35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni nie odpuszczaj!!!!! Co to ma byc - wolna amerykanka...?? To tu kupujesz mieszkanie,tu masz przyznany kredyt i to tu decydujesz kiedy notariusz. Ty placisz i ty rzadasz, zreszta niech ci dadza nr tel do wlascicielki to sie z nia umowisz kiedy sfinalizujecie umowe a nie zeby posrednik ustalal co i jak. Cholerka pomylka przy wysokosci oplaty,mebel mial byc a go nie bedzie, miala opuscic cenowo a tego nie zrobila.....nie gniewaj sie ale to jest za bardzo naciagane. Posrednicy za dyche. Chlerka
bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWitajcie
Miśku, dzięki za zaproszenie, o leku nie słyszałam, poczytam w wolnej chwili
Viola, trzymam kciuki za ten dominujący, ja miałam dwa piękne, dwa piękne pękły, jeden 12h przed IUI drugi kilka godzin po i co i dupa blada a na bliźniaki też bym się nie obraziła
Reni, wspieramy Cię w walce o własne Mcaffe, Mango, malgos741, Bursztyn, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
hej
wcale mi nie lepiej, ale pół nocy nie spałam myśląc o tym co napisałam i że jestem zwykła świnia, bo głupim komentarzem zabieram dziewczynom radość z ich sukcesów. Przecież sama tak samo trąbiłabym o każdym badaniu i porównywała pęcherzyki, bo to sama radość i na to właśnie się czeka przez te wszystkie cykle.
Cafe, Oleno - przepraszam.
może to jesień a może zmęczenie materiału
no nic, jutro testuję, ale kompletnie nie czuję niczego
pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz przepraszam za dramatyzowaniebliska77, caffe, Olena, Reni, Mango, malgos741, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni też myślę że powinnaś posprawdzać w necie i skontaktować się z właścicielem. Pośrednicy to lepsi kanciarze. O koszty notarialne też dopytaj u źrodła. Wg mnie widzą że jesteś napalona i chcą z Ciebie wyczesać ile się da.
Violu nie bój się, co ma być to będzie, a może pisane Ci czworaczki? trzymam kciuki, żeby udało się to, co masz siłę udźwignąć!bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:hej
wcale mi nie lepiej, ale pół nocy nie spałam myśląc o tym co napisałam i że jestem zwykła świnia, bo głupim komentarzem zabieram dziewczynom radość z ich sukcesów. Przecież sama tak samo trąbiłabym o każdym badaniu i porównywała pęcherzyki, bo to sama radość i na to właśnie się czeka przez te wszystkie cykle.
Cafe, Oleno - przepraszam.
może to jesień a może zmęczenie materiału
no nic, jutro testuję, ale kompletnie nie czuję niczego
pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz przepraszam za dramatyzowaniekażda z nas ma lepsze i gorsze chwile, pamiętaj zawsze po deszczu wychodzi słońce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 07:58
Lucky, Bozia3, caffe, Mango, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Lucky - tu są emocje każdej z nas, pomnożone przez pozostałe kobitki....nic dziwnego, że nerwy czasem puszczają każdej...to normalne....
Ja dziś idę podglądnąć jajco - czy cosik tam rośnie. Dopytam swoją o poziom progesteronu - bo co lekarz, to inna opcja....
Miłego dniabliska77, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, jak juz jestesmy szczere ze soba to przyznam Lucky ze nie wiedzialam wczoraj co mam myslec o twoim komentarzu o progesteronie. Ale faktem jest ze ja tez mam slabsze dni, szczegolnie koncem cyklu kiedy tempka zaczyna spadac...ale wtedy wycofuje sie z forum....raczej nie chwalilam sie swoim progesteronem tylko dopytywalam o jego poziom, a zreszta Aga sama mnie spytala jaki mam, wiec odpowiedzialam. A jesli chodzi o pecherzyki to przepraszam jesli kogos urazilam piszac o moich, ale zawsze czekamy na informacje kazdej z nas po wizycie u gina. Nie mialam zamiaru sie chwalic, wrecz przeciewnie, mialam i mam obawy czy to nie jest szalenstwo serduszkowac kiedy moze byc ciaza mnoga. Kazda z nas ma cos czego inna nie ma, Bozia np. ma super endo, a inna znowu super glutowy rozciagliwy sluz, ja nie wiem co mam super, bo te 4 pecherzyki to moze byc niewypal.....
bliska77, caffe, Mango, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hej
A u mnie widocznie znowu coś poruszył tym usg i plamię, ale trochę bardziej niż poprzednio. No nic, czekam, może przejdzie.
Pewnie tak. Przeciez gmeral co nieco w srodku.
Ja w niedziele malo nie zemdlalam w kosciele bo zaczal mnie masakrycznie bolec brzuch na @. Musialam wyjsc wczesniej. A do tego sama bylam bo maz zaspal i mu sie isc nie chcialo.
Dobrze ze nawet niedaleko mieszkamy.caffe, Reni, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jesteśmy tylko ludźmi i nie są nam obce RÓŻNE uczucia, czasem powie sie za dużo ale musimy umieć wrzucić na luz wobec siebie samych jak i każdej z nas, ja po doskonale zapowiadającej się a jednak nieudanej IUI zlałam wszystko, odczekałam kilka dni i wróciłam do Was, już chyba nie umiem bez Was a to świadczy o tym, ze tworzymy silną grupę wsparcia i niech tak zostanie
Viola, bardzo szczerze życzę Ci oby jeden pęcherzyk okazał się TYM właściwym, myśl pozytywnie
Bozia3, Olena, caffe, Mango, Skuterek, Reni, malgos741, Lucky, Bursztyn, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
W kościele często zdarzają się takie jazdy....nie wiem - może to klękanie i wstawanie, albo duża ilość ludzi, kadzidła itp.....ale często ludzie słabną...- no chyba, że mają za słabą wiarę i to od tego....
caffe - masz chyba taką urodę i współczuje huśtania się - ale wiem, że będzie wszystko dobrze...bliska77, caffe, Mango, Reni, malgos741, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, od tego jest to miejsce żeby dzielić się swoimi odczuciami i uczuciami.I tak jak Aga napisała, z czym się zgadzam w 100%, trzeba czasami wrzucić na luz, bo inaczej to pogrążamy się same, na własne życzenie.
Viola, pisz o wszystkim co Ci przyjdzie do głowyMnie bardzo cieszą Twoje pęcherzyki, a jeszcze bardziej cieszy mnie to, ze Ty się cieszysz i jesteś podbudowana
Mocno Ci dopinguję, tak jak i wszystkim dziewczynom
bliska77, Mango, Reni, malgos741, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Caffe, ale wczoraj jak juz opisalam moje jaja i poszlam zapalic (no niestety ciagle pale)to stwierdzilam ze jestem nieodpowiedzialna serduszkujac teraz....tak myslalam wczoraj a dzisiaj rano stwierdzilam ze raz kozie smierc i bylo bzykanko:-)
caffe wrote:Dziewczyny, od tego jest to miejsce żeby dzielić się swoimi odczuciami i uczuciami.I tak jak Aga napisała, z czym się zgadzam w 100%, trzeba czasami wrzucić na luz, bo inaczej to pogrążamy się same, na własne życzenie.
Viola, pisz o wszystkim co Ci przyjdzie do głowyMnie bardzo cieszą Twoje pęcherzyki, a jeszcze bardziej cieszy mnie to, ze Ty się cieszysz i jesteś podbudowana
Mocno Ci dopinguję, tak jak i wszystkim dziewczynom
caffe, bliska77, Mango, malgos741, Bozia3, Lucky, Bursztyn, Andzia33, sjoanka lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Dzieki Caffe, ale wczoraj jak juz opisalam moje jaja i poszlam zapalic (no niestety ciagle pale)to stwierdzilam ze jestem nieodpowiedzialna serduszkujac teraz....tak myslalam wczoraj a dzisiaj rano stwierdzilam ze raz kozie smierc i bylo bzykanko:-)
Bzykaj się ile wleziebliska77, malgos741, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gdyby nie to forum dawno bym oszalała. Z natury jestem gadułą, ale oprócz mojego m nie mam z kim porozmawiać o naszych próbach. Facet jak to facet czasami ma już dość i trudno mu się dziwić. Wiem, że jestem nakręcona jak bąk. Dzięki temu forum mogę nie tylko się wygadać, ale i bardzo dużo się dowiedziałam. Pewnie, że każda ma słabsze dni, ale to rozumiemy
Tak więc piszcie o wszystkim co Wam w duszy gra lub ją męczy
caffe, Reni, bliska77, malgos741, Bozia3, Alis, Lucky, Bursztyn, Andzia33, samira, sjoanka lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Dziewczyny, gdyby nie to forum dawno bym oszalała. Z natury jestem gadułą, ale oprócz mojego m nie mam z kim porozmawiać o naszych próbach. Facet jak to facet czasami ma już dość i trudno mu się dziwić. Wiem, że jestem nakręcona jak bąk. Dzięki temu forum mogę nie tylko się wygadać, ale i bardzo dużo się dowiedziałam. Pewnie, że każda ma słabsze dni, ale to rozumiemy
Tak więc piszcie o wszystkim co Wam w duszy gra lub ją męczy
ja chętnie poczytam, bo jestem z tych mnie mówiących
bliska77, Mango, Reni, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
oooooo ho ho chwile mnie nie było i same przeprosiny to i ja się dorzucę
przepraszam za to co piszębo więcej przepraszać nie będę
Dziewczynki luz amerykański bo zwariujemy.
Piszemy o wszystkim i dobrze, bo o samym rozmnażaniu byłoby nudno i psychiatryk nie nadążyłby z miejscami a tak zawsze jakaś odskocznia.
Ja lubię czytać prawie o wszystkim (oprócz poronień), więc co ma która na sercu walcie śmiało.
Boszeee przeczytałam co napisałam ..ależ ja jestem zajebista http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gifbliska77, Mango, malgos741, caffe, Skuterek, Lucky, Andzia33, promyk, anek42, Mega lubią tę wiadomość