35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena, caffe - bardzo się cieszę i Wam gratuluję...
Ja też chcę kropkę - Oną...
I dobrze, że się chwalicie - to nic złego - przecież chciałyśmy wszystkie, żeby się coś do przodu ruszyło - a z bólem i rozczarowaniem każda musi sobie i tak poradzić....
Lucky - nie jesteś niczemu winna - oszalałaś dziewczyno. Wspierasz tu wszystkich ile się da - więc siebie też nie zostawiaj....
jeśli masz mieć dzidzie - to będziesz ją mieć- cierpliwości..Andzia33, Mango, bliska77, inessa, caffe, malgos741, Iwone, Olena lubią tę wiadomość
-
Pytanie do dziewczyn co mają plamienia około owulacyjne - jaki jest kolor czerwony czy brązowy tych plamień
bo właśnie przed chwilą odkryłam u siebie plamienie ale takie czerwone i nie wiem o co biega bo nigdy nie miałam czegoś takiego a jajniki dziś nawalają jak nicAndzia33, Mango, bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Lucky,popatrz na wpisy Oleny pod jej wykresem,że już ma spadek ,że nic z tego ,już ją pocieszałyśmy,a tu niespodzianka i wyszła z tego kropa,więc nawet jak wykres,wygląda beznadziejnie,to dopóki @ nie ma nie mozemy tracic nadzieji!
Bursztyn, inessa, caffe, malgos741, Olena lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnydziewczyny, ledwie weszłam do domu i szybko do Was, Olena GRATULUJE Caffe, bardzo się cieszę, ze jest wszystko ok
Baby dbajcie o siebie, pamiętajcie, że pod Waszymi serduszkami biją już kolejne maleńkie SERDUSZKA WASZYCH DZIECIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oszalałamMango, Andzia33, Bursztyn, Bozia3, inessa, gosia7122, caffe, Skuterek, malgos741, Iwone, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, ledwie weszłam do domu i szybko do Was, Olena GRATULUJE Caffe, bardzo się cieszę, ze jest wszystko ok
Baby dbajcie o siebie, pamiętajcie, że pod Waszymi serduszkami biją już kolejne maleńkie SERDUSZKA WASZYCH DZIECIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oszalałaminessa, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie uwierzycie ..znowu mi prolaktyna skacze
dzisiaj mój doradca mówi, że jutro notariusz i że za pare dni będzie kasa
mówie mu, że chcemy żeby poszła w listopadzie, bo wtedy ratę pierwszą będę płacić w grudniu
a on nie ze sprzedająca kupuje mieszkanie i ma wpłacić deweloperowi kasę do 31/10
noż qwa ja mu płacę prowizję czy ona!
mówię, że nie mam kasy teraz..bo pensje mam do 28
więc notariusza umawiamy na czrwatek ..ok.. a on swoje, że po notariuszu do sądu żeby do księgi zrobić wpis i do banku..
no tak mnie wkurzył, że szok
a jego zona która jest agentką nieruchomości mówi mi dzisiaj (bo ja zapytałam) że się pomyliła i za notariusz mam zapłacić drożej
było 900 + 180 za odpisy
a ona mi mówi , ze się pomyliła i jest 1230+350
no wkurwiłam się na maksa.. ona mnie przeprasza
ja mówie, z to kolejna jej pomyłka i ja za to płacę
w ogłoszeniu jest że szafa wnękowa (czyli zostaje) a okazuje się, że włascicielka zabiera wszystkie meble włącznie z szafą
jakaś kurwa masakra
ktoś mnie w wała robi
na początku włascicielka spuściła 5000 a przed samym podpisaniem umowy stwierdziła, że doczytala w umowie że jest niższa cena o 5000 a ona nie zgadza się na taką cenę..??????..... i spuściła w końcu tylko 1000
zastanawiam się kto kłamie czy włascielka zobaczyła, że jest ktoś zainteresowany i tak pograła
czy agentka żeby podsycić zainteresowanie tak zagrała a potem jak zobaczyła, ze nam zależy to udało jej się ustalić opuszczenie o chociaż 1000
ktoś kłamie
jak podpisze umowę u notariusza to wezmę numer tel do właścicielki i zapytam wprost czy wiedziała o tych 5tys na początku
poszłam więc sama do banku i pytam pani czy w dyspozycji wypłaty jest jakiś odgórny termin wypłaty kasy czy kto to ustala.. ona ze min 3 dni ale to ja ustalam kiedy
więc skoro doradca i jego zona agentka nieruchomości oraz pani włascicielka nieładnie pogrywają.. to ja zrobię według swojego uznania
komplet dokumentów złożę w banku w poniedziałek a dyspozycję wypłaty ustawię na listopad
kurcze dlaczego ja mam cierpieć i się zażynać finansowo tylko po to aby ci państwo dostali szybciej prowizję a włascicielka kasę
ale jestem wściekła i trochę naiwna
kuźwa dałam się tak podejść!..
przepraszam, że przynudzam z tym mieszkaniem ale mam mega wkurwa i muszę się wygadać, bo czuję, że mi prolaktyna się ulewa a mój mąż nie pomaga
bo jeszcze się ciska i ma do mnie pretensje jakby to była moja wina
mówię mu idziemy do notariusza uśmiechaj się przytakuj
...ostatnie słowo będzie mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 20:06
Mango, inessa, caffe, Bursztyn, bliska77, promyk, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni walcz, przecież to są Twoje ciężko zarobione pieniądze. Jak już wszystko załatwisz, to proponuję wydać tym pośrednikom STOSOWNĄ opinię w internecie.
Załatwisz wszystko, to Ci prolaktyna spadnie, zobaczyszBursztyn, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
no właśnie nie zamierzam odpuścić..boję się tylko, żeby notariusz nie wpisał daty wpłaty reszty kasy do końca października
bo wtedy nic nie zdziałaminessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, rozumiem Cie bardzo dobrze, ktos faktycznie pogrywa. Ale jesli zrobisz jak napisalas to i tak wyjdzie na Twoje. Mozna jeszcze zablefowac, ze jesli nie opuszcza 5000 tak jak sie umawialiscie wczesniej to odstepujesz od sprzedazy
ale to pewnie nie na Twoje nerwy.
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie już na tym etapie nie mam siły się żreć tym bardziej, ze znowu musiałabym od nowa całą procedurę przejść
ale pogrywają nieładnie.. teraz dopiero widzę, że pewne działania są celowe..
baba nie wiedziała czy kredyt dostaniemy i mieszkanie kupiła??
akuratinessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Lekarz zostawił telefon w domu, do tego się rozładował i dlatego nie moglam się dodzwonić.
U mnie ok. Maluszek ma 4,1 mm, serce bije, ale było tylko widać na usg i na wykresie, bo jeszcze nie było słychać bo malutkie. Pęcherzyk od zeszłej niedzieli urósł z 6,22 mm na 23mm.
Nie wiadomo czemu było to krwawienie, bo nic nie było widać, żadnych śladów czy symptomów.
Ufff....caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:no właśnie nie zamierzam odpuścić..boję się tylko, żeby notariusz nie wpisał daty wpłaty reszty kasy do końca października
bo wtedy nic nie zdziałam -
Reni wrote:nie już na tym etapie nie mam siły się żreć tym bardziej, ze znowu musiałabym od nowa całą procedurę przejść
ale pogrywają nieładnie.. teraz dopiero widzę, że pewne działania są celowe..
baba nie wiedziała czy kredyt dostaniemy i mieszkanie kupiła??
akurat