35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia spytaj najlepiej lekarza o ten estradiol bo nie zawsze trzeba go stymulować ponieważ on jeszcze bardziej sie zmienia niż progesteron podczas dnia. DLatego nie sugerujcie sie jednym wynikiem porgesteron czy etradiolu bo rano jest taki a popołudniu mógł byc już wyzszy.
caffe, Bursztyn, Andzia33, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam od lekarza. Beta 130,5. Czyli jest dobrze jak na początek. W środę lecę sprawdzić przyrost. Mam lekkie plamienia, lekarz zapisał mi Duphaston. Ogólnie to nie czuję, że jestem w ciąży. Może tylko brzuch przeszkadza mi siedzieć. Co to będzie za 9 miesięcy.
Wspieram Was wszystkie, kochane jesteście.inessa, caffe, Bursztyn, Skuterek, Andzia33, grosza, promyk, Mango, bliska77, gosia7122, malgos741, Iwone, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż bardzo ostrożny. Wiem , że się cieszy, ale boi się, że może się stać coś złego. Ja inaczej, nie potrafię powstrzymać emocji. W nocy nie moge spać. Ale się na to nie skarżę.
inessa, Lucky, Andzia33, Bursztyn, Bozia3, grosza, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lekarz zostawił telefon w domu, do tego się rozładował i dlatego nie moglam się dodzwonić.
U mnie ok. Maluszek ma 4,1 mm, serce bije, ale było tylko widać na usg i na wykresie, bo jeszcze nie było słychać bo malutkie. Pęcherzyk od zeszłej niedzieli urósł z 6,22 mm na 23mm.
Nie wiadomo czemu było to krwawienie, bo nic nie było widać, żadnych śladów czy symptomów.
Ufff....Bursztyn, Skuterek, Olena, inessa, Lucky, Andzia33, sjoanka, polarmiś, Bozia3, grosza, promyk, Mango, bliska77, gosia7122, MoniaT, Nati74, malgos741, Iwone, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Właśnie wróciłam od lekarza. Beta 130,5. Czyli jest dobrze jak na początek. W środę lecę sprawdzić przyrost. Mam lekkie plamienia, lekarz zapisał mi Duphaston. Ogólnie to nie czuję, że jestem w ciąży. Może tylko brzuch przeszkadza mi siedzieć. Co to będzie za 9 miesięcy.
Wspieram Was wszystkie, kochane jesteście.
GratulujęOlena, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Olena życzę Ci aby fasolka zdrowo rosła
Coffe cieszę sie ze u Ciebie wszystko w porządku dzidzia wie ze u mamy w środku jest najlepiej tobie tez życzę aby dzidzia zdrowo rosłaOlena, caffe, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Fajnie Caffe, że wyjaśniła się u Ciebie sprawa krwawień. Wszystko z pewnością jest ok.
Ja dostałam wydruk USG, z zaznaczoną kropką. Maleństwo niby schowało się w jakimś zaułku, ale to dobrze. Wielkości nie znam, pewnie za małe by to stwierdzić. Za to cieszę się z tej kropkiinessa, Lucky, Andzia33, sjoanka, bliska77, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Caffe, bardzo bardzo sie ciesze!!!!
a co mowil? masz lezec? mozesz chodzic do pracy? jakies zalecenia specjalne?
W ogóle tym sercem byłam zaskoczona. Bo tydzień temu miałam podane 4t 3d ciąży, a dzisiaj byl skok na 6t 1 d. Wynika to z tego, że to wszystko jest maleńkie i pomyłka o 1mm dodaje lub odejmuje tydzień. Pomiary są miarodajne dopiero potem.Skuterek, inessa, Lucky, Andzia33, promyk, Mango, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Caffe, super wieści. Olena, cieszę się razem z sobą.
Myślę, że przejdę się jutro na ten monitoring. Tak jak piszecie, dobrze poznać swój cykl, a ja tyle podróżuję, że często trudno mi trafić, żeby być w odpowiednie dni w klinice.
Tylko nie ma ginekolożki, którą lubię. Nie chcę iść do lekarza, który ostatnio mnie badał i poinformował o dziwnym położeniu jajowodów. Idę do jakiegoś innego i się boję, co on powie. Od razu skorzystam z okazji, żeby przegadać badanie drożności... Mam takie obrzydzenie do tej jutrzejszej wizyty, ale jak nie pójdę, będę potem żałować, że przepuściłam okazję.inessa, Olena, Skuterek, Lucky, caffe, Andzia33, polarmiś, Mango, bliska77, malgos741, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cafe jak ja czekałam na wieści od Ciebie! widzisz że wszystko dobrze?! u mnie też lekarz nie umiał znaleźć przyczyna plamienia. Ale masz szczęście kobieto. Tak bardzo się cieszę i zazdroszczę jednocześnie.
Olenko, beta wspaniała! dbaj o siebie i spokojnie czekaj. Oh i Tobie zazdroszczętaka zazdrośnica jestem
aż mi wstyd
Niech Wam te brzuszki sobie spokojnie rosnącaffe, Olena, Skuterek, Andzia33, inessa, Mango, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Była taka smieszna sytuacja. Mój mąż patrząc na monitor na widoczny zarodek w jakims tam kontekście powiedział "on". A lekarz mówi: jaki on, to jest ona
Mój spojrzał na gina, a lekarz mówi, że żartował, bo teraz nie da się stwierdzić. A ja mówię: tak, będzie "ona", bo tak ma być
Olena, Skuterek, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, polarmiś, promyk, Mango, bliska77, malgos741, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość