35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33, Skuterek, Lucky, Olena, Bursztyn, inessa, polarmiś, grosza, promyk, Mango, bliska77, anek42, malgos741, Iwone, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Caffe to teraz już ciesz się ciażą i żadnych nerwów.Super ,że wszystko dobrze!A dupchaston bierzesz?
Olena beta super,też spokojnej ciąży Ci życzę i szybko chcę do Was dołączyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lucky, caffe, Olena, Bursztyn, inessa, Mango, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Caffe to teraz już ciesz się ciażą i żadnych nerwów.Super ,że wszystko dobrze!A dupchaston bierzesz?
Olena beta super,też spokojnej ciąży Ci życzę i szybko chcę do Was dołączyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sumie to przecież mój poziom progesteronu sprzed prawie 2 tygodni był ok bo 61,3 więc chyba nie powinnam sie martwić.Lucky, Andzia33, inessa, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Miałam w czasie owu dwa pęcherzyki. Równo pękły, w jednakowym czasie. Też się nad tym zastanawiam czy nie będzie bliźniaków. Z bety trudno jeszcze to stwierdzić. Za dwa tygodnie pójdę do gina i będzie wiadomo.
Lucky, Andzia33, caffe, inessa, Bursztyn, polarmiś, grosza, promyk, Mango, bliska77, gosia7122, malgos741, Iwone, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Miałam w czasie owu dwa pęcherzyki. Równo pękły, w jednakowym czasie. Też się nad tym zastanawiam czy nie będzie bliźniaków. Z bety trudno jeszcze to stwierdzić. Za dwa tygodnie pójdę do gina i będzie wiadomo.
Andzia33, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Caffe tak byłam na USG przed godziną. Widać jedną kropkę. Ale może druga się ukryła. Jak będzie parka to się ucieszę.
ale to fajnie, ze ją juz widzialaś
A pęcherzyk masz jakiej wielkości?Lucky, grosza, Andzia33, bliska77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
chyba zniknę na parę dni
brzuch mnie boli na @ jest mi źle, czuję że znowu nawaliłam
beznadzieja
a tu tak radośnie się robi, kropki, serduszka
nie wiem co mnie dopadło, ale trudno mi pohamować łzy
ja wiem jak bardzo się cieszycie, bo ja czuła bym tak samo, co więcej cieszę się z Wami ale jeszcze bardziej przez to boli mnie moje własne kolejne niepowodzenie
do dooooopy to wszystkopolarmiś, Olena, caffe, Andzia33, bliska77, inessa, Nati74, malgos741, samira, sjoanka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Co do pęcherzyka też nic nie mówił. Caffe a jaką masz już betę? Co do owulacji to dzieli nas 4 dni. Ale mój się chyba później zagnieżdził, bo dopiero 12 dniu po owu miałam spadek temp.
caffe, Andzia33, Mango, bliska77, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:chyba zniknę na parę dni
brzuch mnie boli na @ jest mi źle, czuję że znowu nawaliłam
beznadzieja
a tu tak radośnie się robi, kropki, serduszka
nie wiem co mnie dopadło, ale trudno mi pohamować łzy
ja wiem jak bardzo się cieszycie, bo ja czuła bym tak samo, co więcej cieszę się z Wami ale jeszcze bardziej przez to boli mnie moje własne kolejne niepowodzenie
do dooooopy to wszystko
Nasze organizmy czasami w różny sposób szwankują i nie mamy na to wplywu, chociażby nie wiadomo co.
Będzie dobrze, mocno w to wierzę. I przypuszczam, że to stanie się w najmniej spodziewanym przez Ciebie momencieBursztyn, Andzia33, Mango, bliska77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Co do pęcherzyka też nic nie mówił. Caffe a jaką masz już betę? Co do owulacji to dzieli nas 4 dni. Ale mój się chyba później zagnieżdził, bo dopiero 12 dniu po owu miałam spadek temp.
Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Caffe strasznie się cieszę !!!!
caffe wrote:Lekarz zostawił telefon w domu, do tego się rozładował i dlatego nie moglam się dodzwonić.
U mnie ok. Maluszek ma 4,1 mm, serce bije, ale było tylko widać na usg i na wykresie, bo jeszcze nie było słychać bo malutkie. Pęcherzyk od zeszłej niedzieli urósł z 6,22 mm na 23mm.
Nie wiadomo czemu było to krwawienie, bo nic nie było widać, żadnych śladów czy symptomów.
Ufff....Andzia33, Mango, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Olena fantastycznie cieszę się z Tobą
Olena wrote:Właśnie wróciłam od lekarza. Beta 130,5. Czyli jest dobrze jak na początek. W środę lecę sprawdzić przyrost. Mam lekkie plamienia, lekarz zapisał mi Duphaston. Ogólnie to nie czuję, że jestem w ciąży. Może tylko brzuch przeszkadza mi siedzieć. Co to będzie za 9 miesięcy.
Wspieram Was wszystkie, kochane jesteście.Andzia33, inessa, Olena lubią tę wiadomość