35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jak ktoś wychodzi z kościoła ..to wiedz, że coś się dziejesjoanka wrote:Ja w niedziele malo nie zemdlalam w kosciele bo zaczal mnie masakrycznie bolec brzuch na @. Musialam wyjsc wczesniej.
Mango, malgos741, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
odnośnie kadzideł to neonówka ma dobry skecz z księdzem i kościelnym (ten dosypał zioła do kadzidła)
i ksiądz się pyta kto to zrobił i że ma więcej tego nie robić a kościelny na to, że pierwszy raz w kościele falę widział i hosanna jak poszła
Bozia3 wrote:W kościele często zdarzają się takie jazdy....nie wiem - może to klękanie i wstawanie, albo duża ilość ludzi, kadzidła itp.....ale często ludzie słabną...- no chyba, że mają za słabą wiarę i to od tego....Mango, bliska77, malgos741, Bozia3, Lucky, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Dzieki Caffe, ale wczoraj jak juz opisalam moje jaja i poszlam zapalic (no niestety ciagle pale)to stwierdzilam ze jestem nieodpowiedzialna serduszkujac teraz....tak myslalam wczoraj a dzisiaj rano stwierdzilam ze raz kozie smierc i bylo bzykanko:-)
Mango, malgos741, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie
oooooo ho ho chwile mnie nie było i same przeprosiny to i ja się dorzucę
przepraszam za to co piszębo więcej przepraszać nie będę
Dziewczynki luz amerykański bo zwariujemy.
Piszemy o wszystkim i dobrze, bo o samym rozmnażaniu byłoby nudno i psychiatryk nie nadążyłby z miejscami a tak zawsze jakaś odskocznia.
Ja lubię czytać prawie o wszystkim (oprócz poronień), więc co ma która na sercu walcie śmiało.
Boszeee przeczytałam co napisałam ..ależ ja jestem zajebista http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gifReni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
a ja jestem z tych gadulskich i tez nie mam na zywo z kim pogadac o staraniach, z mezem jest jak to z facetem, najczesciej ucina jak juz za duzo zaczynam sie zaglebiac....przeciez on mi nie odpowie ile moze byc jaj po Clo?
wczoraj moja kolezanka z pracy powiedziala ze jej maz zdecydowal sie w koncu na drugie dziecko i od grudnia beda probowac, podpuszczala mnie tez w tym temacie i juz myslalam ze nie wytrzymam i zdradze sie z naszymi zamiarami ale wytrzymalam, chcialam tez powiedziec o poronieniu ale stwierdzilam ze nie ma co w pracy opowiadac takich rzeczy, jak sie uda i zaciaze to wtedy jej wszystko opowiem....
bliska77, Reni, caffe, Skuterek, Mango, Lucky, Andzia33, grosza, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola ja w ogóle wychodzę z założenia, że w pracy lepiej nie mówić pewnych rzeczy ale nie zawsze się da szczególnie jak się gdzieś długo pracuje i się z ludźmi zżywa
bliska77, caffe, malgos741, Skuterek, Mango, Lucky, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny coffe dbaj o siebie i uważaj
Viola chwała sie dowoli jajeczkami miło cię czytać co tam i jak słychać z nimi więcej wiedzy nigdy nie zaszkodzi każda z nas przechodzi rożne przygody z zaplodnieniem dzięki temu możemy wiele sie nauczyć każdy z nas ma te dobre i złe chwile ale jak jest ktoś kto bedzie wspierał i pocieszał to jest miło na sercu a tu właśnie tak jest wspieranie sie pocieszanie i pomaganie macie wielkie serce każda z was cieszę sie z każdej z was jak sie uda i smuce sie jak sie nie udale bo każda zasługuje na to szczęście
Przepraszam was ze tak sie rozpisałami pozdrawiam życzę miłego dnia
bliska77, caffe, malgos741, Mango, Lucky, Bursztyn, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki witam się kawką, ja też jestem gadułą ale o tym temacie nie mam z kim pogadać, mam psiapsułkę ale ona jest młodasza ode mnie i tego do końca nie rozumie.
Reni bo jesteś zajebista
Viola pracuj pracuj nad czworaczkami bo dziewczyny czekająSkuterek, bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No wiec Malgos pracujemy intensywnie:-), ale boje sie jak kazda z nas typowego standartowego zakonczenia cyklu, w zwiazku z tym mam mocne postanowienie niemierzenia tempki jak juz potwierdze skok, albo ginka potwierdzi owulke aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam w tym postanowieniu....
Zgadzam sie Reni ze w pracy pewnych rzeczy sie nie mowi, a szczegolnie o ciazy, bo moze byc ktos "mily" i podpowiedziec szefowi to i owo...malgos741, Mango, bliska77, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
No ostatnio w kościele ubawia mnie temat niebezpiecznych zabawek
Kurcze dorabianie teorii do Hello Kitty, biednego kucyka itp. to już dla mnie gruba przesada. Ostatnio w moim kościele był wykład na ten temat, ale nie mogłam zostać
, bo pewnie sami by mnie wywalili i wykreślili z parafii
bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:No ostatnio w kościele ubawia mnie temat niebezpiecznych zabawek
Kurcze dorabianie teorii do Hello Kitty, biednego kucyka itp. to już dla mnie gruba przesada. Ostatnio w moim kościele był wykład na ten temat, ale nie mogłam zostać
caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:No ostatnio w kościele ubawia mnie temat niebezpiecznych zabawek
Mango, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
estradiol z każdym dniem cyklu do owulacji powinien wzrastać - coś jest nie tak, że spada - musisz to sprawdzićAndzia33 wrote:Ja mam estradiol
w 3 dniu 27,03
w tym samym cyklu ale w 6 dpo 128
w następnym cyklu w 8 dpo mam 108
Może tu mam problem ,bo ginka coś mówiła ,że niski wynik ,ale nic nie dała.Co myślicie?bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja tego nie kumam jak inteligentni ludzie daja sobie wmowic takie bzdury! u mnie w pracy kilka osob pozbylo sie z domu wszystkich zabawek z Hello kitty, jedni mieli posciel z tym kotkiem to tez wyrzucili...no przeciez mamy XXI wiek i chyba nie wierzymy w gusła!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:35
malgos741, Mango, bliska77, Reni, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky ja też paliłam papierosy ale powiedziałam sobie dość i rzucam a że nie mam silnej woli do tego nałogu to zaczęłam rzucanie od e-papierosa. Najpierw paliłam z nikotyną 11 a teraz przeszłam na 6. Mąż zadowolony bo nie śmierdzę a papierosy już mi nie smakują wręcz śmierdzą.
bliska77, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyViola wrote:a ja tego nie kumam jak inteligentni ludzie daja sobie wmowic takie bzdury! u mnie w pracy kilka osob pozbylo sie z domu wszystkich zabawek z Hello kitty, jedni mieli posciel z tym kotkiem to tez wyrzucili...no przeciez mamy XXI wiek i chyba nie wierzymy w gusła!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:49
Reni, malgos741, Mango, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
wiem, że miałyśmy o kościele i polityce nie rozmawiać..hahaha
ale ja też do tego budynku zwanym kościołem nie chodzę
owszem zdarza się czasami ale nie wtedy jak ci panowie w sukienkach prowadzą Msze .. wkurza mnie to robienie wody z mózgu
za bardzo wykraczają poza wiarę, grzebią w polityce
eh.. nie cierpię ich.. miałam z nimi duży kontakt służbowy, bo przyjeżdzali po dotacje ...i to co niektórzy gadali jak wyglądali i jakich perfum używali to było przykre... gdzie skromność i życie w ubóstwiebliska77, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, Mango, grosza, promyk, samira, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja troszkę inaczej uważam - myślę, że to miło jak ksiądz jest zadbanym mężczyzną - niech pachnie ładnie i niech będzie ładnie ostrzyżony i zadbany. Niech również jeździ ładnym samochodem...ale wszystko pod warunkiem takim, że pracuje uczciwie jak my wszyscy - rozliczając się z fiskusem....a potem niech robi ze swoją wypłatą - ustaloną odgórnie - bo przecież nie ma różnych obrotów w danym miesiącu - to co uważa za stosowne...
Viola dobrze, że się bzyknęłaś - ja stawiam u Ciebie na jednego dominanta, który wykosi pozostałe jaja....i wyrośnie z niego ładny bobas być może...malgos741, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość