy o menopauzie. :)

Gratulacje dla wszystkich zaciazonych!!
    podobno szkodzi....
    ja piłam przez ostatnie 10 lat (cały pobyt w Londynie) średnio butelke dziennie....czerwonego, czasem bialego
    w weekendy czasami whiskey

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czyli masz tak, jak ja miałam. Czemu tyle z tym czekałas?
    niby miałam lutkę dop. mogłam brac ale czekałam że sama przylezie a u ginki byłam jakoś ok.14 sierpnia i powiedziała że endo małe 8,3 a wcześniej prawie normalną @ miałam 5.07...a i ze tak mogę mic po clo i luteinie ?!?!...czyli te plamienia 9.08...mam tez receptę na bromka i metaformax ale jeszcze nie brałam bon wtedy zaczęłam brać tabsy na jelita ,teraz muszę odświeżyć recepty ...i zobaczę co mi powie w poniedziałek i czy zrobi USG ...robiłam test jakiś ze tydzień temu i nic ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 12:23

caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczeta

Olenko, przytulam Cie bardzo mocno <3

bliska77, Olena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, gratuluje!

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Samirko, ale ze co mozesz tak miec??? brak @ przez ponad 2 miechy?? ej cos tu nie gra...odstawilas lutke i wciaz nie bylo @?
    samira wrote:
    niby miałam lutkę dop. mogłam brac ale czekałam że sama przylezie a u ginki byłam jakoś ok.14 sierpnia i powiedziała że endo małe 8,3 a wcześniej prawie normalną @ miałam 5.07...a i ze tak mogę mic po clo i luteinie ?!?!...

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Samirko, dobrze ze sie pojawilas :) I wypluj to slowo na "m" !!! :)
    Dobrze ze idziesz do giny, najwyzszy czas zabrac sie profesjonalnie za Twoje podwozie :) mam nadzieje za zaraz po wizycie zdasz nam relacje?

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1513 1514 1515 1516 1517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ