35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheloł kobitki wracam po małpie
dużo się dzieje smutno jak czytałam... bardzo mi przykro... ale i kropki zielone ... ja juz tyle przeszłam ostatnio że nic mnie nie zdziwi więc ściskam i przytulam i wracam do mierzenia bo sobie wakacje zrobiłam...zapomniałam na chwile o śluzach i temperaturze mojej.. dolnej części jakże ważnej ciała .. heh
Bursztyn, bliska77, caffe, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw sierpniu brałam lutkę przez 10 dni ale zaczęłam dość późno brać, wcześniej clo od 5dc po tym czasie po lutce właśnie 9.08 tylko plamienia 1,5 dnia po tem gin 14.08 i właśnie tak powiedziała jak napisałam wyżejViola wrote:hej Samirko, ale ze co mozesz tak miec??? brak @ przez ponad 2 miechy?? ej cos tu nie gra...odstawilas lutke i wciaz nie bylo @?

także brzydko powiem pierdoli się na maxa !!! -
nick nieaktualnyja ide do nowej ginki zeby zobaczyć co ta powie, ostatnio wykryto u mnie cyste 38mm czy torbiel na jajniku. Chciałabym sprawdzić czy dalej tam jest czy sie wyniosło z @ byłabym szczęśliwa. W nowym cyklu nic mnie nie boli...a wcześniej cała ta prawa strona mnie pobolewała właśnie od tego prawego jajnika... i mój progesteron wynosi 7...to przeciez małao jak fiks w 22 dniu cyklu
czy mam się dopominac o progesteron i zażywac po owulacji? jak myślicie dziewczynom pomagało na zajście ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
moja temp w dół, ale ja już byłam w dole, więc wcale się nie rozczarowałam
Oleno - przytulam mocno, wstyd mi że tak wtedy zareagowałam, czuję się wręcz winna. Przytulam jeszcze raz, trzymaj się!
Ewo- wspaniale, wielkie gratulacje, trzymam kciuki za silną zdrową ciążę
Cafe-myślę o Tobie codziennie, trzymaj się łóżka, będzie dobrze
Samirko zdrowiej
Reni, ja też odpuszczam
pozdrawiam wszystkie
caffe, Bursztyn, Andzia33, bliska77, Olena, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
chciałam jeszcze dodać coś o tym trzymaniu nóg w górze
dwa tyg temu miałam dwa szybkie numerki w czasie całej owulki po których natychmiast wstałam i wróciłam do swoich zajęć
wynika z tego że plemnikom to obojętne czy sie stoi czy sie lezy
Reni, Andzia33, Lucky, bliska77, pepapig, Mango, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
to jest akurat bardzo cenna wiadomosc!!! dla mnie przynajmniej,bo wczoraj rano mieslimy szybki numerek i w dodatku moj maz mnie wkrecil i pierwszy raz podczas staran zrobilismy to na jezdzca, no i tez niedlugo po tym wstalam bo musialam do pracy. Caly dzien meczylo mnie czy nie stracilismy tych biednych zolnierzykow, ale widac ze im faktycznie nie jest potrzebna pozycja lezaca;-) to dobrze....
EwaT wrote:chciałam jeszcze dodać coś o tym trzymaniu nóg w górze
dwa tyg temu miałam dwa szybkie numerki w czasie całej owulki po których natychmiast wstałam i wróciłam do swoich zajęć
wynika z tego że plemnikom to obojętne czy sie stoi czy sie lezy
Andzia33, Lucky, bliska77, caffe, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jesli na nfz to idz do niej, i tak nic nie tracisz,popros moze o skierowania na badania, ale poszukaj zaraz innego gina, tylko prywatnie, jakiegos dobrego i kiedy juz bedziesz miala wszystkie wyniki to skonsultuj z nim wynik. A jesli bedzie Ci odpowiadal to sie go trzymaj.samira wrote:Bursztynku na NFZ jest wizyta a prywatnie akurat u niej 100zł
pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Dzień Dobry kobietki
Oleno przytulam bardzo mocno!Trzymaj się kochana!
Ewa gratuluję !A to Twoje pierwsze dziecko?Przypomnij swoją historię i pokaż wykres-jak możesz i masz ochotę oczywiście.
z wykresami sie wygłupiałam na samym poczatku staran czyli rok temu
póżniej sobie dałam spokój i kierowałam sie wyłącznie sluzem..
bez niego plemniki i tak maja marne szanse a dzieki niemu po wstepnej selekcji plemniki moga przezyć uspione w jajnikach nawet do 7 dni..
tak pierwsze dziecko(jesli donosze)
Andzia33, bliska77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A my pokłóciliśmy się w sob wieczorem i znów usłyszałam ,że m niechce miec więcej dzieci,ja stwierdziłam ,że w takim razie nie dotknie mnie już do śmierci i koniec z sexem ,bez robienia dziecka.No i w niedzielę już rozmawialiśmy normalnie ,ale temat bzykoserc wisi w zawieszeniu.Wczoraj już się łasił lekko,i wiem ,że za długo nie wytrzyma.Zawsze on przychodzi pierwszy,bo ja to jestem taka zadziora,że jak się kłócic to do rozwodu i nie ustąpię.Te starania już trwają za długo i żle na nas wpływają.Wiem,że chce to dziecko i m też i wkurza mnie ,że zawsze w kłótni używa tego argumentu.Witaminy bierze nadal ,więc wiem ,że będzie dobrze.
Reni, bliska77, caffe, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
bardzo mocno trzymam kciuki! Dbaj o siebie i moze zredukuj te flaszkiEwaT wrote:z wykresami sie wygłupiałam na samym poczatku staran czyli rok temu
póżniej sobie dałam spokój i kierowałam sie wyłącznie sluzem..
bez niego plemniki i tak maja marne szanse a dzieki niemu po wstepnej selekcji plemniki moga przezyć uspione w jajnikach nawet do 7 dni..
tak pierwsze dziecko(jesli donosze)
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH