X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rozumiem :)

Caffe i co dodzwoniłaś sie do lekarza?????

Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może chodzi o naukę tolerancji w formie zabawowej. Takie małe dziecko juz sobie zdaje sprawę z własnej inności - i może takie zajęcia pozwolą się wszystkim czuć dobrze i bez winy we własnym ciele....
    a ja sie lubilam bawic w mame i tate, ale najbardziej w doktora :P ;)

inessa, Lucky, szczęśliwa 2, polarmiś, Reni, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w mamę i tatę - latałam z wózkiem z lalkami po osiedlu...ale uwielbiałam kucyki, gumki, wsuwki, bawiłam się też często w sklep i gotowanie...w doktora się nie bawiłam...zbereźnico jedna...;)

Bursztyn, Andzia33, Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Viola ale jaja!Powodzenia na monitoringu!

Caffe odpoczywaj,nie możesz iśc na l4 i leżec w domku?

Ja może jutro też skoczę do ginki ,ale ta wstręciucha się przeciąga.
    Zaciekawił mnie ten estrofem?

Kto bierze?

Lucky, inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja też w mamę i tatę - latałam z wózkiem z lalkami po osiedlu...ale uwielbiałam kucyki, gumki, wsuwki, bawiłam się też często w sklep i gotowanie...w doktora się nie bawiłam...zbereźnico jedna...;)
    Boziu, nic straconego, pobaw sie dzis z Twoim A., lepiej pozno niz wcale ;)

Lucky, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, nic straconego, pobaw sie dzis z Twoim A., lepiej pozno niz wcale ;)
    ok - to ja się poddam jako pacjentka, niech on zostanie ginekologiem może?

Andzia33, inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam nie uwazam ze Bursztyn jest zbereznica;-) bo tez lubilam zabawe w doktora;-).....Bozia zawsze mozesz jak pisze Bursztynek nadrobic z mezem stracone lata w dziecinstwie, mysle powinnien wybrac specjalizacje: ginekologia! a Ty moze urolog?;-)

Bursztyn, Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam estradiol
    w 3 dniu 27,03
    w tym samym cyklu ale w 6 dpo 128

w następnym cyklu w 8 dpo mam 108

Może tu mam problem ,bo ginka coś mówiła ,że niski wynik ,ale nic nie dała.Co myślicie?

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, no nie wiem, objawów nie mam żadnych :(
    czekam na test we środę, lub @
    trochę pociesza przypadek Oleny...no ale jej się księżyce zgrały z jajami :( a u mnie nie

Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
    kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
    dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..
    Bozia3 wrote:
    mam znajomą, której córeczka od urodzenia nie cierpi dziewczęcości....nie lubi gumek, frotek, różowego koloru, zawsze maluje czołgi, chodzi najchętniej w spodniach, krótka fryzurka itp..może coś jest na rzeczy, bo ma beznadziejnego ojca....niezaradnego fajtłapę - ale ona sama z dziewczynką oprócz wyglądu niewiele ma wspólnego. Matka lata od lat po psychologach i gówno to daje...teraz pomału zaczyna godzić się z tym, ze w przyszłości może być różnie....i żadne toalety i inne ukłądy w przedszkolu by tego nie zmieniły. Tak jak pisze Bursztyn - z biologią nie wygrasz - a natura po prostu czasami takie osobniki tworzy i należy się z tym pogodzić i dać tym ludziom żyć w spokoju.....

Andzia33, inessa, grosza, szczęśliwa 2, polarmiś, bliska77, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ok - to ja się poddam jako pacjentka, niech on zostanie ginekologiem może?
    ja uwazam, ze powinien byc internista raczej, a ty przychodzisz z bolacym malym paluszkiem, a on ma za zadanie znalezc GDZIE lezy przyczyna tego bolu ;) :P i w tym celu wykonuje poszerzona diagnostyke.... :P

inessa, szczęśliwa 2, Reni, bliska77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA też bawiłąm sie w lekarza często :P

Andzia a miałaś robione stradiol w drugiej fazie cyklu????

Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:50

Andzia33, inessa, Bursztyn, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam wyżej w 6 i 8 dpo

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Szczęśliwa,jak się czujesz?

inessa, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam znajomą, której córeczka od urodzenia nie cierpi dziewczęcości....nie lubi gumek, frotek, różowego koloru, zawsze maluje czołgi, chodzi najchętniej w spodniach, krótka fryzurka itp..może coś jest na rzeczy, bo ma beznadziejnego ojca....niezaradnego fajtłapę - ale ona sama z dziewczynką oprócz wyglądu niewiele ma wspólnego. Matka lata od lat po psychologach i gówno to daje...teraz pomału zaczyna godzić się z tym, ze w przyszłości może być różnie....i żadne toalety i inne ukłądy w przedszkolu by tego nie zmieniły. Tak jak pisze Bursztyn - z biologią nie wygrasz - a natura po prostu czasami takie osobniki tworzy i należy się z tym pogodzić i dać tym ludziom żyć w spokoju.....
    Pociesz ta kolezanke, ja nienawidzilam kucykow, wstazeczej, gumek, frotek, spodniczek, lalek ( mialam jedna szmaciana, nosilam ja na barana bawiac sie w tate, mialam krotkie wlosy, kopalam, plulam - zero dziewczeczosci!!! Wyroslam na normalna, zdrowa kobiete, ktora owszem nie ma zamilowania do kosmetykow, makijazu itp ale nie jestem babo-chlopem a normalna kobieta kochajaca normalnie!!!!

A propos tekstu Inesski: Uczenie toleracji jest ok, ale to co proponuja to lekka przesada.

Andzia33, inessa, bliska77, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:50

Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan i Iwka super,że się odzywacie,jeszcze troszkę i już będziecie tuliły Wasze maleństwa.

Dla wszystkich zaawansowanych ciężarówek-łatwego porodu!

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, malgos741, angela, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
    kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
    dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..
    o i o to chodzi ,żeby Reni mogła biegac po piwnicach i łazić po murach :-P

Reni, inessa, bliska77, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztyn - jaką Ty masz wyobraźnię...widać, że doświadczona w zabawach z dzieciństwa...ja to od razu z grubej rury ginekolog...a Ty od paluszka zaczynasz..no no...;)

Reni - tak właśnie jest często i potem dorosłość weryfikuje wszystko....i chyba nic tego nie zmieni...

Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Andzia33, caffe, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ