X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena, caffe - bardzo się cieszę i Wam gratuluję...:) Ja też chcę kropkę - Oną...:)
    I dobrze, że się chwalicie - to nic złego - przecież chciałyśmy wszystkie, żeby się coś do przodu ruszyło - a z bólem i rozczarowaniem każda musi sobie i tak poradzić....

Lucky - nie jesteś niczemu winna - oszalałaś dziewczyno. Wspierasz tu wszystkich ile się da - więc siebie też nie zostawiaj....
    jeśli masz mieć dzidzie - to będziesz ją mieć- cierpliwości..:)

Andzia33, Mango, bliska77, inessa, caffe, malgos741, Iwone, Olena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do dziewczyn co mają plamienia około owulacyjne - jaki jest kolor czerwony czy brązowy tych plamień
    bo właśnie przed chwilą odkryłam u siebie plamienie ale takie czerwone i nie wiem o co biega bo nigdy nie miałam czegoś takiego a jajniki dziś nawalają jak nic :P

Andzia33, Mango, bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To owulka jak nic,więc do roboty!

Ja po hsg mam w dniu owulki w śluzie nitki krwi,na zew nic

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky,popatrz na wpisy Oleny pod jej wykresem,że już ma spadek ,że nic z tego ,już ją pocieszałyśmy,a tu niespodzianka i wyszła z tego kropa,więc nawet jak wykres,wygląda beznadziejnie,to dopóki @ nie ma nie mozemy tracic nadzieji!

Bursztyn, inessa, caffe, malgos741, Olena lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ale ulga.......powiem tak - ZAJEBISCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Koniecznie sie oszczedzaj :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Wirtualnie mocno ale to mocno sciskam:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bursztyn, bliska77, Andzia33, inessa, caffe, malgos741, samira, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Mango Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe cudownie :) Olena również :) Chwalcie się dziewczyny, bo dzięki temu rośnie nadzieja, że jednak można :) <3

Bursztyn, bliska77, Andzia33, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ledwie weszłam do domu i szybko do Was, Olena GRATULUJE Caffe, bardzo się cieszę, ze jest wszystko ok
    Baby dbajcie o siebie, pamiętajcie, że pod Waszymi serduszkami biją już kolejne maleńkie SERDUSZKA WASZYCH DZIECIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
    oszalałam :-)

Mango, Andzia33, Bursztyn, Bozia3, inessa, gosia7122, caffe, Skuterek, malgos741, Iwone, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, ledwie weszłam do domu i szybko do Was, Olena GRATULUJE Caffe, bardzo się cieszę, ze jest wszystko ok
    Baby dbajcie o siebie, pamiętajcie, że pod Waszymi serduszkami biją już kolejne maleńkie SERDUSZKA WASZYCH DZIECIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
    oszalałam :-)
    ja pierwsze co zrobiłam po wizycie u mojej gin.to poleciałam czytać co tam u naszych cięzarówek.U mnie nie ma śladu po torbielu ,macica trochę powiększona nie zapytalam co to znaczy,czekam na @ bo dostałam clo i zobaczymy co się wykluje.

inessa, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena i Caffe jesteście dziewczyny dzielne. Zarażajcie. Pogratuluję za 30 parę tygodni :-)

inessa, caffe, bliska77, malgos741, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky przytulanko.gif

inessa, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie relaksuję się przy muzyce jamiego woona :-) lady luck wymiata, no i oczywiście jassie ware

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 18:59

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Olena i Caffe jesteście dziewczyny dzielne. Zarażajcie. Pogratuluję za 30 parę tygodni :-)
    Dokładnie, wtedy będzie właściwa pora :P

Mango, bliska77, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie uwierzycie ..znowu mi prolaktyna skacze
    dzisiaj mój doradca mówi, że jutro notariusz i że za pare dni będzie kasa
    mówie mu, że chcemy żeby poszła w listopadzie, bo wtedy ratę pierwszą będę płacić w grudniu
    a on nie ze sprzedająca kupuje mieszkanie i ma wpłacić deweloperowi kasę do 31/10
    noż qwa ja mu płacę prowizję czy ona!
    mówię, że nie mam kasy teraz..bo pensje mam do 28
    więc notariusza umawiamy na czrwatek ..ok.. a on swoje, że po notariuszu do sądu żeby do księgi zrobić wpis i do banku..
    no tak mnie wkurzył, że szok
    a jego zona która jest agentką nieruchomości mówi mi dzisiaj (bo ja zapytałam) że się pomyliła i za notariusz mam zapłacić drożej
    było 900 + 180 za odpisy
    a ona mi mówi , ze się pomyliła i jest 1230+350
    no wkurwiłam się na maksa.. ona mnie przeprasza
    ja mówie, z to kolejna jej pomyłka i ja za to płacę
    w ogłoszeniu jest że szafa wnękowa (czyli zostaje) a okazuje się, że włascicielka zabiera wszystkie meble włącznie z szafą
    jakaś kurwa masakra
    ktoś mnie w wała robi
    na początku włascicielka spuściła 5000 a przed samym podpisaniem umowy stwierdziła, że doczytala w umowie że jest niższa cena o 5000 a ona nie zgadza się na taką cenę..??????..... i spuściła w końcu tylko 1000
    zastanawiam się kto kłamie czy włascielka zobaczyła, że jest ktoś zainteresowany i tak pograła
    czy agentka żeby podsycić zainteresowanie tak zagrała a potem jak zobaczyła, ze nam zależy to udało jej się ustalić opuszczenie o chociaż 1000
    ktoś kłamie
    jak podpisze umowę u notariusza to wezmę numer tel do właścicielki i zapytam wprost czy wiedziała o tych 5tys na początku

poszłam więc sama do banku i pytam pani czy w dyspozycji wypłaty jest jakiś odgórny termin wypłaty kasy czy kto to ustala.. ona ze min 3 dni ale to ja ustalam kiedy
    więc skoro doradca i jego zona agentka nieruchomości oraz pani włascicielka nieładnie pogrywają.. to ja zrobię według swojego uznania
    komplet dokumentów złożę w banku w poniedziałek a dyspozycję wypłaty ustawię na listopad
    kurcze dlaczego ja mam cierpieć i się zażynać finansowo tylko po to aby ci państwo dostali szybciej prowizję a włascicielka kasę
    ale jestem wściekła i trochę naiwna
    kuźwa dałam się tak podejść!..

przepraszam, że przynudzam z tym mieszkaniem ale mam mega wkurwa i muszę się wygadać, bo czuję, że mi prolaktyna się ulewa a mój mąż nie pomaga
    bo jeszcze się ciska i ma do mnie pretensje jakby to była moja wina
    mówię mu idziemy do notariusza uśmiechaj się przytakuj
    ...ostatnie słowo będzie moje chytryke2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 20:06

Mango, inessa, caffe, Bursztyn, bliska77, promyk, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni walcz, przecież to są Twoje ciężko zarobione pieniądze. Jak już wszystko załatwisz, to proponuję wydać tym pośrednikom STOSOWNĄ opinię w internecie.

Załatwisz wszystko, to Ci prolaktyna spadnie, zobaczysz ;)

Bursztyn, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie zamierzam odpuścić..boję się tylko, żeby notariusz nie wpisał daty wpłaty reszty kasy do końca października
    bo wtedy nic nie zdziałam

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, rozumiem Cie bardzo dobrze, ktos faktycznie pogrywa. Ale jesli zrobisz jak napisalas to i tak wyjdzie na Twoje. Mozna jeszcze zablefowac, ze jesli nie opuszcza 5000 tak jak sie umawialiscie wczesniej to odstepujesz od sprzedazy :) ale to pewnie nie na Twoje nerwy.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie już na tym etapie nie mam siły się żreć tym bardziej, ze znowu musiałabym od nowa całą procedurę przejść
    ale pogrywają nieładnie.. teraz dopiero widzę, że pewne działania są celowe..
    baba nie wiedziała czy kredyt dostaniemy i mieszkanie kupiła??
    akurat

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Lekarz zostawił telefon w domu, do tego się rozładował i dlatego nie moglam się dodzwonić.

U mnie ok. Maluszek ma 4,1 mm, serce bije, ale było tylko widać na usg i na wykresie, bo jeszcze nie było słychać bo malutkie. Pęcherzyk od zeszłej niedzieli urósł z 6,22 mm na 23mm.

Nie wiadomo czemu było to krwawienie, bo nic nie było widać, żadnych śladów czy symptomów.

Ufff....
    Cafe jak się cieszę mówiłam że będzie dobrze hurrrrrrrrrra <3

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie nie zamierzam odpuścić..boję się tylko, żeby notariusz nie wpisał daty wpłaty reszty kasy do końca października
    bo wtedy nic nie zdziałam
    ale może da się inaczej wpisać, a tak jak pisałaś, wcześniejsza data to zagrywka pośredników

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie już na tym etapie nie mam siły się żreć tym bardziej, ze znowu musiałabym od nowa całą procedurę przejść
    ale pogrywają nieładnie.. teraz dopiero widzę, że pewne działania są celowe..
    baba nie wiedziała czy kredyt dostaniemy i mieszkanie kupiła??
    akurat
    A nie możesz tej baby zapytać jaka jest prawda?

‹‹ 1492 1493 1494 1495 1496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ