35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:aga - widzę, że preferujesz personel niższego szczebla....ja tam chyba zostanę przy chirurgu...
Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja tez zdecydowanie wybieram chirurga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:55
szczęśliwa 2, Andzia33, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:może czasami udawać martwego.. a ja jako pielęgniarka spróbuję go ożywić....pobudzić..czy jak to się tam nazywa...
bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
W zeszłym tyg na tvn była nietypowa rodzina dwie mamy[lesbijki],dziecko[poczęte inv] i tata.Mamy mają ślub i mieszkaja razem z dzieckiem w jednym mieście,a tata homoseksualista,będący w związku z innym facetem i mieszkający w innym mieście.Jak dla mnie to dziwne,jak takie dziecko będzie mowiło w szkole ,czy przedszkolu,że ma 2 mamy i tatę.
szczęśliwa 2, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ło Matko jakie zboki !
mnie jesli chodzi o "mundurowych" to chyba najbardziej kreciliby zolnierze, i nawet obojetnie jakiego szczebla, wystarczy ze wiem ze sa wysportowani i sprawni, i dobrze zbudowani...mmmmmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 14:03
Andzia33, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:fakt, moze stac sie uzyteczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 14:01
Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:hm fajnie macie :-)ja w tej ciąży mam zero chęci , ani sanitariusz ani chirurg ani własny M
-100 % chęci
Nawet nie wiesz ile my byśmy dały,żeby też miec taką 9 miesięczną niechęc!bliska77, szczęśliwa 2, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Andzia wiesz ja mam może zbyt tolerancyjne podejście ale mnie to nie przeszkadza wazne ,że dziecko jest kochane i ma dobrze
mówic bedzie jak mu powiedza rodzice moze ma mame i tate a teszta ciocia wujek ???
a jakby nie mówiło będzie ok, byleby inni dorosli nie wmawiali mu głupot i nie nastawiali własnych dzieci ,że to dziwna rodzina itp
ale to trudne tematyszczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość