35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheloł kobitki wracam po małpie
dużo się dzieje smutno jak czytałam... bardzo mi przykro... ale i kropki zielone ... ja juz tyle przeszłam ostatnio że nic mnie nie zdziwi więc ściskam i przytulam i wracam do mierzenia bo sobie wakacje zrobiłam...zapomniałam na chwile o śluzach i temperaturze mojej.. dolnej części jakże ważnej ciała .. heh
Bursztyn, bliska77, caffe, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:hej Samirko, ale ze co mozesz tak miec??? brak @ przez ponad 2 miechy?? ej cos tu nie gra...odstawilas lutke i wciaz nie bylo @?
także brzydko powiem pierdoli się na maxa !!! -
nick nieaktualnyja ide do nowej ginki zeby zobaczyć co ta powie, ostatnio wykryto u mnie cyste 38mm czy torbiel na jajniku. Chciałabym sprawdzić czy dalej tam jest czy sie wyniosło z @ byłabym szczęśliwa. W nowym cyklu nic mnie nie boli...a wcześniej cała ta prawa strona mnie pobolewała właśnie od tego prawego jajnika... i mój progesteron wynosi 7...to przeciez małao jak fiks w 22 dniu cyklu
czy mam się dopominac o progesteron i zażywac po owulacji? jak myślicie dziewczynom pomagało na zajście ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
moja temp w dół, ale ja już byłam w dole, więc wcale się nie rozczarowałam
Oleno - przytulam mocno, wstyd mi że tak wtedy zareagowałam, czuję się wręcz winna. Przytulam jeszcze raz, trzymaj się!
Ewo- wspaniale, wielkie gratulacje, trzymam kciuki za silną zdrową ciążę
Cafe-myślę o Tobie codziennie, trzymaj się łóżka, będzie dobrze
Samirko zdrowiej
Reni, ja też odpuszczam
pozdrawiam wszystkiecaffe, Bursztyn, Andzia33, bliska77, Olena, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
chciałam jeszcze dodać coś o tym trzymaniu nóg w górze
dwa tyg temu miałam dwa szybkie numerki w czasie całej owulki po których natychmiast wstałam i wróciłam do swoich zajęć
wynika z tego że plemnikom to obojętne czy sie stoi czy sie lezy
Reni, Andzia33, Lucky, bliska77, pepapig, Mango, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
to jest akurat bardzo cenna wiadomosc!!! dla mnie przynajmniej,bo wczoraj rano mieslimy szybki numerek i w dodatku moj maz mnie wkrecil i pierwszy raz podczas staran zrobilismy to na jezdzca, no i tez niedlugo po tym wstalam bo musialam do pracy. Caly dzien meczylo mnie czy nie stracilismy tych biednych zolnierzykow, ale widac ze im faktycznie nie jest potrzebna pozycja lezaca;-) to dobrze....
EwaT wrote:chciałam jeszcze dodać coś o tym trzymaniu nóg w górze
dwa tyg temu miałam dwa szybkie numerki w czasie całej owulki po których natychmiast wstałam i wróciłam do swoich zajęć
wynika z tego że plemnikom to obojętne czy sie stoi czy sie lezyAndzia33, Lucky, bliska77, caffe, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Bursztynku na NFZ jest wizyta a prywatnie akurat u niej 100zł
pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Dzień Dobry kobietki
Oleno przytulam bardzo mocno!Trzymaj się kochana!
Ewa gratuluję !A to Twoje pierwsze dziecko?Przypomnij swoją historię i pokaż wykres-jak możesz i masz ochotę oczywiście.
z wykresami sie wygłupiałam na samym poczatku staran czyli rok temu
póżniej sobie dałam spokój i kierowałam sie wyłącznie sluzem..
bez niego plemniki i tak maja marne szanse a dzieki niemu po wstepnej selekcji plemniki moga przezyć uspione w jajnikach nawet do 7 dni..
tak pierwsze dziecko(jesli donosze)Andzia33, bliska77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A my pokłóciliśmy się w sob wieczorem i znów usłyszałam ,że m niechce miec więcej dzieci,ja stwierdziłam ,że w takim razie nie dotknie mnie już do śmierci i koniec z sexem ,bez robienia dziecka.No i w niedzielę już rozmawialiśmy normalnie ,ale temat bzykoserc wisi w zawieszeniu.Wczoraj już się łasił lekko,i wiem ,że za długo nie wytrzyma.Zawsze on przychodzi pierwszy,bo ja to jestem taka zadziora,że jak się kłócic to do rozwodu i nie ustąpię.Te starania już trwają za długo i żle na nas wpływają.Wiem,że chce to dziecko i m też i wkurza mnie ,że zawsze w kłótni używa tego argumentu.Witaminy bierze nadal ,więc wiem ,że będzie dobrze.
Reni, bliska77, caffe, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
EwaT wrote:z wykresami sie wygłupiałam na samym poczatku staran czyli rok temu
póżniej sobie dałam spokój i kierowałam sie wyłącznie sluzem..
bez niego plemniki i tak maja marne szanse a dzieki niemu po wstepnej selekcji plemniki moga przezyć uspione w jajnikach nawet do 7 dni..
tak pierwsze dziecko(jesli donosze)
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość