35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no no i mają duże te no.. giweryViola wrote:Ło Matko jakie zboki !
mnie jesli chodzi o "mundurowych" to chyba najbardziej kreciliby zolnierze, i nawet obojetnie jakiego szczebla, wystarczy ze wiem ze sa wysportowani i sprawni, i dobrze zbudowani...mmmmmm...
szczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia przepraszam ja źle przeczytałam no tak to drga faza tylko nie wiem w jakich to jest wiesz normach i jaka jest górna granica u CIebie na wyniku. Mi ginekolog powiedziała,ze lepiej jest jak jest wynik progesteronu przy wyzszej granicy. Ja mam w miare ok ale i tak jeszcze za mało ale nie chce mi podawać leków ponieważ leki są drogie a do tego często lubią rozregulowywać cykl a ja mam ładne cykle w miare regularne.
Andzia33, MoniaT, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wiesz Reni, ci lekarze-chirurdzy to kojarza mi sie z takimi delikatnymi raczkami, a taki zolnierz po ilus misjach to ma konkretna lape...jak złapie to nie pusci;-)
Reni wrote:no no i mają duże te no.. giweryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 14:15
bliska77, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ale też czasami dobrze tak olać.. można w tym czasie książkę poczytać paznokcie zrobićszczęśliwa 2 wrote:o to ja bym sie nadawała tylko bym nawet go nie pobudzała i byłabym jak nasza służba zdrowia totalna olewka
szczęśliwa 2, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no tak ale co prawda to prawda, sanitariusz nie ma takiego sprzętu (chirurgicznego)jak chirurg ......
Reni, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:byle by nie jeden a kilku nawet poproszę bo wiecie różne specjalności mają heheh
bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny