X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ktoś wychodzi z kościoła ..to wiedz, że coś się dzieje
    sjoanka wrote:
    Ja w niedziele malo nie zemdlalam w kosciele bo zaczal mnie masakrycznie bolec brzuch na @. Musialam wyjsc wczesniej.

Mango, malgos741, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie kadzideł to neonówka ma dobry skecz z księdzem i kościelnym (ten dosypał zioła do kadzidła)
    i ksiądz się pyta kto to zrobił i że ma więcej tego nie robić a kościelny na to, że pierwszy raz w kościele falę widział i hosanna jak poszła
    ;-)
    Bozia3 wrote:
    W kościele często zdarzają się takie jazdy....nie wiem - może to klękanie i wstawanie, albo duża ilość ludzi, kadzidła itp.....ale często ludzie słabną...- no chyba, że mają za słabą wiarę i to od tego....;)

Mango, bliska77, malgos741, Bozia3, Lucky, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dzieki Caffe, ale wczoraj jak juz opisalam moje jaja i poszlam zapalic (no niestety ciagle pale)to stwierdzilam ze jestem nieodpowiedzialna serduszkujac teraz....tak myslalam wczoraj a dzisiaj rano stwierdzilam ze raz kozie smierc i bylo bzykanko:-)
    i bardzo dobrze, bzykanko to samo drowie ;-)

Mango, malgos741, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    oooooo ho ho chwile mnie nie było i same przeprosiny to i ja się dorzucę
    przepraszam za to co piszę ;-) bo więcej przepraszać nie będę
    Dziewczynki luz amerykański bo zwariujemy.
    Piszemy o wszystkim i dobrze, bo o samym rozmnażaniu byłoby nudno i psychiatryk nie nadążyłby z miejscami a tak zawsze jakaś odskocznia.
    Ja lubię czytać prawie o wszystkim (oprócz poronień), więc co ma która na sercu walcie śmiało.
    Boszeee przeczytałam co napisałam ..ależ ja jestem zajebista http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gif
    no zajebista az miło ;-)

Reni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem z tych gadulskich i tez nie mam na zywo z kim pogadac o staraniach, z mezem jest jak to z facetem, najczesciej ucina jak juz za duzo zaczynam sie zaglebiac....przeciez on mi nie odpowie ile moze byc jaj po Clo?;-) wczoraj moja kolezanka z pracy powiedziala ze jej maz zdecydowal sie w koncu na drugie dziecko i od grudnia beda probowac, podpuszczala mnie tez w tym temacie i juz myslalam ze nie wytrzymam i zdradze sie z naszymi zamiarami ale wytrzymalam, chcialam tez powiedziec o poronieniu ale stwierdzilam ze nie ma co w pracy opowiadac takich rzeczy, jak sie uda i zaciaze to wtedy jej wszystko opowiem....

bliska77, Reni, caffe, Skuterek, Mango, Lucky, Andzia33, grosza, samira, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, gadajmy ile wlezie, jestesmy tutaj wszystkie wariatki, każda na swój sposób i to jest najfajniejsze

caffe, Skuterek, Mango, Lucky, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola ja w ogóle wychodzę z założenia, że w pracy lepiej nie mówić pewnych rzeczy ale nie zawsze się da szczególnie jak się gdzieś długo pracuje i się z ludźmi zżywa

bliska77, caffe, malgos741, Skuterek, Mango, Lucky, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 22 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny coffe dbaj o siebie i uważaj
    Viola chwała sie dowoli jajeczkami miło cię czytać co tam i jak słychać z nimi więcej wiedzy nigdy nie zaszkodzi każda z nas przechodzi rożne przygody z zaplodnieniem dzięki temu możemy wiele sie nauczyć każdy z nas ma te dobre i złe chwile ale jak jest ktoś kto bedzie wspierał i pocieszał to jest miło na sercu a tu właśnie tak jest wspieranie sie pocieszanie i pomaganie macie wielkie serce każda z was cieszę sie z każdej z was jak sie uda i smuce sie jak sie nie udale bo każda zasługuje na to szczęście
    Przepraszam was ze tak sie rozpisałam ;) i pozdrawiam życzę miłego dnia ;)

bliska77, caffe, malgos741, Mango, Lucky, Bursztyn, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak ktoś wychodzi z kościoła ..to wiedz, że coś się dzieje
    Mnie w ciąży to tylko w kościele się słabo robiło :P

Mango, Reni, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki witam się kawką, ja też jestem gadułą ale o tym temacie nie mam z kim pogadać, mam psiapsułkę ale ona jest młodasza ode mnie i tego do końca nie rozumie.
    Reni bo jesteś zajebista ;-)
    Viola pracuj pracuj nad czworaczkami bo dziewczyny czekają <3

Skuterek, bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec Malgos pracujemy intensywnie:-), ale boje sie jak kazda z nas typowego standartowego zakonczenia cyklu, w zwiazku z tym mam mocne postanowienie niemierzenia tempki jak juz potwierdze skok, albo ginka potwierdzi owulke aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam w tym postanowieniu....
    Zgadzam sie Reni ze w pracy pewnych rzeczy sie nie mowi, a szczegolnie o ciazy, bo moze byc ktos "mily" i podpowiedziec szefowi to i owo...

malgos741, Mango, bliska77, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ostatnio w kościele ubawia mnie temat niebezpiecznych zabawek :) Kurcze dorabianie teorii do Hello Kitty, biednego kucyka itp. to już dla mnie gruba przesada. Ostatnio w moim kościele był wykład na ten temat, ale nie mogłam zostać ;), bo pewnie sami by mnie wywalili i wykreślili z parafii ;)

bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No ostatnio w kościele ubawia mnie temat niebezpiecznych zabawek :) Kurcze dorabianie teorii do Hello Kitty, biednego kucyka itp. to już dla mnie gruba przesada. Ostatnio w moim kościele był wykład na ten temat, ale nie mogłam zostać ;), bo pewnie sami by mnie wywalili i wykreślili z parafii ;)
    ja nawet nie będę tego komentować.............. dlatego do kościoła nie chodzę

caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    ja za to nie chodzę choć jestem wierząca dlatego że księża ludziom czasami kity wciskają a sami nie są idealni.

Mango, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • angela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estradiol z każdym dniem cyklu do owulacji powinien wzrastać - coś jest nie tak, że spada - musisz to sprawdzić
    Andzia33 wrote:
    Ja mam estradiol
    w 3 dniu 27,03
    w tym samym cyklu ale w 6 dpo 128

w następnym cyklu w 8 dpo mam 108

Może tu mam problem ,bo ginka coś mówiła ,że niski wynik ,ale nic nie dała.Co myślicie?

bliska77, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tego nie kumam jak inteligentni ludzie daja sobie wmowic takie bzdury! u mnie w pracy kilka osob pozbylo sie z domu wszystkich zabawek z Hello kitty, jedni mieli posciel z tym kotkiem to tez wyrzucili...no przeciez mamy XXI wiek i chyba nie wierzymy w gusła!?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:35

malgos741, Mango, bliska77, Reni, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky ja też paliłam papierosy ale powiedziałam sobie dość i rzucam a że nie mam silnej woli do tego nałogu to zaczęłam rzucanie od e-papierosa. Najpierw paliłam z nikotyną 11 a teraz przeszłam na 6. Mąż zadowolony bo nie śmierdzę a papierosy już mi nie smakują wręcz śmierdzą.

bliska77, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    a ja tego nie kumam jak inteligentni ludzie daja sobie wmowic takie bzdury! u mnie w pracy kilka osob pozbylo sie z domu wszystkich zabawek z Hello kitty, jedni mieli posciel z tym kotkiem to tez wyrzucili...no przeciez mamy XXI wiek i chyba nie wierzymy w gusła!?
    no właśnie, moja koleżanka ostatnio wyszła ze ślubu swojej kuzyki, powiedziała że ksiadz pier.. takie bzdury, że nie mogła tego słuchac bo to uwłaczało jej inteligencji......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:49

Reni, malgos741, Mango, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że miałyśmy o kościele i polityce nie rozmawiać..hahaha
    ale ja też do tego budynku zwanym kościołem nie chodzę
    owszem zdarza się czasami ale nie wtedy jak ci panowie w sukienkach prowadzą Msze .. wkurza mnie to robienie wody z mózgu
    za bardzo wykraczają poza wiarę, grzebią w polityce
    eh.. nie cierpię ich.. miałam z nimi duży kontakt służbowy, bo przyjeżdzali po dotacje ...i to co niektórzy gadali jak wyglądali i jakich perfum używali to było przykre... gdzie skromność i życie w ubóstwie

bliska77, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, Mango, grosza, promyk, samira, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja troszkę inaczej uważam - myślę, że to miło jak ksiądz jest zadbanym mężczyzną - niech pachnie ładnie i niech będzie ładnie ostrzyżony i zadbany. Niech również jeździ ładnym samochodem...ale wszystko pod warunkiem takim, że pracuje uczciwie jak my wszyscy - rozliczając się z fiskusem....a potem niech robi ze swoją wypłatą - ustaloną odgórnie - bo przecież nie ma różnych obrotów w danym miesiącu - to co uważa za stosowne...

Viola dobrze, że się bzyknęłaś - ja stawiam u Ciebie na jednego dominanta, który wykosi pozostałe jaja....i wyrośnie z niego ładny bobas być może...:)

malgos741, caffe, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1495 1496 1497 1498 1499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ