35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem chyba zadowolona ze swojej ginki - jak tak Was czytam. Zleciła mi badania, wszystko sprawdziła, nie naciąga na monitoringi - sama czasem proszę o więcej....nie mówiąc o lekach hormonalnych , co do których bardzo jest ostrożna.....
szczęśliwa 2, pepapig, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
niestety piwnicy brak
Bozia3 wrote:to nie jest jakieś wielkie zagracenie..Mój A ma setki książek - a musimy jakoś pomieścić je w nowym mieszkaniu, na dodatek ja mam też swoje....
On ma też winyle, kasety i inne cuda wianki...ale jakoś może się to poupycha w kartonach....Reni- może część uda CI się poukładać w piwnicy - jeśli ona jest sucha?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
Reni moj maz robil przeprowadzke jak ja rodzilam, poszlam do szpitala ze starego mieszkanie a po 3 dniach juz wrocilam do nowego. No i przyznam ze polowy rzeczy nie bylo, pogubil!! ....albo wyrzucil bo stwierdzil ze nie sa przydatne, wiec ja tez juz nie zostawilabym faceta samego przy przeprowadzce.Reni wrote:hahah mam w łóżku tam gdzie powinna być pościel
albumy ze zdjęciami, wszystkie dokumenty, papiery, jakieś książki, klasery ze znaczkami ja książek nie dam wyrzucić
aaaa i mam 2 kartony kaset magnetofonowych nie słucham ich od lat 90 ale nie dam wyrzucić hahah no chomik ale skoro winyle wracają do łask to i na kasety przyjdzie pora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:53
szczęśliwa 2, bliska77, Reni, pepapig, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Leżę, leżę, leżę...
Mnie jak zwykle nic nie boli. Gdy leżę to mam małe te plamienia, jednak cały czas gdzieś coś jest na rzeczy.
Co z kropkiem, nie wiem. Mogłabym w sumie pojechac na usg, ale dałam sobie na wstrzymanie, bo przecież nie będę co drugi dzień jeździła. Już co ma być to będzie, nic więcej niż teraz jest robione, zrobić się nie da. Czekam. Kolejne usg za niecałe 2 tygodnie, wcześniej nie planuję jechać, no chyba, że będzie konieczność tfu tfu.
Nie wiem jak pracę ogarnę, bo leżenie przez dłuższy czas jakoś wykracza poza ramy mojej wyobraźni w tej sytuacji.
bedzie co ma byc ale zakładam ,że bedzie dobrze
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia jeśli chodzi o jelita jest trochę lepiej ,żołądek szwankuje ale to wina tego co jem,a 6.11 ide do laryngologa bo zatoki mimo antybiotyku bolą i to nawet szczękowe rwą a i katar jakiś dziwny i spływa do gardła ,bola mnie bardzo barki łopatki szyja a ortopeda po rtg mówi to co wcześniej że tylko rehabilitacja bo jest zniesienie lordozy ,tyko skąd te pieczenia i gorąco się robi w miejscach bólu ehhh pełen zestaw + brak @ juz mi po łbie chodzi meno*****
szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn, caffe, pepapig, Andzia33, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Bozia jeśli chodzi o jelita jest trochę lepiej ,żołądek szwankuje ale to wina tego co jem,a 6.11 ide do laryngologa bo zatoki mimo antybiotyku bolą i to nawet szczękowe rwą a i katar jakiś dziwny i spływa do gardła ,bola mnie bardzo barki łopatki szyja a ortopeda po rtg mówi to co wcześniej że tylko rehabilitacja bo jest zniesienie lordozy ,tyko skąd te pieczenia i gorąco się robi w miejscach bólu ehhh pełen zestaw + brak @ juz mi po łbie chodzi meno*****
Bursztyn, pepapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Czytalam o winku i dlatego pytam.
Bo podobno alkohol szkodzi?
A ta lista zakazanych slow - moglabym ja poprosic?
Bo ja nowa jestem i nie chce sie wam narazic.
Juz wiem ze nie jestesmy stare tylko dojzale i nie mowimy o menopauzie.
Gratulacje dla wszystkich zaciazonych!!
ja piłam przez ostatnie 10 lat (cały pobyt w Londynie) średnio butelke dziennie....czerwonego, czasem bialego
w weekendy czasami whiskey -
nick nieaktualnycaffe wrote:Czyli masz tak, jak ja miałam. Czemu tyle z tym czekałas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 12:23
caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hej Samirko, ale ze co mozesz tak miec??? brak @ przez ponad 2 miechy?? ej cos tu nie gra...odstawilas lutke i wciaz nie bylo @?
samira wrote:niby miałam lutkę dop. mogłam brac ale czekałam że sama przylezie a u ginki byłam jakoś ok.14 sierpnia i powiedziała że endo małe 8,3 a wcześniej prawie normalną @ miałam 5.07...a i ze tak mogę mic po clo i luteinie ?!?!...bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bozia jeśli chodzi o jelita jest trochę lepiej ,żołądek szwankuje ale to wina tego co jem,a 6.11 ide do laryngologa bo zatoki mimo antybiotyku bolą i to nawet szczękowe rwą a i katar jakiś dziwny i spływa do gardła ,bola mnie bardzo barki łopatki szyja a ortopeda po rtg mówi to co wcześniej że tylko rehabilitacja bo jest zniesienie lordozy ,tyko skąd te pieczenia i gorąco się robi w miejscach bólu ehhh pełen zestaw + brak @ juz mi po łbie chodzi meno*****
I wypluj to slowo na "m" !!!
Dobrze ze idziesz do giny, najwyzszy czas zabrac sie profesjonalnie za Twoje podwoziemam nadzieje za zaraz po wizycie zdasz nam relacje?
bliska77 lubi tę wiadomość